Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natala0302

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam niedoczynność tarczycy od roku. Od lekarza mam zapisane leki"Letrox50" Około dwa miesiące temu odstawiłam je bez wiedzy lekarza. Moje TSH się zwiększyło do 9,32. 7 lutego współżyłam. 14 lutego dostałam miesiączkę, przebiegała ona jak zawsze, czyli mocne bule brzucha,nudności. Powinnam już dostać miesiączkę, ale jej nie mam co mnie bardzo martwi. Czy to wina odstawienia hormonów??? Czy możliwe jest to że jestem w ciąży. Proszę o szybką odpowiedź. BŁAGAM
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malwa15

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 7:34 pm    Temat postu: witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem z chlopakiem nie zabezpieczylismy sie i boje sie ze moge byc w ciazy chocaiz dostałam miesiaczke ale pozniej miałam bole brzucha i jakby w oklicy jajnikow.czesto chodze do toalety...i mam dziwny sluz taki zółtawy...co to moze oznaczac?? Rolling Eyes

--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

infekcje, owulacje?
skoro mialas okres to nie jestes w ciazy.
nie zakladaj nowych watkow i dawaj temat odpowiedni do zapytania.

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha dzieki]
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak miałaś stosunki bez zabezpieczenia to oczywiście jest możliwość ciąży

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejka
Mam pewnien problem. Dzis uprawialam petting ze swoim chlopakiem z tym ze on pozniej wszedl we mnie troszke poczym dalej sie piescilismy calowalismy w tym czasie on ocieral sie (w gumce) penisem swoim o moja ----- kiedy sie podniusl okazalo sie ze guumka lezala obok mnie wytrysku nie bylo ale boje sie ze ten sluz ktory moze byl mogl spowodowa ze jestem w ciazy???
po tym calym zajsciu za jakis czas moj chlopak wlozyl palce mi do ----- po krotszej chwili wyjal i zobacyzlismy sporo krwi na palcach od tego moentu troche jakby pobolewa mnie brzuch czy cos sie moglo stac tam w srodku we mnie???
Bardzo prosze o pomoc jak najszybciej troche sie martwimy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madzilek jesli wytrysku nie bylo, spermy na palcach tez nie to w ciazy nie bedziesz.
A krew na palcach... sa dwa wyjscia:
1) jesli bylas dziewica to byc moze twoj chlopak palcami ci ja przerwal
2) jesli masz miec miesiaczke to byc moze wlascie ci sie zaczyna

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziekuje za odpowiedz troche sie uspokoilismy
pozdrawiam
Powrót do góry
fifi437

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej ostatnio kochałam sie z moim chłopakiem analnie i mam trzaski ze jestem w ciazy czyto mozliwe?a za 10 dni mam miec okres , pobolewa mnie brzuch tak jak przy okresie >.....? Embarassed

--- nie pisz kilku takich samych postow --- Pituszka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz dostalas odpowiedz w innym temacie, nie zadawaj tych samych pytan.
ale powtorze sie, nie masz macicy w odbycie, wiec nie ma opcji ciazy.
chyba ze sperma dostala sie do pochwy i mialas dni plodne :/

i nie dawaj tyle znakow interpunkcyjnych, 3 w zupelnosci wystarcza.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 13 z 41