Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greta

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 07, 2007 2:38 am    Temat postu: ból brzucha-jednym z objawów ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem sama co mam o tym wszystkim myśleć... okres spóźnia mi się już ponad tydzień,jestem bezprzerwy zmęczona (nie mogę się powstrzymać i sypiam nawet przez całe popołudnia) i oczywiście boję się,że jestem w ciąży...co gorsza w najbliższym czasie nie mam możliwości kupienia testu ciążowego(pracuję codziennie w ośrodku położonym tam,gdzie diabeł mówi dobranoc,póki co nie mam takiego dojazdu do miasta,który nie wymagałby chociaż kilku godzin wolnego Sad ...) kupię go, jednak do tego czasu stres najpewniej zupełnie mnie wykończy.No i jest rzecz, której nie znalazłam nigdzie pośród objawów ciąży:mam najwtrażniej podrażniony żołądek, jednak nie objawia się to wymiotami,ani biegunką, ale okropnym bólem brzucha, a czasem i podbrzusza (trwa to już 5 dni).Nie wiem, czy obawiać się ciąży, czy przejmować się osobno tym bólem brzucha... no i po jakim czasie od zajścia w ciążę można dostrzec pasek na podbrzuszu??Pilnie czekam na odpowiedź.
Greta

---edit by Wind_of_hope---
Temat został przeniesiony do tematu specjalnego" Czy jestem w ciazy (part 6)"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dentysta69

PostWysłany: Sob Lip 07, 2007 11:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sory ze odnawiam. ale wczoraj rozmawiałem z moim kochaniem . i okazało sie ze jednak miała 5tego. ostatni okres. wiec ten cały nasz stowunek odbył by sie 10siatego lub 11nastego. tzn tak mi sie wydaje. Greta życze CI powodzenia... ;*** gdybym wiedział gdzie to jestes i było by to stosunkowo blisko odemnie to pojechał bym potest ciażowy i przywiózł bym Ci go.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 07, 2007 3:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sory wiem że może niepowinnam się tu wypowiadać ale sama niewim co mam myśleć ja z moim chłopakiem nie kochaliśmy sie tylko uprawialiśmy petting było to z 2 na 3 dzień po okresie a okres mam 6 dni a cały cykl 27-28 dni. Wydaje mi się że są to dni niepłodne mój chłopak niemiał wytrysku ale boje się że mógł przenieść ten płyn palcami chociaż on twierdzi że nie i tu moje pierwsze pytanie do facetów. Czy wy potraficie wyczuć czy macie ten płyn na palcach nawet jak jesteście podnieceni??? I czy można ściągnąć prezerwatywe tak aby niepobrudzić palców od tego płynu, bo ja z nim chcieliśmy się kochać i coś nie poszło on miał założone gumke i tam zgromadził się ten płyn, boje się że mógł przy jej zdejmowaniu wybrudzić palce którymi zaraz potem robił mi p.... No ja mam w przyszły czwartek dostać okres a odwczoraj mam temp 37 i jestem senna czuje się jakbym grype miała chociarz wątpie w tobo ja zawsze strasznie na gorączke reaguje. bolą mnie piersi jak na okres niewiem co mammysleć błagam doradzie coś ps jakby miałajak to też bym ci ten test podrzuciła żebyś stresa niemiała. Smile
Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Sob Lip 07, 2007 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia_18 lużny bit ;] ten płyn nie zawiera plemników. chyba ze Twój chłopak był juz przed samym wytryskiem . to wtedy podobno juz sie pojawiaja ( tak słyszałem[ czytałem] wiec pisze ) Very Happy Płyn jest z Prostaty ;]

Nie czujemy ze wycieka całkowicie ... Very Happy to tak samo jak u Was ?:> czujecie wydzielanie śluzu ?:>

Nie powiem Ci ze spoko luzik nie jestes w Ciaży bo mam taki sam problem ze swoja panna ... której okres spoznia sie juz którys dzien.

a teraz do modów. Zeby których to przeczytał i odpisał. Moja dziewczyna miała okres 5tego czerwca. skonczył sie jej 9wiatego. i własnie 9-tego sie zabawialismy... wynikało by ze nie były to jej dni płodne.
Ale Tych dni jak nie było tak nie ma. nie wiem juz co o tym myslec. Ona juz sie tak tym nie stesuje ( zajsciem w ciaże ) ale to chyba raczej tez nic nie pomaga. 11nastego wyjezdza ;( za granice i nie bedzie jej 3 tyg.
Panowie i Panie prosze o jakies wsparcie. czytajac wasze posty zawsze dostaje jakaś dawke nadziei tescik zrobimy w przed dzien jej wyjazdu ;(

Moze to jakaś choroba ? co sie mogło stać podczas zwyczajnego pettingu ? ktos mi mówił ze 75% kobiet miało jakies problemy w swoim zyciu ?:>

czekam na wasze opinie i odpowiedzi bo zaczynam sie na nowo denerwowac ;(

jeszcze ostatnia rzecz z tego co wiem całkowicie nie ma zadnych objawów miesiaczki Sad(((

Ostatnio zmieniony przez dentysta69 dnia Sob Lip 07, 2007 10:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 07, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy 28 dniowym cyklu 2-3 dni po okresie rozpoczynaja dni owulacyjne Rolling Eyes ale skoro nie doszlo do wytrysku wewnatrz to nie masz co sie bac. Tym bardziej ze bola Cie piersi Wink objawy ciazy nie sa tak od razu widoczne...ok.4-6 tyg. bys poczula ze nosisz fasolke. Radze nie stresowac sie i czekac cierpliwie na okres Wink pzdr. Razz

Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lip 08, 2007 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja już sama niewiem jak to jest z tymi dniami płodnymi bo ty mówisz że już były a ponoć w 28 dniowym cyklu są one po środku czyli 14 dnia to by jeszcze 5 brakowało ale to jest wszystko po...normalmie masakra, ale dzięki za wsparcie dam wam później znać czy dostałam ten okres. a to prawda że kobiety często chorują więc raczej to jakiś bakcyl no a ona może i tak się stresuje bo stres niezawsze jest przez nas odczuwany czasem tłamsimy go w środku niezdając sobie z tego sprawy więc napewno dostanie za jakiś czas
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lip 08, 2007 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinia moze powiem tak:
jesli masz cykl 28dniowy to dni płodne wypadaja ok10-18 dnia cyklu. Ale moze to sie przesunac zarowno do przodu,jak i do tyłu. Takze nigdy nie badz pewna ze akurat nie masz lub masz płodne Wink a 14 dnia to jest dzien najpłodniejszy Wink takze radze uwazac. mozna tez poznac po sluzie. Jesli masz ciagliwy,jak białko kurze to na 100% sa płodne. Natomiast jesli sluz jest w tzw. grudkach i masz "sucho" to sa niepłodne. pzdr. Razz

Dentysta jesli nie bylo wytrysku to nie musisz sie stresowac tak Wink Twojej dziewczynie okres moze spozniac sie z wielu przyczyn:
- moze przyjmowała antybiotyki
- zbyt duzo sie stresuje- co wpływa niekorzystnie na okres
- lub ma jakas infekcje
mozna tak wymieniac i wymieniac,ale mysle ze tatusiem nie bedziesz i daj w spokoju jej wyjechac heh Razz sam przeciez czujesz czy nadchodzi wytrysk czy tez nie. Pisałes ze bylo do tego daleko wiec wniosek prosty- ciazy nie ma Razz
na przyszlosc po okresie radze stosowac gumke,zawsze to bezpieczniej Wink pzdr.

Powrót do góry
dentysta69

PostWysłany: Nie Lip 08, 2007 11:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aaaaa<stress> słuchajcie mam wrazenie ze ma mniej śluzu. Nie wiem jakiej jest barwy . Ale wiem ze ma go mniej. Cóż to moze oznaczac ? czytałem ze to niby objawy dni niepłodnych ;> z czego wnioskuje ze zbliża sie coś naco bardzo czekamy ?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lip 08, 2007 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope
dzięki za wytłumaczenie teraz już kapuje Embarassed
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lip 08, 2007 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dentysta69 jak ma mniej i uczucie "suchych majtek" to oznacza ze ma dni niepłodne i powinien zblizac sie okres Wink Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 16 z 62