Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 11:10 am Temat postu: |
|
|
A masz powód, żeby sie martwić? Bo to, ze przytyłaś i masz zawroty głowy o niczym nie świadczy. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 1:50 pm Temat postu: brak okresu a infekcje |
|
|
spoznia mi sie okres, tylko dwa dni(kiedys mi sie spoznial dwa tyg) ale nic nie wskazuje ze go dostane , bo zawsze boli mi brzuch tydz wczesniej, teraz bola tylko piersi.ogolnie mam nieregularny okres.zabezpieczamy sie z nazeczonym tylko prezerwatywa...wszytsko bylo w porzadku nie pekla nam i wogole czyli raczej nie powinnam zajsc w ciaze??? a moze infekcja-( bo mam lekka grzybice i biore leki od 2 tyg doustne i dopochwowe)jakos wplywaja na okres i dlatego sie spoznia. i czy leki takie jak nystatyna czy clotrimazol moga wplynac na obnizenie skutecznosci prezerwatywy, chociaz zawsze sie kapalm i nic w pochwie po tabl nie zostawalo...a jak moglo to obnizyc skutecznosc prezeratywy to jak to sie objawia, bo nam nie pekla, z gory dziekuje za dp
----edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "czy jestem w ciazy temat specjalny (part5 ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 2:58 pm Temat postu: |
|
|
po pierwsze - dwa dni spóźnienia przy (jak mówisz) niereguralnym okresie, to nic
po drugie - skoro prezerwatywa nie pękła, nie powinnaś się zamartwiać
po trzecie - leki te powodują czasami spóźnienie sie okresu. a nawet dość często. w ogóle nie powinno się w czasie leczenia uprawiac seksu. dopiero tydzień po zakończeniu kuracji. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 3:02 pm Temat postu: |
|
|
własnie...nie napisałas czy doszło do wytrysku a jesli tak to w ktorym dniu cyklu...zawroty głowy niekoniecznie musza oznaczac ciaze
mozesz byc poprostu przemeczona _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 3:03 pm Temat postu: |
|
|
nic dodac nic ujac oczywiscie zgadzam sie z Emilka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
juli
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiłam test - wynik negatywny. Jedna 'dobra' wiadomość. Tylko, że bóle jajnika nie ustają , dzięki za radę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 10:03 pm Temat postu: |
|
|
ciesze sie ze jest dobrze a po jakim czasie wykonałas test??? minelo 6 dni od przypuszczalnego zaplodnienia? mam nadzieje ze tak- w innym przypadku moze byc za wczesnie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
juli
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 10:46 am Temat postu: |
|
|
tak, minęło więcej niż 6 dni ; pozdrawiam :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tinsuan
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
Szybkie pytanie. Koncowka dni plodnych. Stosunek z gumka, doszlo do niepelnego wytrysku (poza). Zmiana gumki, bez mycia penisa i kolejny stosunek, wytrysk (rowniez poza). Jakie szanse na ciaze? Nie sadze zebym mial nasienie na rekach podczas zakladania drugiej gumki ale glowy sobie uciac nie dam. Odstep okolo 5 min (?).
[EDIT]
Jesli mialem jakiekolwiek nasienie na rece, to na pewno byla tego znikoma ilosc (raczej nawet niewyczuwalna)
Ostatnio zmieniony przez tinsuan dnia Pon Maj 21, 2007 5:54 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleksandra24w
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 11:44 am Temat postu: |
|
|
Czesc dziewczyny. Nie bylo mnie tu pare dni. Chcialabym sie Was poradzic. Jak juz wczesniej pisalam zaobserwowalam szereg zmian w moim organizmie. Dzisiaj zauwazylam ze mam rozstepy na piersiach. Ida one od brodawek w gore i boli mnie tylko jedna brodawka ( na lewej piersi ), te rozstepy sa biale. Czy moze to byc kolejna oznaka ciazy? W srode wracam do Polski i pierwsze co zrobie wykonam test ciazowy Dodam jeszcze ze od paru dni mdli mnie. Mdlosci sa jednak bardzo slabe ale je odczuwam. Mam nadzieje ze to fasolka daje o sobie znac Pozdrawiam bardzo serdecznie i zycze milego dnia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|