Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma za co Od tego tu jesteśmy
Forum jest po to żeby pytać, a moderatorzy od tego żeby pilnować porządku i ewentualnie upominać
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
piter123321
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 10:38 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | A pękła wam prezerwatywa? |
no o to chodzi ze nie pekla nam gumka ale nie m\dostala okresu i juz spoznia sie ponad 10 dni,a wiec mozliwe ze nie dostanie okresu i ze nie bedzie w ciazy??przynajmniej nie zauwazylem zeby pekla |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 11:20 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli była dobrze założona, nie pękła nie zsunęła się to o ciąży nie ma mowy.
Okres może się jej przesunąć.
Niech pójdzie do ginekologa.A ile jej się spóźnia ten okres? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
desperated
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 9:41 am Temat postu: |
|
|
teraz kiedy jestem juz spokojniejsza mam pytanie do mgm luc do kkogolwiek kto ma w tej sprawie cos do powiedzenia mgm twierdzi ze plemniki nie przterwaja okresu w organizmie koiety, jest jakies uzasadnienie tego ? najlepiej naukowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 10:37 am Temat postu: |
|
|
desperated napisał: | mgm twierdzi ze plemniki nie przterwaja okresu w organizmie koiety |
nie jasno napisałas...
plemniki sa w stanie przetrwac w org. kobiety nawet do 4 dni ale pod warunkiem ze masz dni płodne i mnostwo sluzu...w innym wypadku gina _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
desperated
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 10:41 am Temat postu: |
|
|
dziekuje za odpowiedz nadal sie stresuje ze jednak mogłam zajść w ciąże ;/ dopatruje sie bledu w kazdej sytuacji czy czegos nie przeoczylam ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 11:43 am Temat postu: |
|
|
Wind do 5-7 dni w śluzie płodnym... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiktoooria
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 11:46 am Temat postu: |
|
|
dziewczyny czy lekarz wykonując USG przez odbyt jest w stanie stwierdzić ciąże? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
|
Po odp dobraniu parametrów aparatu owszem...A dlaczego przez odbyt a nie transwaginalnie? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
desperated
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
mam jeszcze jedno pytanie chociaz w ogole mnie niedotyczy ) przeczytalam dzies niedawno prawdopodobnie na tym forum ale nie jestem pewna pytanie w stylu " czy przez spodnie mozna zajsc w ciaze" wiem glupie ;p ale chodzi o to ze partnerka pocierala krocze faceta przypuscmy ewentualne podneicenie czyli kropelkowanie czy jak to tam sie nazywa czy mozliwe jest by przez cos takiego zajsc w ciaze? ;/ mysle ze nie. pytam bo chce obalic stwierdzenie mojej przyjaciółki
Dodano po 2 godzinach 34 minutach:
kurcze wiem ze wykluczylyscie mozliwosc ciazy u mnie;/ ale ja juz tak schizuje ze jestem w ciazy ze mam nawet mdlosci;/ a jesli to naprawde z powodu ciazy? sama juz nie wiem co mam myslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|