Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Mysle ze moga to byc oznaki ciazy Wracaj do PL rob test i koniecznie nam napisz czy to faktycznie fasoleczka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamik
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 1:17 pm Temat postu: |
|
|
witam znowu
dawno mnie nie bylo,bo w moim oraganizmie wszystko bylo w porzadku od niedawna znowu cos jest nie tak
pod koniec kwietnia pare dni przed okresem lecial ze mnie brazowy sluz (nie byla to krew), potem po kilku dniach pojawil sie okres (ze dwa dni wczesniej niz zawsze),ale krew byla ciemno brazowa i bardzo malo ze mnie lecialo (biore jeszcze razem z Regulonem antybiotyk Tretinex,moze to jakies zaburzenia zwiazane z tym antybiotykiem), jednoczesnie od polowy kwietnia piersi byly obolale i spuchniete,sutki duze,robilam test wyszedl negatywnie, teraz jestem tez dwa tyg. przed okresem, piersi juz mnie bola, sa nabrzmiale i mam wrazenie ze sa strasznie ciezkie, Regulon biore 5 mc,moj narzeczony tez sie zabezpiecza,wiec ciaze raczej wykluczam...
pomożcie mi bo niewiem co myslec, pzdr
dodam jeszcze ze test robilam w zeszłym m-cu (w kwietniu) , teraz kochalam sie przy podwójnym zabezpieczeniu (tabletki i gumka), moze wykonany test byl niewiarygodny??
innych objawów niz bolące i nabrzmiale piersi nie mam...
pzdr i czekam na odp.
Z góry dziękuje
------edit by drapaka-----
Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień". Jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 3:48 pm Temat postu: |
|
|
jesli uzywałas dodatkowo tabletek i gumek to nie ma szans na ciaze
A bolace piersi sa oznaka zblizajacego sie okresu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 3:57 pm Temat postu: |
|
|
no to głofka do gory i ciesz sie heh buziaki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaniepokojona...
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 4:18 pm Temat postu: plamienie swędzenie???pomocy |
|
|
kochalam sie z chlopakiem w ostatni dzien miesiaczki, ktora skonczyla sie 1 maja, teraz jest 21, spodziewam sie okresu za ok4 dni, bo mam regularne cykle 28-dniowe.wszystko bylo ok az do momentu gdy ponad tydzien temu zaczelam czesto siusiac, towarzyszyl temu bol,3 dni temu mialam plamienie rozrzedzona krwią, trwalo 1 dzien, wylecial jakis skrzep...przez kilka dni swedzialo mnie i pieklo "na zewnatrz"...czy te pieczenie jest normalne, objawy wskazuja na plamienie implatacyjne??ale skad to pieczenie..czy to moze byc jakas infekcja czy to napewno ciąża..prosze o porade....
----edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "czy jestem w ciazy temat specjalny (part5 ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamik
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 4:47 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope, bardzo Ci dziekuje za szybką odpowiedz
Tez tak własnie myslałam, ale zawsze lepiej jest sie upewnic drugi raz tak mam,wczesniej nigdy mi piersi nie puchły i nie bolały, dlatego taki delikatny mętlik mialam
Raz poronilam i lekarz kazał mi z bobaskiem odczekac troche czasu,dlatego dodatkowo kazda zmiana w organizmie mnie leciutko stresuje...
raz jeszcze dziekuje za odp. pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 4:59 pm Temat postu: |
|
|
nie ma za co ciesze sie ze moge pomoc,zawsze to lepiej na sercu nie? hehe 3m sie pozdrofkaa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 5:06 pm Temat postu: |
|
|
hej...przy 28dniowych cyklach ost.dzien miesiaczki jest w zasadzie dniem niepłodnym ale po ok.2 dniach nastepuje owulacja..nie napisalas czy doszlo wewnatrz do wytrysku czy nie? jesli nie to nie masz co sie martwic..a z tym pieczeniem to mysle ze to moze byc infekcja jakas...bol przy oddawaniu moczu jest tego przykładem radze wybrac sie do gina pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zaniepokojona...
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
w zasadzie i tak i nie...najpierw byla gumka pozniej juz bez...ale bez wytrysku we mnie...jednak obawiam sie a raczej jestem pewna ze mial na sobie plemniki....
i dlaczego po dwoch dniach, wg moich obliczen owulacje powinnam miec ok 10maja?????????????
---edit by Wind_of_hope---
Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji "zmien" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tinsuan
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 5:47 pm Temat postu: |
|