Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
salsssa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:38 pm Temat postu: |
|
|
niby tak...też się tym pocieszam.nie moge sobie wybaczyć tej wpadki.chyba umrę.dzięki że ktoś odpowiedział w ogóle.mam nadzieje ze będzie ok ....
czas jednak wolno płynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:57 pm Temat postu: |
|
|
maalutka zrób test to się przekonasz. Plamienia mogą występować w pierwszych miesiącach ciąży. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 10:57 pm Temat postu: |
|
|
Salssa moim zdaniem ciazy nie ma. To byly dni nieplodne. A poza tym wytrysk musi byc do konca w srodku wtedy dopiero mozna mowic o podejrzewaniu ciazy, nie stresuj sie
malutka moim zdaniem nie jestes w ciazy. ale moze warto pojsc do ginekologa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka12
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 12:37 pm Temat postu: |
|
|
mam takie pytanie po ilu dniach od ostatniego stosunku mozna stwierdzic ciaze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 5:53 pm Temat postu: |
|
|
Było to już wałkowane wielokrotnie w wielu tematach...Wystarczy poszukać...
Najwcześniej 14-16 dni od stosunku testem z moczu lub z krwi. Objawy pojawiają się dużo później. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vilemo
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 12:01 am Temat postu: |
|
|
mam pytanie i oczekuje uczciwej rozsądnej odpowiedzi. ostatnio mialam okres 3.03. , w niedziele, tj,8.03 (było to juz po okresie ) uprawialm ze swoim chłopakiem petting. oboje bylismy w bieliźnie i spodenkach , chłopak miał wytrysk w mojej dłoni. na moim ciele nie było spermy. szybko wytarlam dłon, mysle ze dosc dokladnie, potem jeszce chwile leżelismy. za jakies poł godz wrocilam do domu i wtedy podrapalam sie tam gdzie nie powinnam... nie wsadziłam palca głebiej , tylko troszkę po powierzchni. teras mysle i martwie sie czy nie jestem w ciazy. zaraz po tym poszłam wziąc prysznic.
mam dosc nieregularny okres, waha sie od 30 do 32dni. czy moge byc w ciazy? proszę o odpowiedź, z gory dziekuję.
Nie pisz kilku identycznych postów w kilku tematach. W jednym w zupełności wystarczy. Na pewno dostaniesz odpowiedź. Przeczytaj regulamin forum.
Drugi post skasowałam / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamkaz85
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 12:46 am Temat postu: |
|
|
Vilemo według mnie to nie ma możliwości zajścia w ciąze. NIe masz sie czym przejmować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vilemo
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 9:07 am Temat postu: |
|
|
Mam jakies urojenia ... Za duzo czytam o mozliwych objawach ciazy i zaczynam je u siebie zauwazac...
Dodano po 17 minutach:
A czy możliwe żebym miała teraz jeszcze dni płodne? Jeśli okres skonczył mi sie 8.03? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosiaczek84
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 10:51 am Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to nie ma możliwości żebyś miała dni płodne, ponieważ przed okresem są dni niepłodne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
vilemo
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 5:53 pm Temat postu: |
|
|
A czy gdyby sytuacja którą opisałam wcześniej miała miejsce powiedzmy w 10 dniu cyklu, jakie jest prawdopodobieństwo ze byłabym w ciąży?
Jeden znak w zupełności wystarczy. Jeszcze raz proszę : przeczytaj regulamin forum. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|