Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie mozesz byc w ciazy, skoro prezerwatywa zostala w srodku, to wytrysk pewnie tez byl w srodku, a czesc spermy znalazla sie na lozku.
zrob test jak najszybciej, tym bardziej ze byly to dni plodne.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale prez. byla ze tak powiem zewnętrzna strona w srodku.... i jakby.. zatykała miejsce do któtego wnikniecie spermy spwodowało by ciaze:( chyba:(
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 8:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża jest jak najbardziej możliwa. Zrób test. Ale najwcześniej 14-16 dni od stosunku.

I nie zakładaj nowego tematu skoro istnieje już pokrewny. I nie pisz kilku takich samych postów!!! Przeczytaj regulamin forum, bo to nie jest śmietnik!
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdanie4m rowniez sa szanse. male bo male ale sa. bo nigdy nie wiadomo czy nic nie zostalo w prezerwatywie spermy Rolling Eyes tez radze zrobic test bo inaczej nie bedzesz wiedziala. a okres sie spoznia to tym bardziej zrob test. wynik powinien byc wiarygodny.
Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 11:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie.Czy to może byc możliwe,że dostałam okres a jestem w ciązy??może ktos tak mniał.nie wiem czy to od czegos innego,ale jakoś wymiotowac mi sie chce i zawroty głowy mam,senna jestem .wątpie,że to ciąża,ale wszystko może sie zdażyc.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 8:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres nie.
co najwyzej plamienie, czyli jesli np zamiast okresu mialas takie ciemniejsze plamienie jakies 2-3 dni, to moze byc ciaza, ale jesli mialas normalny okres to nie ma mozliwosci.

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 10:08 am    Temat postu: POMOCYYYY !!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Smile a więc tak mam do was pytanie Smile od dłuższego czasy współżyje z chlopakiem bez zabezbieczenie oraz bardzo czesto szczytuje we mnie okres juz mi sie spoznia tydzien czasu test robiłam wieczorkiem i przed data przewidywanej miesiaczki i wyszedl test negatywny jednak po jakims czasie naszla druga kreska jak na razie wydaje mi sie ze nei mam zadnych objawow ciazowych jedynie co to moze to ze jestem ospala no i ta miesiaczka co o tym myslicie ?

--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 12:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wynik odczytujesz w ciagu kilku minut. im pozniej odczytujesz tym test jest niewazny bo zachodza reakcje... wiec jesli na poczatku pojawiła sie wyrazna 1 krecha tzn ze nie jestes w ciazy chyba ze za wczesnie zrobilas Cool

Powrót do góry
gosiakkk89

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupiłam test... myslicie ze naprawde lepeij poczekac do rana z jego wykonaniem?? zaraz mnietu rozwali.. no ale jesli wynik bylby niepewny to juz chyba lepiej poczekac..

sluz wczoraj najpierw brak,m potem jak podczas owulacji, a teraz bialy..
Nie ma co..super jest:/
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Mar 19, 2009 8:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poczekaj do rana. Test z moczu jest najbardziej wiarygodny z porannego moczu i do tego najwcześniej z po 14-16 dniach od stosunku
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41