Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 1:51 am Temat postu: |
|
|
dziękuję za wsparcie ale wizyta dopiero w następny piątek, oszalaje chyba do tej pory ale powiedz, jeśli zaszłabym w ciążę te 2 tyg temu no to chyba krwawienie w ogóle by nie wystąpiło, prawda? ewentualnie byłoby to niewielkie plamienie a to wygląda tak jakby cały okres wyleciał mi w ten pierwszy dzień ;/ kurcze oby to nie ciąża, na matkę to ja się zdecydowanie nie nadaję no i jeszcze żeby zajść w tak głupi sposób a niektórzy się starają kilka lat ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
babette
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:05 am Temat postu: |
|
|
Bądź spokojna w ciąży na 99% nie jesteś piszę 99 bo nigdy nie można być pewnym 100% Uspokoję Cię, niestety (dla mnie) a stety (dla ciebie) w ciążę tak łatwo nie idzie zajść, kobieta w ciągu miesiąca ma tylko tak na prawdę 24 godziny w których może zajść w ciążę co prawda tych dni płodnych jest wiecej, ale jest to spowodowane tym, że plemniki w śluzie kobiety potrafią przeżyć nawet 5 dni (podobno, ale to są zdania podzielone na ten temat). Ale Ty kochana, kochałaś się prawdopodobnie po swoich dniach płodnych więc spokojnie Daj znać jak tam u gina pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:48 am Temat postu: |
|
|
wg mnie szanse na ciaze sa znikome.
tym bardziej ze testy sa wiarygodne po 14 dniac od stosunku, a ty zrobilas juz dwa, wiec nie ma sie martwic.
tabletki odstawilas niedawno, stad ta "odmienna" forma okresu moze wystepowac.
nie martw sie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:34 am Temat postu: |
|
|
dzieki dziewczyny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandherka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Jestem tutaj nowa ale mam nadzieje, że ktoraś z was mi doradzi, odpowie.
Kochalam sie z chłopakiem dwa razy bez zabezpieczenia w ciagu moich dni plodnyh. Pierwzy raz był praktycznie na początku tych dni, a drugi w samym srodku, praktycznie w dniu owulacji, do samego konca. Od stosunku minelo zaledwie kilka dni. Narazie nic mi nie jest poza faktem ze dosc czesto chodzę do toalety i pobolewa mnie brzuch, oraz czuje jak mi cos w nim bombluje. Czy to może juz cos oznaczać?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 6:49 pm Temat postu: |
|
|
Kochalas sie do konca? Bez zabezpieczenia?
Na jakiekolwiek objawy ciazy jest stanowczo za wczesnie a wiec Twoja psychika plata Ci figle.
Jesli miesiaczka nie pojawi CI sie w terminie, 2 tygodnie od stosuku (nr 2) zrob test. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 6:51 pm Temat postu: |
|
|
na objawy ciazowe za wczesnie jezeli minelo od stosunku tylko kilka dni... jezeli chodzisz czesto do toalety to moze sie przeziebilas np. pecherz...
jezeli chcesz wiedziec czy sie udalo zajsc w ciaze proponuje zrobic test minimum 14 dni od stosuku albo test z krwi.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandherka
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Tak do konca i bez zabezpieczenia, jeszcze poczekam tydzień i zrobie test wtedy się dowiem czy się udało czy też nie. Nie zaprzeczam że chciałabym żeby pokazały się dwie kreseczki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babette
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 10:46 am Temat postu: |
|
|
No to Sandherka, trzymam kciuki, a Ty trzymaj za mnie:P, bo mniej więcej w tym samym czasie będziemy testowac Smile Jednak powiem Ci, że też od początku czułam takie przelewanie się w jelitach i też oczywiście wzięłam to za objaw ciąży (chyba jak każda wyczekująca na ciąże kobieta:P) Wczoraj dodatkowo w pracy dostałam obiad i mięso "było" stare, nie śmierdziało tylko jak je jadłam to wyczuwałam, że coś jest z tym mięsem nie tak... oczywiście poleciałam do kucharza, zapytac skąd wziął te mięso odpowiedź: "z lodówki Razz mogę Ci zagwarantowac, że było świeże" podobno nikt się nie skarżył, tylko ja!. No ale jest możliwośc, że poprostu trafił mi się felerny kawałek, ja oczywiście wzięłam to za objaw ciaży Razz Nadzieja! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandherka
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:56 pm Temat postu: |
|
|
Babette też będe trzymala za Ciebie kciuki. Jeżeli sie bardzo wyczekuje bobasa tym wiecej sie u siebie objawów znajduje. Miejmy nadzieje, że obydwie za jakiś czas będziemy zadowolone i że pokaża nam sie 2 kreseczki na teście. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|