Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Maj 21, 2007 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oti moim zdaniem to nei ciaza i nie masz sie co martwic, zgadzam sie z dziewczynami Smile

tinsuan rowniez w twoim wypadku wydaje mi sie ze nie macie sie co martwic Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 21, 2007 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaniepokojona...jesli nie doszlo do wytrysku to nie masz sie czego obawiac...jesli jednak nie daje Ci to spokoju to zrob test(wykrywa juz ciaze po 6ciu dniach od zapłodnienia). A co do owulacji to nie zawsze mozna ja tak dokładnie wyliczyc jak nam sie wydaje. Moze przesunac sie o 2 dni i nawet nie bedziesz wiedziala o tym,takze radze uwazac Wink

Powrót do góry
tinsuan

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 21, 2007 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok, dzieki pituszka Wink tak tez myslalem ale wolalem uslyszec to od kogos Wink (albo i przeczytac). Pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Maj 21, 2007 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaniepokojona a masz te bole brzucha i krwawienie jeszcze?? bo jezeli tak to powinnas sie przejsc do lekarza, to pewnie infekcja jak odczuwasz pieczenie podczas siusiania... ja mam tak czesto bardzo i to jest krew w pecherza... tez nie wiedzialam przez co to ale okazalo sie ze mam kamienie na anerkach i bardzo czesto lapie takie infekcje, bol jak siusiam, krew w moczu i skrzepy... powinnas sie przejsc do lekarza Smile i czesto podczas takich infekcji pecherza mozna zlapac infekce pochwy to pewnie dlatego cie swedzi...
a co do ciazy to uwazam ze to nie to Smile ostatni dzien meisiaczki przy cyklach 28 dniowych jest w miare bezpieczny Smile

tinsuan nie ma sparwy Smile

Ostatnio zmieniony przez pituszka dnia Pon Maj 21, 2007 10:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 21, 2007 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka no w miare tak,ale nigdy nie wiadomo kiedy nastapi dokładnie owulacja Wink czyz nie? Smile

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Maj 21, 2007 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fakt Smile
ale jezeli ma cykle regularne to mysle ze jest ok Smile ale test nigdy nie zaszkodzi Wink
Powrót do góry
zaniepokojona...

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm krawienia nie ma...smaruje jakas cudowna mascia i opuchlizna zeszla..swedzenie takze ustalo....z pecherzem juz ok..bralam tabletki...ogole wszystko ze man ok..nie mam zadnych objawow...za 2-3 dni moze sie zjawi okres..jak nie to test..
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to pewnie mowisz o clotrimazolum Smile czekaj cierpliwie na okres... nawet jak sie spozni kilka dni to nie musi swiadczyc o ciazy Smile
Powrót do góry
zaniepokojona...

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka dziekuje Ci za slowa otuchy...uspokoilas mnie troszeczke...
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sprawy, od tego tu ejstem Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 15 z 32