Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
salsssa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby tak...też się tym pocieszam.nie moge sobie wybaczyć tej wpadki.chyba umrę.dzięki że ktoś odpowiedział w ogóle.mam nadzieje ze będzie ok ....

czas jednak wolno płynie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maalutka zrób test to się przekonasz. Plamienia mogą występować w pierwszych miesiącach ciąży.
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Mar 28, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Salssa moim zdaniem ciazy nie ma. To byly dni nieplodne. A poza tym wytrysk musi byc do konca w srodku wtedy dopiero mozna mowic o podejrzewaniu ciazy, nie stresuj sie

malutka moim zdaniem nie jestes w ciazy. ale moze warto pojsc do ginekologa?
Powrót do góry
malutka12

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie po ilu dniach od ostatniego stosunku mozna stwierdzic ciaze?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Było to już wałkowane wielokrotnie w wielu tematach...Wystarczy poszukać...

Najwcześniej 14-16 dni od stosunku testem z moczu lub z krwi. Objawy pojawiają się dużo później.
vilemo

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie i oczekuje uczciwej rozsądnej odpowiedzi. ostatnio mialam okres 3.03. , w niedziele, tj,8.03 (było to juz po okresie ) uprawialm ze swoim chłopakiem petting. oboje bylismy w bieliźnie i spodenkach , chłopak miał wytrysk w mojej dłoni. na moim ciele nie było spermy. szybko wytarlam dłon, mysle ze dosc dokladnie, potem jeszce chwile leżelismy. za jakies poł godz wrocilam do domu i wtedy podrapalam sie tam gdzie nie powinnam... nie wsadziłam palca głebiej , tylko troszkę po powierzchni. teras mysle i martwie sie czy nie jestem w ciazy. zaraz po tym poszłam wziąc prysznic.
mam dosc nieregularny okres, waha sie od 30 do 32dni. czy moge byc w ciazy? proszę o odpowiedź, z gory dziekuję.

Nie pisz kilku identycznych postów w kilku tematach. W jednym w zupełności wystarczy. Na pewno dostaniesz odpowiedź. Przeczytaj regulamin forum.

Drugi post skasowałam / nowicjuszka
Powrót do góry
kamkaz85

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 12:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Vilemo według mnie to nie ma możliwości zajścia w ciąze. NIe masz sie czym przejmować. Smile
Powrót do góry
vilemo

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 9:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam jakies urojenia ... Za duzo czytam o mozliwych objawach ciazy i zaczynam je u siebie zauwazac...

Dodano po 17 minutach:

A czy możliwe żebym miała teraz jeszcze dni płodne? Jeśli okres skonczył mi sie 8.03?
Powrót do góry
Gosiaczek84

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to nie ma możliwości żebyś miała dni płodne, ponieważ przed okresem są dni niepłodne Smile
Powrót do góry
vilemo

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy gdyby sytuacja którą opisałam wcześniej miała miejsce powiedzmy w 10 dniu cyklu, jakie jest prawdopodobieństwo ze byłabym w ciąży?

Jeden znak w zupełności wystarczy. Jeszcze raz proszę : przeczytaj regulamin forum. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 18 z 41