Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aguśka90
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 10:00 am Temat postu: |
|
|
Czesc, mam pytanie. Od jakiegos czasu kocham sie z moim facetem i on chce miec ze mna dziecko. Od kilku dni zauwazylam ze jestem senna, zmeczona, mam apetyt i to bardzo wielki. A co najwazniejsze od 3 dni bardzo boli mnie brzuch w okolicach macicy i jajników. Myslalam ze zjadlam cos niestrawnego ale podczas stosunku boli jeszcze bardziej. Jest to uczucie rwania i klucia. Nie wiem czy jest to objaw ciąży czy też czegoś innego . Wdzieczna bym byla za wasza wypowiedz na moj temat..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia24
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 3:03 pm Temat postu: stosunek po okresie a ciaza |
|
|
witam wszystkich mam taka niepewna sytuacje kochalam sie z meze 2 dni po okresie niestety pekla nam gumka jestem za granica nie mam dostepu do testu wiec mam takie pytnie pewnie jakich tu wiele czy moge byc w ciazy cykle mam co 32 dni +- 2 dni ale ostatni okres spuznil mi sie o prawie 2 tygodnie dopiero mija 2 tydzien od stosynku a mnie od kilu dni bola piersi czy to mozliwe bym byla w ciazy
Dodano po 10 minutach:
witam wszystkich mam taka niepewna sytuacje kochalam sie z meze 2 dni po okresie niestety pekla nam gumka jestem za granica nie mam dostepu do testu wiec mam takie pytnie pewnie jakich tu wiele czy moge byc w ciazy cykle mam co 32 dni +- 2 dni ale ostatni okres spuznil mi sie o prawie 2 tygodnie dopiero mija 2 tydzien od stosynku a mnie od kilu dni bola piersi czy to mozliwe bym byla w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
witaj, nie sadze zebys byla w ciazy poniewaz masz dosc dlugie cykle wiec raczej owulacji nie bylo w tym czasie, lecz czasem moze byc roznie dla swietego spokoju sprawdz to nic ze jestes za granica, test i tak kupisz jesli byc chciala. pozatym jakiekolwiek objawy po 2 tyg od stosunku sa niemozliwe:) nawet jesli bylabys w ciazy. ja stawiam ze i tak nie jestes |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 4:48 pm Temat postu: |
|
|
szeola napisał: | mój post jest na poprzedniej stronie, chciałam dopisać jeszcze, że to nie był mój pierwszy raz, a 2.07 miałam krwawienie (trwało do rana następnego dnia.). Przy pierwszym, ani kolejnym współżyciu (z innym partnerem) nie krwawiłam, nie czułam bólu, ani nic i żyłam w przekonaniu że urodziłam się bez błony dziewiczej, ewentualnie źle siadłam na rowerze jak byłam młodsza. Czy to mógł być taki 'szybki' okres ? |
tak, to mogl byc tak szybki okres.
Agusia to moze byc bol spowodawany ciaza albo zblizajacym sie okresem tez.. mysle ze narazie wstrzymaj sie i zaczekaj na ten okres i zobaczymy czy sie pojawi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia24
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 11:07 pm Temat postu: |
|
|
dzieki wolalam zpytazc bo z przyzwyczajenia pije rozne ziola i herbatki a nie chcialabym zaszkodzic dziecku ale dla pewnosci wstrzymam sie z poijanie do okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lila26
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich! mam pewiem problem kochalam sie z mezem w 10,13 i 14 dniu cyklu. Cykl mam nieregularny. Teraz mam 15 dzien cyklu, dowiedzialam sie ze za tydzien idziemy na wesele, nie wiem czy nie jestem w ciazy, czy moge cos zrobic zeby sie dowiedziec? Chyba zaden test narazie ciazy nie wykarze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 3:58 pm Temat postu: |
|
|
niby sa ktore wykazuja ciaze juz po 6 dniach..ale ja takim nie wierze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lila26
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 4:16 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie też mi się wydaje że nie są wiarygodne, a test z krwi? Kiedy można go najwcześniej zrobić aby był wiarygodny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 8:57 pm Temat postu: |
|
|
14-16 dni po stosunku. Tak jak te apteczne. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaa18
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 5:48 pm Temat postu: |
|
|
byłam dzisiaj własnie u lekarza i jestem w ciąży.Jak z moich obliczen w 4 tyg a u niego 6 tydz.to ja nie mam pojecia w którym naprawde jestem.miesiac temu wróciłam z niemiec i tego samego dnia kochałam sie z chłopakiem i to musi byc 4 tyg a nie 6.nie rozumiem tego.mój chłopak może pomysleć że tam cos było i że to nie jego dziecko.czekam na odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|