Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dentysta69
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Elo. To znowu ja ;* lubie wam truć głowe no ale ok.
dzisiaj koło 17nastej rozbolał ja brzuszek. ;D z czego ja osobiscie bardzo sie cieszyłem wiec wziałem ja za masowanko. Pytałem sie dokłądnie w ktróym miejscu czy to jajniki itp. no i wsyztsko potwierziła. z tym ze ten cały Ból powoli ustepował ( nie wiem jak teraz ) ;** ha zachwouje sie jak mały dzieciak ale na to juz nic nie poradze ;(
dobra na wieczór niby ból sie nasilił. tylko z tego co ona mówi to wydaje sie jej ze to nie to . Bo stwierdziła ze ja teraz wsyztsko Boli. Oj dziewczyny ja sie znowu zaczynam martwić ;| i to coraz bardziej... jutro kupuje testa.
ta zmiana bólu moze byc spowodowana tym opoznieniem miesiaczki ? ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 11:37 pm Temat postu: |
|
|
ja tam myśle że to na okres ale jestem mądra a sama martwie się podobną sytuacją ale serio to raczej na okres zapytaj ją czy bolą ją piersi albo czy plecy ją bolą każda kobieta indywidualnie przechodzi okres więc z drugiej strony pewnie powinna wiedzieć czy to na okres ale jak się jest w stresie to mozna wszystko zapomnieć. Wiesz jak ból się na wieczór nasilił tomoże rano będzie miała niesopodzianke i wkońcu dostanie okres to by było całkiem możliwe daj znać jak jusz będzie po wszystkim 3mam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 11:39 pm Temat postu: !! |
|
|
Hej,dawno mnie tu nie bylo...ale znow mam jakies chore watpliwosci. Tzn nie powinnam ich miec...ale wole zpaytac...tzn wiecie co...od 2 tygodni jest mi tak niedobrze,ze masakra,ale nie rano...caly dzien,po prostu koszmar jakis,ale nie chce mi sie wymiotowac,tylko takie dziwne uczucie. I nie NAD RANEM!! Ale zabezpieczam sie z moim chlopakiem,uzywamy prezerwatyw jeszcze,bo nie mam czasu na latanie po lekarzach,szczegolnie,ze teraz jestem za granica. I nigdy nigdy sperma nie wleciala do mnie...ale gumka mogla peknac...ale wydaje mi sie,ze to niemozliwe,bo zawsze psrawdzamy i zawsze wszystko jest czyste...ewentualnie bialy sluz,ale to raczej moj,bo gdyby gumka pekla,to byloby widac prawda???? Wtedy sperma wyciakalaby? WIec jesli tak jest,to nie mam sie czym martwic,bo w takim razie nigdy we mnie sperma nie wleciala,wiec jakim cudem mogloby sie cod dziac,prawda??A szczegolnie,ze ostatni miesiac zylam w sresie przed wynikami z matury...i wydaje mi sie,ze cos przez stres cos sie stalo z moim zoladkiem...tak sie denerwoaalam,ze masakra...ale wyniki byly,dostalam sie na studia,a dalej mi niedobrze...ehh...Mam nadzieje.ze to nie to co mysle!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dentysta69
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 11:52 am Temat postu: |
|
|
No wiec tak wczoraj ja towsyztsko bolało... a dzisiaj rano .. nic wsyztskie objawy przeszły. a z miesiaczki Nici ;( ja juz nie wiem co mam robić... ide po test ... załamać sie mozna ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martusqa12
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 1:54 pm Temat postu: Czy moge być w ciąży ???? |
|
|
Mam takie pytanie . Kochałam sie 2 dnia po miesiaczce . Moje cykle trawaja 21-22 dni , miesiaczkuje 7 dni .Wedlug obliczenia kalendarzyka byly to niby dni plodne . Wiem ze to jeszcze za wczesnie ale bola mnie piersi , oraz jestem senna . miesiaczke mam dostac za ok 2 tygodni wiec jeszcze za wczesnie na takie objawy zawsze je mialam kilka dni przed miesiaczka . Czy jestem ciąży ???
---edit by Wind_of_hope---
Prosze pisac w dziale specjalnie do tego przeznaczonym i nie zakładac nowych tematow Temat przeniosłam do odp. działu "Czy jestem w ciazy?,part 6" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dentysta69
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 1:57 pm Temat postu: |
|
|
a kochaliscie sie z gumka ? czy jak ? bo muszisz im tutaj wsyztsko wyjasnic. Mam podobna sytuacje. z tym ze ja nie doszedłem a moge miec przewalone przez śluz który wydobywał sie z mojegoczłokna.
pzdr bedzie dobrze :] na objawy ciąży jeszcze zawczenie ( raczej )
Elo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martusqa12
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 2:04 pm Temat postu: |
|
|
Kochalismy sie bez zabezpieczenia . Tak tylko czytalam ze w pierwszych dnia zaplodnienia zaczynaja piersi wlasnie bolec . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dentysta69
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 2:09 pm Temat postu: |
|
|
a czy Twój chłopak doszedł ;> bno wiesz oco chodzi ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martusqa12
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Tak zrobilismy to do konca , bez zadnego zabezpieczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dentysta69
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 2:18 pm Temat postu: |
|
|
ja rozumuem ze Chciałaś zajśc w ciaże ? jeżeli Cie to obaziło albo uraziło to przperaszam bo nie mam takich intencji. Jak dla mnie to jest ogromne prawdopodobieństwo ;] a jeżeli chesz sie utwierdzić to leć do apteki po teścik ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|