FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 1:24 pm Temat postu: Dzieki |
|
|
No tak...faktycznie mozna pisac w tym,nie skapnelam sie:) W koncu jestem tu od niedawna:) Mam nadzieje,ze okres bedzie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 10:40 pm Temat postu: hmmm |
|
|
Kolejna goraca kapiel dzis,okresu nie ma,mialbyc dzis...wiem,wiem,ze moze sie spoznic,ale kurcze....i jeszcze ten sluz....czy to dobry objaw przed okresem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 6:29 pm Temat postu: Aaa!! |
|
|
Słuchajcie!!! Drugi dzień spoznia mi sie juz okres...Ale caly czas mam ten sluz?Powiedzcie,czy moze on byc objawem nadchodzacej miesiaczki?!?! Czy czegos?!?! Chyba nie ciazy........ja pierdziele...znow wpadam w panike!!! Oczywiscie kolejna goraca kapiel dzis bedzie!!!To podobno przyspiesza....ehh...... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 8:54 pm Temat postu: |
|
|
ze sluzem to jest roznie ja np raz mam duzo bialego a raz wogole juz ci pislaam ze nie masz sie co zamartwiac dwa dni to malutko! a ty niepotrzebnie sie stresujesz a to tez opoznia okres... postaraj sie wyluzowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:10 pm Temat postu: DO Pituszka:) |
|
|
No wlasnie ja mam sporo go...jak jestem w szkole,mysle,ze to okres,a to ten sluz...i mam nadzieje,ze to objaw nadchodzacego okresu.Chociaz nic mnie az tak nie boli.Staram sie wyluzowac,naprawde,ale wmawiam sobie,ze wiadomo co...ehh...Czekam na okres:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 11:10 am Temat postu: Spóźniona miesiączka |
|
|
Słychajcie,okres spoznia mi sie juz 6 dni...zaczynam sie denerwowac.Wszyscy pisaliscie mi,ze nie mam sie czym martwic,wiem tez,ze panikuje.Ale jakos od tygodnia pojawil sie sluz,od dwoch dni,mysle,ze dostalam okres,bo zrobilo mi sie tak dziwnie,a okazuje sie,ze plama na majtkach to jest wlasnie od sluzu!Czy sluz dobrze rokuje?? Boli mnie troszke brzuch,ale tak dziwnie,nie tak jak zwykle przed okresem<przypominam,ze bralam postinor,ze zylam w ogromnym stresie wtedy,a jak sie kochalam to z prezerwatywa,tylko wczesniej on mnie piescil bez i wydostaly sie te plyny jego<juz nie wiem,czy to kropelkowanie,czy to drugie 'pre' cos tam...> robilam tez test i wyszedl dwa razy negatywnie,ale to bylo dwa i trzy tygodnie po stosunku> Wiem,ze sie powtarzam i w ogole,ale juz sie wkurzam...bo czuje cos,jest ten sluz,a ja mysle,ze to okres....Sorry za pisanie tego samego,ale to z nerwow.Dzieki za wyrozumialosc.
----edited by Yalissea
Proszę nie nazywać tematów: "ehh.." Nazwy powinny odzwieciedlac treść postu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerfetka
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 3:50 pm Temat postu: |
|
|
postinor to duza dawka hormonu , wiec nie dziw sie ze spoznia ci sie okres..W ciazy na pewno nie jestes, nie stresuj sie bez potrzeby |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam rozwaloną gospodarke hormonalną i nigdy nie wei mkiedy dostane okres. Przez ostatni tydzień leciał mi tak obfity śluz, że tez myślałam, że to okres. Trwało to tydzień i wczoraj dostałam okresu. Więc myśle że w twoim przypadku jest podobnie, tzn że okres niedługo ci się pojawi. A 2 dni spóźnienia to jeszcze nic wielkiego. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 9:15 pm Temat postu: dzieki |
|
|
Tak myslisz...?
Mam nadzieje...
Juz tydzien minal a tu nic,wie ,ze to duza dawka hormonow,ale jak czytam,ze kobiety ktore myslaly,ze nadchodzi im okres,poprzez bol piersi i sluz,okazalo sie,ze sa w ciazy.Jedni pisza tak,drufzy inaczej,mozna sie po prostu pogubic.Ja w zasadzie mysle,ze to bylby wielki pech i zarazem jakis cud,jakby taks ie stalo,bo w moim przypadku narawde raczej to niemozliwe,szczegolnie,ze wzielam postinnor,no a testy dwa razy wyszly negatywne...dzieki za odp Smerfetka:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 9:23 pm Temat postu: |
|
|
czemu zalozylas nowy temat moglas pisac w poprzednim...dlatego przenioslam wszystkie posty do tego tematu - to juz uwaga od moderatora. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|