Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 7:39 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie mozesz byc w ciazy, skoro prezerwatywa zostala w srodku, to wytrysk pewnie tez byl w srodku, a czesc spermy znalazla sie na lozku.
zrob test jak najszybciej, tym bardziej ze byly to dni plodne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiakkk89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
no ale prez. byla ze tak powiem zewnętrzna strona w srodku.... i jakby.. zatykała miejsce do któtego wnikniecie spermy spwodowało by ciaze:( chyba:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Ciąża jest jak najbardziej możliwa. Zrób test. Ale najwcześniej 14-16 dni od stosunku.
I nie zakładaj nowego tematu skoro istnieje już pokrewny. I nie pisz kilku takich samych postów!!! Przeczytaj regulamin forum, bo to nie jest śmietnik! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 9:01 pm Temat postu: |
|
|
moim zdanie4m rowniez sa szanse. male bo male ale sa. bo nigdy nie wiadomo czy nic nie zostalo w prezerwatywie spermy tez radze zrobic test bo inaczej nie bedzesz wiedziala. a okres sie spoznia to tym bardziej zrob test. wynik powinien byc wiarygodny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:04 pm Temat postu: |
|
|
mam takie pytanie.Czy to może byc możliwe,że dostałam okres a jestem w ciązy??może ktos tak mniał.nie wiem czy to od czegos innego,ale jakoś wymiotowac mi sie chce i zawroty głowy mam,senna jestem .wątpie,że to ciąża,ale wszystko może sie zdażyc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 8:31 am Temat postu: |
|
|
okres nie.
co najwyzej plamienie, czyli jesli np zamiast okresu mialas takie ciemniejsze plamienie jakies 2-3 dni, to moze byc ciaza, ale jesli mialas normalny okres to nie ma mozliwosci. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
cosmooo19
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 10:08 am Temat postu: POMOCYYYY !!!!!! |
|
|
hej a więc tak mam do was pytanie od dłuższego czasy współżyje z chlopakiem bez zabezbieczenie oraz bardzo czesto szczytuje we mnie okres juz mi sie spoznia tydzien czasu test robiłam wieczorkiem i przed data przewidywanej miesiaczki i wyszedl test negatywny jednak po jakims czasie naszla druga kreska jak na razie wydaje mi sie ze nei mam zadnych objawow ciazowych jedynie co to moze to ze jestem ospala no i ta miesiaczka co o tym myslicie ?
--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 12:01 pm Temat postu: |
|
|
wynik odczytujesz w ciagu kilku minut. im pozniej odczytujesz tym test jest niewazny bo zachodza reakcje... wiec jesli na poczatku pojawiła sie wyrazna 1 krecha tzn ze nie jestes w ciazy chyba ze za wczesnie zrobilas _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiakkk89
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 7:23 pm Temat postu: |
|
|
kupiłam test... myslicie ze naprawde lepeij poczekac do rana z jego wykonaniem?? zaraz mnietu rozwali.. no ale jesli wynik bylby niepewny to juz chyba lepiej poczekac..
sluz wczoraj najpierw brak,m potem jak podczas owulacji, a teraz bialy..
Nie ma co..super jest:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Mar 19, 2009 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Poczekaj do rana. Test z moczu jest najbardziej wiarygodny z porannego moczu i do tego najwcześniej z po 14-16 dniach od stosunku _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|