Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:00 pm    Temat postu: ehh Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najgorsze,ze czuje,ze mi niedobrze...ze stoi mi cos w zoladku...ze brzuch mnie boli i latam do lazienki,bo mnie goni...ale przypuszczam,ze to objawy stresu i fakt,ze sie stresuje i mysle o tym caly czas...bo jesli objawy to za wczesnie...ale kurczeeee....mialam dni niplodne...ile osob tak robi,ze sie kocha do konca w dni nieplodne...duzo tak robi...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ze stresu tak sie dzieje w Twoim brzuchu... Rolling Eyes . Nic nie bedzie ,a nastepnym razem uzycjcie jakiegos zabezpieczenia. Swoja droga nie boj ciazy Razz. Przeciez kiedys wkoncu to nastapi Wink
no własnie ile osob tak robi Very Happy, Np ja Smile i nie martwie sie Smile sprobowałam raz i wiem ze to bezpieczne-poznałam orgaznim i mozna szaleC ;]. W niepłodne nie zajdziesz w ciaze chocby nie wiem ile razy facet w Tobie konczyłSmile

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 1:36 pm    Temat postu: powaznie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale naprawde? nie ma na to szans? Ale mialam nieplodne? bo ja juz zaczynam w to niewierzyc!! kochalismy sie wtedy 8 dni po pierwszym dniu okresu... no Ty tak robisz i sie nic nie dzieje.to mnie pociesza...ale nie brzesz tabletek?
Powrót do góry
kaja19

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 2:34 pm    Temat postu: help Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc nie wytrzymalam i zrobilam test wynik negatywny tem znowu37! 9 dzien bez okresu! piersi sa wieksze i pobolewaja raz poraz! co mam robic? isc do ginekologa czy to za wczesnie?

---edit by Wind_Of_Hope---
Kaja! przestan pisac te same posty w roznych działach! niepotrzebnie smiecisz na forum. Tu nie ma ludzi niewidomych,wiec czekaj spokojnie az ktos Ci odpisze
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm no niby były niepłodne ale koncoweczka...no ja robie tak od ładnych paru lat i nie jestem mama. Tabsow nie brałam i nie mam zamiaru brac,rzadko kiedy gumka wejdzie w gre Razz a jakbym wpadła?- to bardzo bym sie cieszyła SmileRazz. nie panikuj Smile

Powrót do góry
ewelaaa...

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny!pomóżcie mi w opakowaniu z testem ciązowym znajduje sie taka mała saszetka a wnieja sa jakieś małe kuleczki co sie z tym robi???mam nadzieje ze to nie jet potrzebne do testu,bo ja tego wogole nie uzyłam...
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jest potrzebne Very Happy To taki środek, by do produktu nie weszła wilgoć.
W pudełku z nowymi butami też coś takiego jest.
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 5:04 pm    Temat postu: !! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wid of hope...koncoweczka? To jak to sie liczy? TZn myslalam,ze to ok 14 dni jest,a to zaszlo 8 dnia... no ja mam nadzieje,ze nic sie nie stalo...ale wiesz bola mnie troche jajniki... i ogolnie troszke mi niedobrze,ale to stres...bo za duzo o tym mysle...ehh

Wind of hope...wiem,ze pisalas,ze rozne dziwne rzeczy mi sie dzieja w brzuchu od stresu...ale mnie wlasnie zoladek boli Sad albo czuje,ze mi niedobrze...albo te jajniki...albo mnie goni do toalety...stres?? ale wlasnie dzieje sie tak jak mysle o tym...bo jak jestem gdzies i zalatqwiam sprawy to zapominam i jest ok...a jaks iedze w domu to masakra...

-----edit by Pituszka
Jak chcesz cos dodac lub poprawic uzyj obcji "zmien"..... tak na przyszlosc mala uwaga Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm a czym ty sie tak stresujesz?? byl wytrysk w srodku ?? daleko bylo do niego czy ledwo zdazyl?? jak nie to nie ma powodow do zmartwien nawet jakbys miala plodne dni Smile ja sie kocham bez gumki nawet w plodne dni a jak moj mezczyzna poczuje ze juz blisko to "wychodzi" i jakos w ciazy nie jestem a stosuje ta metode jakies 4 lata juz styklo Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adgamnm mowie koncoweczka dlatego ze przypuscmy ze masz cykl 28dniowy i tak:
dni płodne masz --> 10-18 dzien cyklu,Wy kochaliscie sie 8mego dnia wiec zostały jeszcze te 2 dni bezpieczne,dlatego napisałam koncoweczka Smile
owulacja przypada na 14 dzien cyklu - Tu trzeba byc czujnym i bron Boze zeby gumka podczas wytrysku nie pekła Razz
dni niepłodne ---> 18 dzien cyklu az do okresu...a 10 dni przed ciotka to jzu pewne ze nie zajdziesz w ciaze Razz. Takze zapisz sobie schemacik i dostosuj go do Swego cyklu i sex bedzie przyjemnoscia a nie stresem! ola boga nO Laughing Very Happy

nie denerwuj sie głuptasQ Smile klapsy patrze nie zadziałały-musze chyba kopac zasadzic Razz heheh zartuje oczywiscie Smile. nie mozesz tak panikowac bo okres sobie opoznisz...napewno nie doszedł i nie wpuscił wojska do Ciebie Smile. nawet jesli by tak sie stało to plemniki zyja 72h a owulacja moze byc w 14dniu czasem pozniej wiec pewnie by nie dozyły Very Happy lepiej juz? dobrej nocki Smile

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Czw Wrz 13, 2007 9:59 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 57 z 62