Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
madziar1988

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 8:56 pm    Temat postu: zaszłam w ciąże? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Jestem z Pawłem już ponad 2 lata. Oboje mamy prace i w miare ustabilizowane życie, a co najważniejsze sie kochamy i dlatego uprawiamy sex bez żadnych zabezpieczeń. Oboje zdajemy sobie sprawe, że w każdej chwili możemy mieć dzidziusia i jesteśmy na to gotowi. Moje cykle zawsze były nieregularne. Podam daty moich ostatnich miesiączek: 13.04.09, 4.05.09, 1.06.09, 1.07.09. Uprawialiśmy sex 9.07.09 i 18.07.09. stosunki kończyły się wytryskiem w pochwie, czy jest szansa, że zaszłam w ciąże?

-----edit by nowicjuszka-----

Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu.

Przeczytaj regulamin forum
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Rozczochrana

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lip 19, 2009 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest
Powrót do góry
madziulek20

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 7:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Mam po raz klejny problem dotyczący ciązy. Jakis czas temu może z 3tygodnie temu uprawiałam petting z chlopakiem. Wydawalo mi sie ze wszystko robilismy dosc ostroznie, ale teraz mam watpliwosci. Niby dostalam okres nawet 2 dni za wczesnie, ale sie przedluzyl zawsze trwa 5 dni teraz tral 7,8 dni. Miunelo od niego 10dni, a mnie sie pojawily wraz ze sluzem rozciagliwym delikatna czerwona krew. Dodan, ze malo bylo tej krwi Czy to objaw ciazy oze byc??
Prosze o szybka pomoc pozdrowwienia.
Powrót do góry
Acka

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 12:09 pm    Temat postu: spóźnia mi sie okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam taką sprawę. spóźnia mi się okres niby są to tylko dwa do trzech dni ale zaczynam się zastanawiać czy nie jestem w ciąży, gdyby tak się okazało to bym się cieszyła ale nie w tym rzecz. chodzi mi o to że chce dla pewności wykonać test ciążowy i nie wiem czy to już pora czy jeszcze poczekać, rozumiecie czy wynik testu będzie wiarygodny. proszę o pomoc. pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test możesz wykonać 14-16 dni po ostatnim stosunku żeby był wiarygodny.

Najlepiej z krwi w laboratorium.Koszt ok30zł.
Acka

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niby tak trochę głupio mi tak pisać ale nie wiem który stosunek mógł być właśnie "tym"
Powrót do góry
Marietta87

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 1:01 pm    Temat postu: Problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy mogę być w ciąży jeśli miałam krótki stosunek z chłopakiem do którego nic nie doszło, nie skończył "we mnie", stosunek ten zdarzył się przed okresem, stąd kolejne pytanie czy mogę w ten sposób nie mieć bóli menstruacyjnych? Zawsze miałam mocne, a teraz prawie w ogóle ich nie mam jak już to są to słabe bóle i piersi mnie bolały, a teraz po 3 dniu nie boląSad

Przyłaczyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
petlicki_84

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 7:22 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży???????????? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Sytuacja jest taka:

- ponad miesiąc temu spałam z facetem i zrobił to we mnie
- miałam okres lecz dziwnie spóźniony 5 dni
- w tym miesiącu robiliśmy to, lecz nie pozwoliłam mu wytrysnąć
- parę dni przed planowanym okresem dostałam dziwnych plamień najpierw krwawych potem bardziej brązowych
- i tyle, już tydzień po planowanym okresie i nawet żadnych plamień...czysto

Zawsze parę dni przed okresem mam takie brązowe plamienia, które kończą się okresem. A teraz już nic nie mam.

Czy mogę być w ciąży???
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Petlicki Owszem...Przecież to logiczne że skoro skończył w Tobie to możesz być w ciąży... Shocked

I przeczytaj regulamin forum!To nie jest śmietnik!Pisz w tematach pokrewnych jeśli istnieją!

Acka A przeczytałaś co napisałam?

Po OSTATNIM stosunku...Czyli ostatnim jaki odbyłaś...Do czasu testu zwyczajnie nie współżyj...

Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Wto Lip 21, 2009 11:37 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marietta jesli bylo przed okresem to szanse male. Ale zaley to od tego czy masz regularne cykle i ktory to byl dzien.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 24 z 41