Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:57 pm    Temat postu: !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pituszka...to bylo tak...kochalismy sie ale tak nieplenie...on wchodzil i zaraz wychodzil...bylo tak caly czas,bow iedzielismy,ze gumki brak,wiec chwile byl i potem wychodzil...nagle zauwzayl jakis plyn..przezroczysty...nawet powachalismy i to nie byla sperma,ale wszedl znowu na chwilke...i zaraz wyszedl bo poczul,ze bedzie mial...i mial za jakies kilka sekund...mialam dni nieplodne i stresuje sie,ze jak byl przed samym wytryskiem to plemiki weszly do srodka SadSadSad a teraz mi niedobrze jak o tym mysle,chociaz wiem,ze TWU TWU jakbys ie cos dzialo to na mdloscxi za wczesnie..aloe az mnie ozladek teraz bholi i pije kropelkiz oladkowe:)

Wnd of hope...ja mam 31 dniowy? tak na oko...czy to cos zmienia?! zapisze sobie schemacik Smile aler te pelmiki przed samym wytryskiem i tak mnie martwia...Razz ale taka juz ze mnie jest pnikarka...szczegolnie,ze moj facet zawsze mowil,ze wszystko ok,a tym razem sam nie jest p[ewnien i dlatego mnie to martwi...

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.... no bylo troszke niebezpiecznie ale przeciez zdazyl przed wytryskiem Smile a ten plyn to nie martw sie, tam plemnikow nie ma a co do cyklu 31 dniowego to te dni plodne sa mniejwiecej od 13 do 21 dnia cyklu wiec jezeli to bylo 8 dnia wiec bez nerow do samej owulacji jeszcze daleko bylo Smile
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:13 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz sama napisalas,ze bylo troszke niebezpiecznie...ale podobno plyn przed samym wytryskiem ma plemiki...ale wytrysk byl poza mna,zachaczyl jedynie o posladek,ale to tez na zewnatrz:P czyli mialam bezplodne...to good.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom miałas niepłodne,nie jestes w ciazy i koniec . Smile swoja droga popatrz w gore na skrzynke Razz ktos napisał Ci wiadomosc Smile czas nauczyc sie obsługiwac poczte Razz

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:25 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No racja,wiadomosc byla....odpisalam:)

Aha...jeszcze jedno,dzis caly czas mi bylo mokro i mialam lekka wydzieline...taka przezroczysta...normalnie jak podczas owulacji...a na nia jeszcze nie czas,wiec....czy to normalne...ja musze wszystko wiedziec:D???
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak przed samiuskim wytryskiem moga byc plemniki ale nie w tej wydzielinie co ja widac Smile kropelkowania nie widac i go nie czuc Smile
ale mialas nieplodne wiec jest luzik.... bez stresu kobieto Exclamation Wink
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:42 pm    Temat postu: !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aha...no to skoro bez stresu bo byly bezplodne,to spoko...bez stresu...oby...ale tak wlasnie lezalam i stwerdzilam,ze mi brzuch rosnie...wiem,wariatka jestem!!!HAHA!!
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no co ty brzuch ci nie rosnie hehehe Smile
a mi okres sie spoznia juz 7 dni tralalalal Wink
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale Ty sie tym nie stresujesz...a ja owszem...bo mam 20 lat dopiero,zaczynam studia,w nowym miescvie,wsrod nowych ludzi i chce jeszcze troszke bezsresowo pozyc:) ale juz ok:) a dlaczego bola mnie troche jajniki i mam taki dziwny sluz...tak jakby owulacja,ale jeszcze za wczesnie na nia...tzn nie dziwny,ale dzis zauwazylam,ze byl po prostu...
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no faktycznie nie stresuje sie pomomo tego ze nie uzywam zadnego zabezpieczenia - ale innym osoba ktore nie sa gotowe juz na dziecko i nie znaja dobrze swojego organizmu nie polecam tej metody Smile
ja wiem dlaczego mi sie spoznia - a ntybiotyki Wink
a co do twoich boli to ktory mas zdzien cyklu?? mozliwe ze juz zaczynaja sie plodne dni i owulacja sie zbliza Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62  Następny
Strona 58 z 62