FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:19 pm Temat postu: ... |
|
|
No ja mysle,przeciez cuda sie nie zdarzaja,ale wiaodmo ja lubie sie zastanawiac A MOZE JEDNAK COS TAM SIE STALo...i tego typu... a okres to nie wiem kiedy teraz ma byc po ostatnich przebojach... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 9:44 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm moze moze moze Stop It nic nie ma i koniec .
Patrz bo bedziesz w ciazy...ale urojonej nie wmawiaj sobie roznych rzeczy, nie ma sensu sie stresowac okres na bank przybedzie...mi sie wydaje ze Ty po kazdym stosunku tak przezywasz.. przeciez to ma byc przyjemnosc a nie obawa,czy cos nie poleciało itp. masz gumke i spoko luz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 10:25 pm Temat postu: !! |
|
|
Dziekuje za slowa otuchy :*
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 11:25 pm Temat postu:
Mala mi chyba mialas racje...to moglybyc objawy okresu,bo dzis dostalam...lecialo ze mnie caly dzien strasznie,umieralam z bolu...teraz przeszlo...malo jest i mam tylko nadzieje,ze to nie bedzie tak jak ostatnio,ze mialam duzoo a potem same plamienia,bo znow sie bede denerwowac,no ale w koncu po tych plamieniach,dwa tygodnie pozniej dostalam normalny okres...no ale w kazdym badz razie krew jest!!Very HappyVery Happy A ja jutro lece do Polski:) huuraa!!! Pozdrowka:*
-------edit by emilka------
posty łączę.
A czy to normalne,czy nie,ze jak w poniedzialek dostalam okres to lecialo strasnzie,umieralam z bolu,wczoraj wtorek tez lecialo,a dzis 3 dzien okresu i prawie nic...a raczej w 5 czy 6 dniu juz ledwo leci...i znow zaczynam sie wkrecac,no moze nie wkrecac,ale zastanawiac,ze a moze jednak...? skoro dwa dni ecialo,a w 3 nie??!?!
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 11:44 am Temat postu: |
|
|
adgamnm prosze zwracaj uwage na prosby moderatorow i łacz posty ze soba a nie piszesz jeden pod drugim ok? . co do pytania to mozliwe ze na poczatku leciało z Ciebie jak z kranu,a po paru dniach cisza. Obecnie u siebie własnie tak zauwazyłam. mecze sie tylko 1 dzien, 2 dni poleci a na 3 pare kropeleczek, 4tego juz prawie nic nie ma. Jak najbardziej mi to odpowiada hehe i Tobie tez powinno. ! nic nie wkrecaj bo Ci klapsa w koncu dam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 12:20 pm Temat postu: ok |
|
|
No to mi to tez odpowiada w takim razie...ale jestem troche zakr4econa,jak ja mam te posty polaczyc ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 12:48 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm teraz juz ja to zrobiłam i Emilka. Ale jak chcesz cos dodac to uzyj opcji zmien,znajdziesz ja w groze swego postu. oszczedzisz nam pracy . dziekuje i pzdr. panikare _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 9:37 pm Temat postu: !!! |
|
|
Na poczatku chcialam napisac, ze ja u siebie nie mam zadnego ZMIEN w gornym rogu, wiec nie wiem jak zrobic, zeby nie pisac nowego tematu Nastepna rzecz to taka, ze mialam ostatnio okres, ale ja juz pisalam dwa dni lecialo i to niezle, bolal mnie brzuch, a nastepne dni to normalnie nic...czy to normalne??? Zauwazalam krew podczas robienia siusiu
I teraz mam bardzo powazny problem...Wczoraj kochalam sie z moim facetem... tzn on wkladal mna chwile i potem wykladal poniewaz bylismy bez gumki...wiec wlozyl, potem zaraz wylozyl... i w trakcie poczul plyn i wytarl go, dal mi nawet powachac, ale to nie byla sperma, tylko jakis plyn, ale ręką go wzial, zresztą facet czuje kiedy ma wytrysk! Potem wszedl jeszcze na chwilke i to nie gleboko, bo bal sie, ze mu wyleci. wyszedl szybko bo mial zaraz wytrysk. Oczywiscie poza mna, polecialo troche na posladek, ale wiadomo wytarlam. Od razu chusteczka do higieny intymnej sie wytarlam itd. Teraz nie wiem, czy mam sie martwic czy nie? Bo byl we mnie chwile przed wytryskiem Poza tym teoretycznie okres skonczyl mi sie w piatek, ale wiadomo juz te 3 ostatnie dni to malo okresu bylo, wiec 4 dni po okresie, to dni nieplodne. Nie wiem. Dzis sie nawkrecalam i juz czuje, ze mi niedobrze i ze mam mdlosci. Ehh...
---------edit by drapaka-----
Zostało zgłoszone adminom, to że nie masz tej opcji w swoich postach. Ale jeżeli już kontynuujesz jakiś wątek, to zamieszczaj to w jednym temcie, a nie zakładasz nowy.
Używaj "odpowiedź"
Post połączony z tematem już istniejącym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:16 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm no troche ryzykowne ale skoro nie doszedł w Tobie to bym nie panikowała na zapas...heh tak to jest ze jak sie chce sexu to nie ma gumy . spokojnie, w tym płynie przed samym wytryskiem pojawiaja sie plemniki. A jak długie masz cykle?? moze do owulacji było daleko?
aa i na mdlosci jest na 10000% za wczesnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:00 pm Temat postu: !!! |
|
|
No po ekscesach z postinorem ktory wzielam w styczniu to tak roznie z tym okresem,ale przewaznie co 31 dni...ostatnio dostalam w poniedziaek zeszly i tak jak pisalam dwa dni lal sie ze mnie,a potem lekka cisza...tzn kropelki...wiec skonczyl mi sie w piatek.... Juz kurcze jestem zestresowana wiem,ze na mdlosci za wczesnie....ale nie doszedl we mnie,tylko byl przed samym wytryskiem,ale nie gleboko....i jak poszul to od razu wyszedl...BOZE!!Co ja zrobilam?!!!
-----edit by emilka-------
prośba malutka: stawiaj maksymalnie 3 emotikony obok siebie, bo jak jest więcej, to post staje sie mniej przejrzysty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:11 pm Temat postu: |
|
|
kobieto tylko nie paniekuj bo dopiero ci sie spozni
sprubuj sie uspokoic, szanse sa ale minimalne wiec proponuje zrobic test i zobaczysz co bedzie nie ma co sie stresowac na zapas, ja mysle ze mieliscie szczescie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|