Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lip 26, 2009 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Matko...

W preejakulacie NIE MA plemników zdolnych do zapłodnienia. Mogą się w nim pojawić bezpośrednio przed wytryskiem lub jeśli odbywają się 2 stosunki jeden po drugim bez oddania moczu przez partnera to wtedy od razu.

W Twoim przypadku NIE MA MOŻLIWOŚCI CIĄŻY!!!

A plemniki nie potrafią się teleportować, nie przegryzają bielizny, nie dziurawią jej, nie biegają, nie fruwają ani nic z tych rzeczy, więc się przez nią nie przedostaną nawet jeśli jakimś cudem by się tam znalazły.

Nie raz na to pytanie odpowiadałyśmy z dziewczynami. Wystarczy poczytać...
zmartwiona000

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 12:07 pm    Temat postu: Pieszczoty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam taki problem. Pieściłam się z chłopakiem. Było wszystko pięknie, ładnie. Dosyć się rozgrzaliśmy. Mój chłopak postanowił sprawdzić czy zmieści się w pochwie ( trochę głupie ale cóż ). Włożył penisa ale zaraz go wyciągnoł. Do stosunku nie doszło i wytrysku też nie. Czy mogłam zajść w ciąże ? Wiem że gdy nie kochaliśmy się nie można zajść w ciąże ale już tyle przeczytałam postów tutaj że już sama nie wiem. Proszę o szybkie odpowiedzi.

przenioslam do odp działu i tematu. emilka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Perełka121313

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 2:57 pm    Temat postu: Re: Pieszczoty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że nie zaszło do ciążyy ..nie ma sie czym marwic ale nastpnym razem lepiej sie zabezpieczyc ..;] Surprised ale pewnie było przyjemnie ??

Dodano po 3 minutach:

Chciałabym się dowiedzieć co może sie stać po pieszczotach ..np po włożeniu wibratora lub czego podobnego np moja koleżanka bawiła sie prostym wibratorem ...a teraz sie martwi co sie stało bo powinna miec okres 5 dni temu a go nie ma ...pomózcie co mogło się stać niewiem co mogę jej doradzić ???
Powrót do góry
zmartwiona000

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Wink

Co do Twojejgo zapytanie to wg mnie wlasnie przez wibrator okres sie przesuwa Wink albo jeszcze Twoja koleżanka regularnie nie miesiaczkuję.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 6:45 pm    Temat postu: Re: pomozcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter123321 napisał:
mam pytanie moja dziewczyna nie ma okresu powinna dostac go tydzin temu i nic nawet zadnych objawow,zawsze sie zabezpieczalismy i nie mozliwe ze zaszla,czy jest mozliwe ze okres moze nie przyjsc i bedzie wszystko ok ??czy ktoras z pan miala taki przypadek ze nie byla w ciazy i okresu nie dostala??mozliwe ze moja dziewczyna w tym miesiacu nie dostanie a w nastepnym tak??odpiszcie mi bo to wazne

a nie lepiej zrobi test? najlepiej z krwi i bedzie wszystko wiadomo na 100% czy jest w ciazy, chociaz jesli piszesz ze bylo zabezpoieczenie to moze spoznia sie od stresow czy choroby. ma regularne cykle Twoja dziewczyna?
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmartwiona000 napisał:
wg mnie wlasnie przez wibrator okres sie przesuwa

ja się jeszcze nie spotkałam z takim stwierdzeniem Razz

Perełka121313 biorąc pod uwagę, że teraz jest okres wakacji to czy Twoja koleżanka nie wyjeżdżała?
nie zmieniała klimatu?
Powrót do góry
piter123321

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka napisał:
Jeśli była dobrze założona, nie pękła nie zsunęła się to o ciąży nie ma mowy.

Okres może się jej przesunąć.

Niech pójdzie do ginekologa.A ile jej się spóźnia ten okres?

jutro bedzie 2tygodnie jak jej sie spoznia i jak myslisz??
Powrót do góry
zmartwiona000

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz aja sie spotkałam i to u ginekologa tylko w bardziej fachowym stwierdzeniu.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piter mówię po raz kolejny: Jeśli gumka była dobrze założona, nie pekła, nie zsunęła się, a wcześniej ne było stosunków które mogły się zakończyć zapłodnieniem to NIE MA MOWY O CIĄŻY!

Niech pójdzie do ginekologa. On nie gryzie...

zmartwiona w takim razie zwykły seks musiałby przesuwać okres...A tak się przecież nie dzieje... Shocked
Czarna-Jagoda

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Wto Lip 28, 2009 9:35 am    Temat postu: Czy to objawy?Czy to możliwe? czy robić test? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie,
miałam okres 24.06, nastepnie kochałam sie:
27,28.06 5.07 12.07 16.07 bez zabezpieczenia, stosunek przerywany.
dzis jest 35 dzien cyklu a ja nie mam okresu, mam co prawda nie reguralne ale nie pokoja mnie inne sprawy, od 17 mam plamienia pierw jasne potem ciemno czerwone, wczoraj byly takie,ze myslalam ze to poczatki okresu ale dzis znowu skape i brazowe, co dziwniejsze pobolewal mnie 3 dni brzuch nisko, to gdzie ten okres, mam parcie na mocz szczegolnie jak duzo chodze, i troche nudnosci, dzis to juz od rana straszne mi nie dobrez, estem blada i zapuchnieta, wygladam jak jakas przepita, czasem mam zgage, ale za bardzo slodyczy nie jadam. I bylam nie jadek a ze 2 tygodnie mam wilczy apetyt, potrafie ostatnio obudzic sie w nocy glodna. zadnych lekow nie bralam, bylam w srodku plamien u gina ale przepisal mi tylko proszki antykoncepcyjne do ustawienia cyklu, ale jeszcze ich nie bralam, ani zadnych innych, ginekologicznie nie badal mnie. czy test moglabym wykonac wiezorem?

Temat przenosze w odpowiednie miejsce.
mala_mi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41