Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 6:27 pm Temat postu: |
|
|
jeśli do końca byłeś w prezerwatywie i nie pękła ani się nie zsunęła ciąży z tego nie będzie poza tym dlaczego jak kochacie się w prezerwatywie wychodzisz i kończysz na zewnątrz ?? _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sickboy
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Dla bezpieczeństwa, o różnych przypadkach już słyszałem, mam nawet znajomych w tym jednego w rodzinie, któremu prezerwatywa nie pomogła, jakby nie patrzeć nie ma ona 100% skuteczności, mam także koleżankę w grupie na studiach która zaszła w ciąże pomimo brania tabletek antykoncepcyjnych, może i z jej błędu podczas ich brania, nie wiem. Głównym powodem jest nie ciekawa sytuacja w domu, przez co nie mogę sobie pozwolić jeszcze na dziecko.
Zapomniałem dodać, że Partnerka posiada serduszkowaty kształt macicy, jeżeli dobrze to zrozumiałem. Mimo wszystko, według lekarzy nie jest to problem by zajść w ciąże, a obawiam się bo były to dni płodne i to w okolicy ich środka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwa15
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 8:02 pm Temat postu: czesc |
|
|
moja przyjaciółka od pewnego czasu ma brudny sluz a raz taki mleczny kolor. pobolewa ja w dolnej czesc brzuch,dostała miesiaczke 5dni po stosunku.ale czytałam na forum ze mozna miec w ciazy normalnie miesiaczke...nie wie czy to ciaza czy poprostu jakies zapoalenie...
--- czytaj regulamin! temat przenosze do pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli zamiast normalnej miesiaczki ma plamienie, a byl jakis stosunek niezabezpieczony, to radze "kolezance" zrobic test bo moze byc w ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwa15
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 10:11 pm Temat postu: |
|
|
własnie był normalny okres... nie plamienie...i sie nie zabezpieczali wiec nie wie dlaczego tak sie dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 10:24 pm Temat postu: |
|
|
14 dni po stosunku niech zrobi test, i uda sie tak czy siak do lekarza... niezaleznie od wyniku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwa15
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 10:38 pm Temat postu: |
|
|
aha dzieki bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
**aga**
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 11:14 am Temat postu: Ciąża?? |
|
|
Witam
Mogłybyście mi doradzic robiłam test tydzien temu dwie kreskiw tym jedna mniej wyraźna, była u lekarza powiedział że najprawdopodobniej to ciąża gdyz chyba jest pęcherzyk płodowy ale dla pewności zlecil badanie beta HCG czy myslicie że to rzeczywiście ciąża?? z męzem nie mozemy sie doczekac wyniku badania ...
--- czytaj regulamin! temat przenosze do pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 11:22 am Temat postu: |
|
|
No skoro lekarz powiedzial ze jest pecherzyk kreska wyszla... myse ze w ciazy jestes:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
**aga**
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 11:32 am Temat postu: |
|
|
no mam taka nadzieje choc jedno znacznie lakrz sie nie okreslil gdyz na usg wyszlo bardzo maly pecherzyk wiec jak cos bardzo wczesna ciąża mam nadzieje ze beta Hcg bedzie ok
Dodano po 1 minutach:
ponadto mam bóle podbrzusz tak jak przed dpstaniem miesiączki i bolą mnie piersi wiec może bedzie ok .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|