Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Kwi 09, 2007 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

badz spokojna Laughing
mnie czasami tez nic nie boli przed okresem a dostaje normalnie Smile nawet jak sie chwile spozni nie ma sie co martwic Smile z tym to roznie bywa , pozdrowki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adgamnm

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 09, 2007 7:45 pm    Temat postu: thnx Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje,ze odpisalas...u mnie zawsze bylo oki,dopki w styczniu nie wzielam tabletki 72h po...myslisz,ze to moze byc w dalszym ciagu skutek tych hormownow,ze mi sie spoznia,czasem cos boli,czasem nie...tzn amm nadzieje,ze za te kilka dni dostane:) Pozdrawiam cieplo:)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Kwi 09, 2007 7:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to moze byc spowodowane ta tabletka... ja jak wzielam postinor tez mnie nie bolaly piersi ani nic a dostalam okres co do dnia... chociaz nie zawsze po tabletce okres przyjdzie regularnie, czasami moze sie spoznic...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 09, 2007 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm mi tez nie zawsze boli brzuch przed okresem(ostatnie 3 m-ce miałam bez bolu przepowiadajacego okres Razz ) Wink nic sie nie boj,napewno przybedzie Laughing Nie mogłas zajsc w ciaze bo nie bylo wytrysq wewnatrz tylko w gumce o i koniec . Wink

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2007 5:33 pm    Temat postu: odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Noo ja tez tak mysle,ale musialam sie upewnic:) Dzieki:) Pozdrowka:)
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 7:25 pm    Temat postu: ehh Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No szlag mnie trafi...powinnam miec okres dzis i go nie ma...no jasna cholera:( czasem mnie brzuch poboleje,ale bardzo,bardzo malo...a tak to oprocz pryszczy zadnych objawow...ale kurcze musze go miec,bo innej opcji nie ma,nie doszlo do niczego we mnie,wiec kurcze...niech sie pojawi...ehh...
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bez nerwow Smile dzis mialas dostac a jak nie dostaniesz to nie ma sie co marwic, przeciez sie moze spoznic a czekasz jeszcze, denerwojesz sie to zle wplywa na to...postaraj sie wyluzowac Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Kwi 13, 2007 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie nic sie nie boj Wink Laughing nie jestes w ciazy ! koniec i . Laughing

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:29 pm    Temat postu: okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej,hej...zapomnialam napisac,ze dostalam okres,a wlasciwie to juz mi sie skonczyl...tylko troche martwilam sie,ze cos krotko trwal...bo 5 dni...a w tym 5 to juz nic prawie nie bylo...i oczywiscie wkret,ze przeciez w ciazy tez jest okres,ale to juz sa moje glupie filmy Razz Noo ale bylam tak zabiegana,ze zapomnialam napisac:) ze sie ciesze wlasnie,ze dostalam wreszcie...Smile teraz znow bede czekac na okres za miesiac:D Pozdrawiam cieplo Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm hehe ciesze sie ze wkoncu uwierzyłas Laughing
A 5 dni to przecietna norma długości trwania okresu.
U mnie też po 5ciu dniach nic nie ma Wink Wiec spokojnie, nie twórz filmów typu.." a moze ja tylko plamie a nie mam okres" , " moze to jednak ciaza,bo okres było zbyt krotko niz dotychczas". Nic z tych rzeczy. Wszystko jest O.K. Exclamation Razz 3m sie pzDr.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 12 z 62