Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no co Ty..brzuch rosnie w 5,6 mcu Razz a nie po paru tyg.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Patka0150

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam

mam do was dziewczyny pytanie. mam nieregularne cykle, od 18-20 dni, wcz4esnij miałam co 28. ostatnio "bawiłam sie w moim chłopakiem.." ona lezał na mnie w bokserkach i spodenkach a ja byłam nago.. I on explodował, ale nic nie przeciekło. moge być w ciaży?? Sad strasznie sie boje, bo jestem młoda.. Sad proszę o szybką odp..
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po pierwsze napisz w ktory to mniej wiecej bylo dzien cyklu? nikle szanse na ciaze. bo do zaplodnienia potrzebny jest wytrysk w srodku i dni plodne.
Powrót do góry
biedronkaa

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie robilam testu, bo wolalam poczekac, az minie odpowiednia ilosc czasu.
dzis dostalam okresu Smile)
ale test i tak zrobie, tak na wszelki wypadek.
pozdrawiam i dziekuje ;*;*
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzisz, nie trzeba bylo sie zamartwiac. nastepnym razem uwazajcie Wink
Powrót do góry
wiktoooria

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
no co Ty..brzuch rosnie w 5,6 mcu Razz a nie po paru tyg.

bo to by byl 5 miesiac... ale nie ma opcji zeby beta sie mylila po takim czasie, czyli musialam sobie cos uroic. w kazdym razie ogarenelam sie i wizyte u gina umowilam na poniedzialek, wiec dowiem sie wszystkiego Smile

Dodano po 1 godzinach 37 minutach:

nowicjuszka napisał:
No śluz może taki być jak masz dni płodne, albo jak jest jakaś infekcja...

Ale ciąża to nie jest...

brak swędzenie, pieczenia czy zapachu więc infekcja raczej odpada, ale nigdy nic nie wiadomo. U mnie to zawsze wygladalo w ten sposób,dni płodne, około 14 dni przed okresem (plus minus pare dni w przod i w tyl) sluz przejrzysty, ciagnacy sie, bez zapachu i w duzej ilosci, potem na jakis tydzien, moze mniej biały podchodzący pod kremowy ale w minimalnych ilościach, nie dajacy poczucia wilgoci, i po okresie tak samo..teraz trwa to prwie drugi tydzien. nie wiem ja to juz jestem glupia od tego wszystkiego, nie dosc ze straasznie nieregularne miesiaczki i nie moge dojsc tolku to teraz jeszcze, stres, choroba, leki.. i okresu z lupą szukać:/
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jak mialam zapalenie grzybicze pochwy to okres mi przyszedl 6 dni wczesniej. Zatem rozregulowal mi caly cykl. Spokojnie, stres tez robi swoje. Musisz wytrzymac do poniedzialku.
Powrót do góry
wiktoooria

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz sobie tylko powtarzam ze skoro beta wyszla ze nie tzn. ze nie, ze skoro mialam okres tzn. ze nie, i tego chce sie trzymac, dzieki za cierpliowsc:) trzymaj kciuki:(
Powrót do góry
nataliag161827

PostWysłany: Sob Lip 18, 2009 11:59 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jestem w ciazy jezeli dzien po stosunku dostalam miesiaczke???
Powrót do góry
babcia

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 4:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jesteś
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41