Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ashanti
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 4:18 pm Temat postu: ciaza |
|
|
przepraszam czy ktos wie ....ze ja robiłam sobie test bo okres spóźnił mi się 7 dni wyszedł negatywny, dostałam okres, czuję się inaczej czy mogę być w ciąży??????????????????????bo z moim chlopakiem jestesmy gotowi na dziecko ..[color=darkred][/color] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babcia
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
skoro test wyszedł negatywny, do tego dostałaś okres to o jakiej ty ciąży mówisz? Nie jesteś.
poza tym do takich pytań służy inny dział _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zuśka
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny z zainteresowaniem czytam Wasze Posty.Ja jestem mamą 5 letniego łobuziaka.Po 4 latach antykoncepcji postanowiliśmy z mężem że czas na drugie dziecko.3 miesiące wstecz odstawiłam plastry antykoncepcyjne...teraz czekam i zastanawia mnie jak długo jeszcze będę widziała na teście jedną kreskę.Dni płodne policzone...kochalismy się właśnie w trakcie .Czekam na opinie tych które zaszły w ciążę (jak szybko wraca płodnośc??) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 12:01 am Temat postu: |
|
|
4 lata to dlugo... nie mysl ze od razu sie uda zasiac fasolke. organizm na nowo musi sie nauczyc wszystkiego skad pewnosc ze dobrze policzylas? skoro 4 lata stosowałas plastry to jak mozna policzyc dni płodne, owulacje? ;] kup sobie test owulacyjny i zobaczysz czy dobrze liczysz. powodzenia mimo wszystko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
fifi437
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:05 am Temat postu: |
|
|
hej mam pytanie???/ tydzien temu kochałam sie z chłopakiem i nie wiem czy se wkrecam czy co ,ale boli mnie pod brzusze i chodze czesto do łazienki... i mysle ze zaszłam w ciaze ale chyba po tygodniu nie powinno byc zadnych objawów ...?? A moze se wkrecam i ze strachu mam te dolegliwości???? prosze o odp bo nie wiem co myslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziwczyneczka
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 4:04 pm Temat postu: pomocy!!! |
|
|
nie kochałam się z chłopakiem - nawet mi nie włożył, miał prezerwatywę.
miałam normalne dwa okresy, jeden 28 dni po poprzednim, drugi 25. teraz czekam na trzeci z kolei, jest dziś 28 dnień. mam lejącą się, rozciągliwą wydzielinę z pochwy w strukturze białka kury - przed poprzednimi miałam podobne.
czy mam się czegoś bać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 4:33 pm Temat postu: |
|
|
fifi a wytrysk był w srodku? mało inf podałas...
- jak dlugie ma cykle
- ktorego dnia sie kochalisie
- czy byl zabezp. stosunek?
my nie wrozki skad mamy wiedziec jak mało inf podajesz... :>
Dodano po 43 sekundach:
dziwczyneczka z tego co piszesz to jakbys miala dni płodne ten ciagnacy sie sluz o tym swiadczy..ale w 28 dniu cyklu? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
przemek23345
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 7:17 pm Temat postu: czy może być w ciąży |
|
|
mojej dziewczynie spużnia sie okres a przed stosunkiem 10 dni nie miała czy w tym czasie może zajśc w ciąze
Dodano po 1 minutach:
pomużcie
---- przenosze do odpowiedniego tematu... na przyszlosc przeczytaj regulamin! --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze nie zakładaj nowego tematu jesli istnieje pokrewny: PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM.
Po drugie: byliście zabezpieczeni? Który to był dzień cyklu? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
przemek23345
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 7:30 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam nie zauważyłem nie wiem dokładnie wiem tylko że dziesięć dni wcześniej powinna dostać zabezpieczaliśmy sie ale boje sie że podczas zmiany gumki mogły dosttać sie plemniki
Dodano po 5 minutach:
pomoże nam ktoś strasznie sie martwimy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|