Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Emilka moze ale nie musi..zalezy czy sperma dostała sie do Twego sluzu...nie panikuj-wg mnie nie jestes w ciazy.nastepnym razem uwazaj bo dni plodne to duze ryzyko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka_1990
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 1:42 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Emilka moze ale nie musi..zalezy czy sperma dostała sie do Twego sluzu...nie panikuj-wg mnie nie jestes w ciazy.nastepnym razem uwazaj bo dni plodne to duze ryzyko |
ale nie było spermy tylko ten płyn czułam i zanim siebie dotykałam to juz miałąm suche ręce bo je przetarłam o koszulke |
|
Powrót do góry |
|
|
|
namayath
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 3:04 pm Temat postu: |
|
|
NO tak, ale niepokoją mnie te bóle a raczej skurcze w okolicy jajników i macicy..Podobne sa do bolu miesiaczkowego, a do miesiaczki jeszcze 5 dni...to juz 40 godzin od stosunku... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Emilka_1990 aaa płyn...to spoko luz myslałam ze sperma jak tak to stawiam na brak ciazy
namayath nie jestes w ciazy, czekaj cierpliwie na okres. postinorem tylko sobie go rozlegulujesz i wtedy to bedzie oczekiwanie chłopak nie doszedł w Tobie wiec w ciazy nie jestes.Gumka pekła ale miałas dni niepłodne. Mysle ze te bole przepowiadaja ciotke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 9:08 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm Ty panikaroooo Noo
jak mozesz byc w ciazy jak nie doszedł w Tobie? Zawsze uzywacie gumki,itp itd.. daj spokoj z tym głodem. Moge Cie uspokoic ze ja od paru dni tez takie cos mam...najem sie kanapek,ciasteczkiem zagryze, minie 30 min i mimo ze czułam sie najedzona to czuje sie znow głodna i pusta i co? znow kanapke? o nie nie dajmy sie zwariowac, moze poprostu masz taka potrzebe jedzenia ahaaa no i przemiane materii szybsza . Nic nie wymyslaj z ciaza;) co do dziecka ktore jest głodne to bys musiała byc w 6-7m-cu ciazy. Wtedy taki bobasek to ciagnie jedzonko pozdrofffki i nie martw sie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 9:42 pm Temat postu: :) |
|
|
NO wiem,wiem...dzieki za slowa otuchy...w sumie racja,z emusialabym byc w 6 czy 7 miesiacu:P ale dziwne to uczucie jest i szczegolnie,ze mi tak niedobrze jest...hmm... bo ja sobie tak mysle i mysle jak jestem w pracy i mi rozne rzeczy do glowy przychodza,ze moze jesdnak cos z tej gumki wylecialo:D albo,ze jak byl we mnie to cos tez tam polecialo...chociaz ze juz sie naczytalam,ze taki plyn nic nie robi...ale to cala JA:) teraz bede czekac na okres tylko nie wiem juz kiedy ma byc bo nie wiem,czy mam liczyc od tamtych palien czy odtamtego okresu co byl 2 tygodnie po tcyh palmieniach....ojj dziwne,dziwne... Pozdrowka:*
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 9:16 pm
I znow to samo...a niedawno jadlam...to co to moze byc?hmm? ale nba bank nie dzidzia?Very HappyVery HappyVery Happy
---edit by emilka----
proszę nie pisać dwóch postów pod sobą. jeżeli coś dodajesz, użyj opcji "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:22 pm Temat postu: |
|
|
moze z abardzo sie stresujesz?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:40 pm Temat postu: :/ |
|
|
A no moze...ale to tak nagle przyszlo...nie zaczelabym sie stresowac gdyby nie to bo dlugo dlugo bylo wszystko oki....a od dwoch dni jakos tak dziwnie... ehh :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:42 pm Temat postu: |
|
|
moze jakas infekcja sie szykuje bo to ciaza nie jest na pewno |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:53 pm Temat postu: |
|
|
A moze masz miec okres za pare dni? Ja tak zawsze mam na tydzien przed okresem, bez przerwy cos wcinam wiec glowa do gory;) zgadzam sie z dziewczynami, dzidzi nie bedzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|