Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 10:13 am Temat postu: |
|
|
A jakiej długości masz cykle? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
she18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 10:37 am Temat postu: |
|
|
Niezadowolona? Ja jestem w tej chwili załamana, kompletnie załamana. Macierzyństwo to fajna sprawa i jasne, że chciałbym być matką, ale jeszcze nie teraz. Za młoda jestem, za dużo planów mam jeszcze, celów do zrealizowania itd. Świetny prezent sobie zrobiłam na dzień dziecka, no nie powiem... W przyszłą środę nie ma wyjścia, na pewno będę musiała iść do lekarza. Jutro jeśli załatwię pieniądze to powtórzę test, ale... czy to ma sens? Ja nie widzę nawet najmniejszej szansy teraz, żeby to się jakoś wyjaśniło dobrze. Cuda się może zdarzają, ale nie w moim życiu. Objawy miałam, dłuższy drugi okres miałam, trzeci się spóźnia już 12 dzień.. test mógł się teraz pomylić? i to na dwie kreski? Nie potrafię w to uwierzyć... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 12:43 pm Temat postu: |
|
|
Postaraj się pomyśleć racjonalnie, wiem, że to teraz trudne, ale trzeba. Po nicku wnioskuję,że jesteś pełnoletnia, to jest jedne z zasadniczych plusów. Co na to ojciec dziecka? Warto z nim porozmawiać o tym jak będzie wyglądała Wasza przyszłość. A Twoja rodzina już wie? Pozdrawiam cieplutko. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agata918
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 12:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich którzy właśnie czytają mój post Otuż mam duży problem który bardzo mnie męczy i postanowiłam się nim z wami podzielić bo sama nie potrafie uzyskać jednoznacznej odpowiedzi na nurtujący mnie problem..: wczoraj uprawialiśmy z chłopakiem pieszczoty-zrobiłam mu loda i on się spuścił mi do buzi..miałam potem poczęści ręce w jego spermie..on pozniej postanowił mi się odwdzięczyć i zrobił mi minetke..jak przedstawił mi swój pomysł na to żeby się odwdzięczył zaproponowałam mu żeby poszedł umyć ręce bo nie byłam pewna czy sperma czasami nie dostała mu się na ręce jak np. dotykał moich rąk..ale on uznał że to niemożliwe że nie dotykał swoich narządów intymnych wtedy i napewno nie ma spermy na dłoniach..uwierzyłam mu i zrobił mi tą minetke.. sama myśle że niemożliwe było wtedy zapłodnienie.. ale męczy mnie to bo zawsze jest jakieś ''ale''..! Co wy sądzicie?? Czy możliwe było zapłodnienie?? Bardzo prosze was o odpowiedz bo bardzo się martwie!!!
Z góry dziękuje! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
she18
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Tak mam 18 lat. Co na to ojciec dziecka? Tak naprawdę to on to przeżywa bardziej ode mnie. Nie jesteśmy razem, ale jesteśmy sobie mimo wszystko bliscy. On płakał od rana, że mi życie zmarnował a ja nie wiem co zrobić, bo ja jemu zmarnować go też nie chcę. Jeszcze kiedyś mu powiedziałam, że daję mu wolną rękę. Niech zapomni o mnie, o wszystkim i niech ułoży sobie życie na nowo póki ma szansę. Z jednej strony myślę, czy jeśli będziemy ze sobą razem, tylko dla dobra dziecka to czy to będzie miało sens? To nie związek oparty na miłości, a dziecko prędzej czy później to dostrzeże i będzie to się mogło na nim tylko negatywnie odbić. Jeśli chodzi o rodzinę to.. matka rano przypadkiem widziała test, wściekła się, okropnie.. i tyle na tą chwilę.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 1:08 pm Temat postu: |
|
|
o matko kochana nie moge w to uwierzyc...
to 2gi przypadek na tym forum...
She dziewczyny maja racje..test mogł sie pomylic (tym bardziej ze wczesniejsze 2 wykluczyly ciaze), moze kup jakis inny dla porownania?? wizyta u gina bedzie najlepszym rozwiazaniem
3mam mocno kciuki ! i mam nadzieje ze to jakas pomyłka...
19myszeczka88 przed okresem sa dni niepłodne wiec szanse na zajscie w ciaze sa rowne 0. Natomiast jesli chodzi o sex po okresie, bez zabezpieczenia i dodatkowo z wytryskiem wewnatrz to jest bardzo duza szansa ze zajdziesz w ciaze...po okresie nastepuje cykl owulacyjny, bez zabezpieczenia moze skonczyc sie malutka fasolka..
Decyzja nalezy do Ciebie... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
she18
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Zrobię test, ale.. najmniejszych szans nie daje na to, że będzie dobrze. Straciłam całą wiarę dzisiaj. Po prostu nie potrafię uwierzyć w to, że przez pomyłkę mógł wyjść pozytywnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agata918
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Halo czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na moje pytanie?? Błagam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 2:33 pm Temat postu: |
|
|
agata918 spokojnie, skoro nie miał spermy na dłoniach to na bank nie mogło dojść do zapłodnienia. A poza tym to nie jest tak łatwo, musiałaby jej być znaczna ilość i dostać się do pochwy. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agata918
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 2:39 pm Temat postu: |
|
|
Ale jeśli np. miał jej choć troszke na tych rączkach ale i tak pozniej dotykał innych przedmiotów np. wytarł je w pościel itd. to uniemożliwia to jeszcze bardziej zgromadzenie się na dłoniach plemników gotowych do zapłodnienia?? Karioka jestem wdzięczna za odpowiedz! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|