Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:24 pm Temat postu: |
|
|
hehheheh nie no nic sie nie stalo:)
ja bardzo chce miec dzieci... juz nawet bym chciala ale najpierw musze skonczyc studia, wziasc slub, miec prace no wiesz
mam juz ukochanego , ktoremu chce dac gromadke dzieciaczkow ale jeszcze mamy czas chociaz jakby sie teraz zdazylo "cos" to bylabym bardzo szczesliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia.k54
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:34 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje fajnie ze odpisalas bo pomimo ze staram sie o dzidziusia to tez jestem bardzo ciekawa co do dziewczyn piszacych na tym forum hehe pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
kasia ja marze o dziecku...juz od ponad 2ch lat hehe a jestem jeszcze na studiach i moj facet nie mysli o tym powaznie mimo ze jestemy ponad 4 lata ze soba bardzo bardzo bardzo bym chciała zostac mamusia,tym bardziej ze spedzam bardzo duzo czasu z moja przyjaciolka i jej roczna corcia moze niedlugo sie doczekam...ale kto to wie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Słodka23
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 7:32 am Temat postu: |
|
|
Pituszka on spuścił mi się do środka!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bursi
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 11:24 am Temat postu: stosunek przerywany a ciaza!!! |
|
|
czesc ja mam pytanko pisalam juz ale nie dostalam odpowiedzi.otoz kochalam sie z moim mezem po miesiaczce tzw stosunek przerywany,ostatni okres mialam 1 kwietnia a tu nic do dzisiaj nie mam a tu juz 15 maj!!!!robilam test 2 razy wyszedl negatywny!mam bole brzucha,oddaje czesto mocz,niewiem juz co mam myslec do lekarza ide w czwartek ale ja juz bym cos chciala wiedziec czy jest mozliwa ciaza???prosze o odpowiedz pozdrawiam
---edit by Pituszka
Temat przeniesiony do tematu specjalnego "Czy jestem w ciazy temat specjalny (part 5 ). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandra16
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 12:07 pm Temat postu: czy to moze byc ciaza POMOCY ??????? |
|
|
witam ja i moj chlopak mamy pewien problem dotyczy on spoznionego okresu!!! A wiec od od jakis 5 miesiecy razem z chlopakiem zaczlismy sie kochac. W ciagu tych 5 miesiecy kochalism sie duzo razy. Przez ostanie 3 miesiace okres pojawial sie nie regularnie w Lutym dostalam 18 w marcu dostalam 14 w kwietniu dostalam 12 teraz juz mamy maj jest 15 a okresu spoznia sie juz 3 dzien. Tydzien przed okresem pojawily sie zołto-brazowawe uplawy trwaly one 3 dni. Pytanie czy te uplawy maja jakis zwiazek na opoznienie okresu. Dodam ze ma 16 lat i kochalismy sie dosyc czesto, pare razy z prezerwatywa a pare bez. Czekam z niecierpliwoscia na ODP???? nardzo sie tym martwie (((POMOZCIE
z gory dziekuje za odpowiedzi !!!
---edit by mama Julki---
Temat przyłączony do tematu specjalnego "czy jestem w ciąży?" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Słodka23 hmm... no to zmienia troche postac rzeczy... a zdarzylo sie tak ze kiedys mialas krotszy cykl niz te 28-30 dni?? na twoim miejscu zrobilabym test....
ten jeden post usunelam bo troche ci sie chyba zle zacytowalo
bursi moim zdaniem jak testy wyszly negatywne to ciazy nie ma ale na wszelki wypadek lepiej przejsc sie do lekarza
sandra 16 hmmm.... trudno pwoiedziec czy mialas wtedy dni plodne czy nie jak kochaliscie sie bez prezerwatywy... a wytrysk nastapil wewnatrz pochwy?? ja na twoim miejscu zrobilabym test wtedy wszystko sie wyjasni... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandra16
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 1:04 pm Temat postu: |
|
|
nie wytrysk nie nastapil w srodku tylko po wyjecia z pochwy... A wiec co to moze byc????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 1:09 pm Temat postu: |
|
|
hmmm... a byla taka mozliwosc ze sperma dostala sie do srodka albo jak sie kochaliscie bez prezerwatywy to jak wyszedl z ciebie to odrazu byl wytrysk czy minol jakis czas...
wiesz masz 16 lat to twoje cykle nie sa regularne i trudno cokolwiek pwoiedziec... te brazowe uplawy mogly swiadczyc o tym ze masz owulacje... albo o tym ze np. wasze piesczoty byly abrdzo intensywne i w pochwie peklo jakies naczynko albo sluzowka zostala naruszona... powinnas zrobic test bo jezeli nie uwazaliscie a mialas dni plodne i okres ci sie spoznia mozesz byc w ciazy ale trzymam kciuki zeby tak nie bylo zrob test.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandra16
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 1:14 pm Temat postu: |
|
|
czekam do piatku pozniej robie test. A co do sposzczenia sie to po wyjeciu dopiero po chwili sie sposcil. Masz jeszcze jakies rozwiazania mojego problemu. A chlopaki tez moga sie sposcic nie wiedzac o ty takie meskie uplawy jest cos takiego?????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|