Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejo to co piszesz to prawdopodobnie sluz Laughing hehe oznaczajacy dni płodne Smile wiec radze uwazac i miłych doznan zycze Wink niczym sie nie martw. pzdr. Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 3:01 pm    Temat postu: ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki ; ) nie martwie sie tylko to zadziwiajace jest,bo ja nigdy takiego nie mam,tylko jak sie wlasnie kocham i on wychodzi i widac potem takie cos na gumce:D i uwazam...wszystko z prezerwatywa:) Pozdrowka:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 26, 2007 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe to normalne Laughing wyciaga z Ciebie nadmiar śluzu Smile 3m sie pozdrOFFka Razz

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Wto Mar 27, 2007 10:44 pm    Temat postu: ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe...skoro to normalne,to good;) noo wlasnie wyciagnal ze mnie ten nadmiar Very Happy
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2007 8:22 pm    Temat postu: question Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Smile mam pytanie,czy jak sie ma owulacje to mozna sie czuc zle? bo ja tak mam ostatnio przez te nerwy o ciaze itd...ze mysle,ze mi niedobrze z wiadomego wzgledu,a skoro wiem,ze to niemozliwe to sie zastanawiam czy to moze byc taka podswiadomosc i glupie myslenie o tej ciaz no i fakt,ze owulacja jest...bo na pewno ja teraz mam...sluz,bole brzucha itp....Razz pozdrawiam,
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2007 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mdlosci moga byc dlategoz e myslisz o tym ze jestes w ciazy i sie denerwujesz - ze stresu bardzo czesto tak bywa Smile a jezeli chodzi o owulacje to tez moze tak byc ale bardziej stawiam na stres - owulacja kazdy organizm inaczej przechodzi wiec roznie to bywa Smile pozdrowki
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2007 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm nic sie nie boj bo ja mam identycznie...zawsze jak pojawia sie owulacja to mdlosci mnie dopadaja i ogolnie bardzo zle sie czuje,ale to nie znaczy ze jestem w ciazy hehe Wink takze głowa do gory - nie jestes sama Razz Very Happy

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2007 10:14 pm    Temat postu: odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to sie ciesze...bo u mnie ogolnie jest tak,ze moj facet i ja jestesmy z dwoch roznych miast,widujemy sie niezbyt czesto i jak onw yjezdza to mnie ogarnia straszny smutek i od razu zaczyna mi byc niedobrze...a wiadomo jak jestesmy razem to sie kochamy i ja sobie wkrecam,chociaz wiem,ze powodow nie ma,bo za kazdym razem sprawdzamy,czy gumka wyszla w calosci:D hehe...a ze mam owulacje itd...tto pomyslalam,ze to jedno z drugim jakis zwiazek ma:) pozdrowki dziewczyny:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2007 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie boj zabaloga Wink everything is good Razz

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pon Kwi 09, 2007 7:30 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam po swietach Smile Tak sobie zaczelam myslec,ze za jakies 3 dni powinnam dostac okres,a ja nic nie czuje,nie boli mnie brzuch,nie bola mnie piersi...nic a nic...i sobie glupia wkrecam,a przeciez niemozliwe,ze jesli moj facet byl we mnie bez gumki moze z 15 sekund cos sie mialo dzisac,szczegolnie,ze skonczyl w gumce...Boze,wiem,ze sie stresuje,ale jak Wy mi napiszecie,ze jest ok,to bede spokojna:) W koncu owulacja byla:P
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 11 z 62