Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" - temat specjalny (part. 5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 24, 2007 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy wspolzyjecie rowniez w dni plodne?bo z tego co napisalas to wynika,ze chyba tak.I napisz tez czy jest to stosunek przerywany czy ''do konca''.Bo jezeli wspolzyjecie bez zadnego zabezpieczenia to zajscie w ciaze jest spore.Proponuje wykonac test,a naprzyszlosc zastanowic sie nad swoim postepowaniem,bo raczej jak ktos nie chce jeszcze zostac rodzicem to sie zabezpiecza.Najpierw trzeba pomyslec,a potem dopiero cos zrobic.Pozdrawiam. Surprised
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aramentis

PostWysłany: Nie Cze 24, 2007 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest szansa nawet duża że jesteś w ciąży, skoro jak mówisz często współżyjecie bez zabezpieczenia. skoro nie chciałaś zajść w ciążę to nie trzeba było przestawać się zabezpieczać. po zapłodnieniu nie ma miesiączki a tylko niewielkie plamienie które może z nią być mylone. jeśli chcesz pozbyć się wątpliwości to idz do apteki, kup zwykły test ciążowy, ok 10zl będziesz miała wtedy pewność.
Powrót do góry
zanetka1905

PostWysłany: Pon Cze 25, 2007 3:45 pm    Temat postu: Ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od około 3 tygodni strasznie bolą mnie piersi, mam ciemny mocz.chodze poddenerwowana niedawno doszla sennosc oraz nudnosci Ze wsoim chłopakiem kochałam sie 2 dni przed miesiaczka. w tym miesiacu takze sie pojawiła ale trwala cztery dni gdzie zawsze trwa od 6-7 . czy to może oznaczac ze jestem w ciąży??? Question Question Question

---edit by karioka---
Proszę nadawać tematom tytuły odzwierciedlające problem.

---edit by drapaka----
Temat przyłączony do tematu specjalnego
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Cze 25, 2007 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy miesiączka była obfita tak jak zwykle? Jak długie masz cykle?
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 25, 2007 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pytając już nawet o długość cykli... choć to ważne, to jednak wydaje mi się, że nie jesteś w ciąży.
Ale żeby potwierdzić to co mówię, napisz jakiej długości masz cykle miesiączkowe.
Powrót do góry
zanetka1905

PostWysłany: Wto Cze 26, 2007 8:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesto jest nie regularna potrafi sie przesowac o tydzien do przodu lub do tylu alezawsze trwa od 6-7 dni a teraz ledwo 4 .
Powrót do góry
agusia8522

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 2:58 pm    Temat postu: Prosze o pomoc!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!Dziewczyny pomozcie!!Czy to moze byc ciaza?
Od okolo miesiaca zle sie czuje,mam czesto nudnosci,bole glowy wogole wszytko mnie boli:(
Ale od tygodnia bardzo dokucza mi brzuch,jest napuchniety,w srodku czuje jakby mi wszytko skakalo;(
Z chlopakiem kochalam sie ostatnio jakis miesiac temu,ale okres dostalam.
Nie wiem co mam myslec,czy to moze byc jakas choroba moze zwiazana z jelitami?
W tym tygodni powinnam dostac nastepny okres to zobaczymy co to bedzie....
Nie wiem co mam robic,przez ten brzuch czuje dyskomfort,wstydze sie gdziekolwiek wychodzic:(

-------edit by drapaka-----
Temat przyłączony do tematu specjalnego.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przez jeden miesiąc brzuch by Ci nie urósł Wink
Pewnie to jakaś dolegliwość ze strony układu pokarmowego, lub któraś z chorób kobiecych.
Proponuję wizytę u ginekologa i u lekarza rodzinnego.
Powrót do góry
agusia8522

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem ze przez miesiac nie urosnie:) Ale jakies tam zmiany niby zachadza,aja z tego stresu zaczynam je wszytkie u siebie dostrzegac niestety....
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 3:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak jest. Już kiedyś pisałam komuś o autosugestii. U Ciebie właśnie ona wzięła sprawy w swoje ręce.
Po prostu zrób test.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następny
Strona 28 z 32