FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 2:09 pm Temat postu: tydzien |
|
|
Okresu nie bylo i nie ma,juz mija tydzien...w sumie myslalam,ze bedzie,bo nawet wyskoczyly mi wypryski,no ze sluzem to wiadomo,bo juz pisalam,czasem pobolewal mnie brzuch,a dzis w autobusie zrobilo mi sie slabo,wkrecilam sobie znow...mam nawet zgage...kurcze!!Czy to mozliwe!!JA nawet dwa testy robilam i wyszly negatywnie!! Wiem,ze to stres i nerwy...nie mam odwagi pojsc do lekarza...po prostu nie mam,bo sie boje!!! Skoro Jego sperma we mnie sie nie wlała...skoro kazdy stosunek byl z prezerwatywa a ja obawialam sie o Jego plyny przed wytrsykiem...skoro wzielam postinor?! I krwawilam po nim...wiec teraz to juz sama nie wiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 4:51 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej mozliwosci zebys byla w ciazy uwierz w konciu i sie uspokuj mi okres sie spoznial 3 tygodnie i wiedzialam ze to przez antybiotyki chociaz z regoly wspolzyje z moim partnerem bez prezerwatywy a u ciebie byly testy negatywne, postinor, nie bylo wytrysku w tobie, mieliscie prezerwatywe - to sa bardzo mocne argumenty, wiec przestan sie stresowac i glowa do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 5:00 pm Temat postu: a co ze zlym samopoczuciem? |
|
|
To dlaczego od czasu do czasu mi niedobrze i wydaje mi sie,ze mam zgage,sikam czesciej itp? Wiem,ze mam mocne argumenty,ale martwi mnie ten plyn przed wytryskiem,bo dotykal moich narzadow,a pozniej wszedl,wiec mogl je przeniesc glebiej...wprawdzie mialam dni nieplodne,ale to nigdy nie daje pewnosci,testy tez nie...chcialabym po prostu pojsc do lekarza pewna,ze jest wszystko w porzadku!!!! Dziekuje za pocieszenie,naprawde:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 5:22 pm Temat postu: |
|
|
jezeli do wytysku bylo daleko to nie masz sie czym przejmowac:) ten plyn to plyn z prostaty - nie zawiera plemnikow... a kropelkowanie nastepuje na kilka sekund przed normalnym wytryskiem:) jezeli cie to uspokoi to przejdz sie do lekarza, zobaczysz ze w ciazy nie jestes:) a to ze ci niedobrze i ze masz zgage to z nerwow albo okres sie zbliza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 8:56 pm Temat postu: |
|
|
NO do wytrysku bylo troche czasu,na pewno nie nastapil od razu,szczegolnie,ze kochalismy sie z prezerwatywa...tylko wlasnie chwile przed jej zalozeniem dotykal mnie TAM:) Zastanawiam sie tylko,vzemu ten okres sie tyle spoznia,wiekszosc dziewczyn miala normalnie po postinorze,wiem,ze u mnie tez duzo znacza nerwy,bo w koncu wyplakalam sie,nie jadłam itd...dzieki za slowa otuchy,pomaga mi to,naprawde:) szczegolnie,ze wiem,ze mowicie szczerze:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 11:29 pm Temat postu: |
|
|
do lekarza nie chodzi się raczej kiedy wiesz że nic ci nie jest... chyba że rutynowo. Masz wątpliwości? IDŹ DO GINEKOLOGA! Przestań patrzec na to co mówią i jak miały inne dziewczyny! Każdy organizm jest inny!
Poza tym mam pytanie, czy recepte na Postinor dostałaś od swojego ginekologa, tzn po wizycie czy na lewo???
Tak czy inaczej, powinnać iść do lekarza i powiedzieć że nie masz okresu, powinien zrobić ci badania na poziom hormonów i jeżeli wszystko jest w porządku przepisać tabletki na wywołanie miesiączki.
Przede wszystkim NIE PANIKÓJ!!
Nie dlatego że ewentualnie możesz być w ciąży ( chociaż ja w to osobiście nie wierze) ale dlatego żeby mieć pod kontrolą gospodarke hormonalną, uwierz mi, to nie jest nic fajnego kiedy hormony ci fiksują i jest możliwość że nigdy nie będziesz w ciąży... a zdarza się tak po postinorze...
Jednak życze ci pomyślnego dla ciebie rozwiązania tej sytuacji i jeszcze raz nie zwlekaj z wizytą u lekarza...oni w końcu są poto żeby pomagać w problemach zdrowotnych, do jakich bezwątpienia należy Twój problem.
Pozdrawiam _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 11:58 pm Temat postu: odp |
|
|
Postinor mialam oczywiscie od lekarza,ale osobiscie nie bylam,wiem,ze glupio postapilam,ale bylam w takim stanie,ze nie dalam rady pojsc sama.Mysle,ze gdyby nie ten postinor,ktory wywolal u mnie taka reakcje,jak mdlosci,krwawienie,zle samopoczucie,to nigdy bym chyba sie tak nie sfilmowala z ta ciaza,bo dla mnie i dla mojego chlopaka to jest nierealne...zreszta tak jak wszyscy mi tu piszecie!! Ale jak ja sie raz sfilmuje to juz na amen...chyba zrobie jeszcze jeden test i pojde wtedy do lekarza...w sumie dzis sie wkrecilam i dzis mi niedobrze,bo takto wszystko ok,no gdyby nie ten okres,na ktory czekam z utesknieniem i wierze,ze bedzie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 12:03 am Temat postu: |
|
|
IDŹ DO LEKARZA jak nie jesteś pewna
nie ma co nerwów tracić _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
pedz do lekarza uspokoisz sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 8:54 pm Temat postu: tabletka |
|
|
Albo sie nie uspokoje i zalamie:/ W ogole przed chwila zauwazylam ciagnacy sie sluz z pochwy...czy to moze byc opozniona przez postinor owulacja ? A i jeszcze jedno pytanie,jesli wzielam postinmor i po kilku dniach bylo krwawienie i trwalo 5 dni,to mozna to uznac za okres wlasnie? i moze od tamtego czasu powinnam liczyc nastepna? Ktos wie cos na ten temat? Kurcze...jestem spokojniejsza,bo wszyscy mi mowia,ze to niemozliwe,ze bylam w takim dniu cyklu,ze byl najbezpieczniejszy i moglam sie kochac w ogole bez prezerwatywy a ja ja mialam przeciez...glupia sfilmowalam sie plynami z penisa...ehh... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|