Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:00 pm Temat postu: ehh |
|
|
Najgorsze,ze czuje,ze mi niedobrze...ze stoi mi cos w zoladku...ze brzuch mnie boli i latam do lazienki,bo mnie goni...ale przypuszczam,ze to objawy stresu i fakt,ze sie stresuje i mysle o tym caly czas...bo jesli objawy to za wczesnie...ale kurczeeee....mialam dni niplodne...ile osob tak robi,ze sie kocha do konca w dni nieplodne...duzo tak robi... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:54 pm Temat postu: |
|
|
to ze stresu tak sie dzieje w Twoim brzuchu... . Nic nie bedzie ,a nastepnym razem uzycjcie jakiegos zabezpieczenia. Swoja droga nie boj ciazy . Przeciez kiedys wkoncu to nastapi
no własnie ile osob tak robi , Np ja i nie martwie sie sprobowałam raz i wiem ze to bezpieczne-poznałam orgaznim i mozna szaleC ;]. W niepłodne nie zajdziesz w ciaze chocby nie wiem ile razy facet w Tobie konczył _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 1:36 pm Temat postu: powaznie? |
|
|
Ale naprawde? nie ma na to szans? Ale mialam nieplodne? bo ja juz zaczynam w to niewierzyc!! kochalismy sie wtedy 8 dni po pierwszym dniu okresu... no Ty tak robisz i sie nic nie dzieje.to mnie pociesza...ale nie brzesz tabletek? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaja19
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 2:34 pm Temat postu: help |
|
|
czesc nie wytrzymalam i zrobilam test wynik negatywny tem znowu37! 9 dzien bez okresu! piersi sa wieksze i pobolewaja raz poraz! co mam robic? isc do ginekologa czy to za wczesnie?
---edit by Wind_Of_Hope---
Kaja! przestan pisac te same posty w roznych działach! niepotrzebnie smiecisz na forum. Tu nie ma ludzi niewidomych,wiec czekaj spokojnie az ktos Ci odpisze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 3:55 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm no niby były niepłodne ale koncoweczka...no ja robie tak od ładnych paru lat i nie jestem mama. Tabsow nie brałam i nie mam zamiaru brac,rzadko kiedy gumka wejdzie w gre a jakbym wpadła?- to bardzo bym sie cieszyła . nie panikuj _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelaaa...
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:17 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny!pomóżcie mi w opakowaniu z testem ciązowym znajduje sie taka mała saszetka a wnieja sa jakieś małe kuleczki co sie z tym robi???mam nadzieje ze to nie jet potrzebne do testu,bo ja tego wogole nie uzyłam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Nie jest potrzebne To taki środek, by do produktu nie weszła wilgoć.
W pudełku z nowymi butami też coś takiego jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 5:04 pm Temat postu: !! |
|
|
Wid of hope...koncoweczka? To jak to sie liczy? TZn myslalam,ze to ok 14 dni jest,a to zaszlo 8 dnia... no ja mam nadzieje,ze nic sie nie stalo...ale wiesz bola mnie troche jajniki... i ogolnie troszke mi niedobrze,ale to stres...bo za duzo o tym mysle...ehh
Wind of hope...wiem,ze pisalas,ze rozne dziwne rzeczy mi sie dzieja w brzuchu od stresu...ale mnie wlasnie zoladek boli Sad albo czuje,ze mi niedobrze...albo te jajniki...albo mnie goni do toalety...stres?? ale wlasnie dzieje sie tak jak mysle o tym...bo jak jestem gdzies i zalatqwiam sprawy to zapominam i jest ok...a jaks iedze w domu to masakra...
-----edit by Pituszka
Jak chcesz cos dodac lub poprawic uzyj obcji "zmien"..... tak na przyszlosc mala uwaga |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:47 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm a czym ty sie tak stresujesz?? byl wytrysk w srodku ?? daleko bylo do niego czy ledwo zdazyl?? jak nie to nie ma powodow do zmartwien nawet jakbys miala plodne dni ja sie kocham bez gumki nawet w plodne dni a jak moj mezczyzna poczuje ze juz blisko to "wychodzi" i jakos w ciazy nie jestem a stosuje ta metode jakies 4 lata juz styklo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:57 pm Temat postu: |
|
|
adgamnm mowie koncoweczka dlatego ze przypuscmy ze masz cykl 28dniowy i tak:
dni płodne masz --> 10-18 dzien cyklu,Wy kochaliscie sie 8mego dnia wiec zostały jeszcze te 2 dni bezpieczne,dlatego napisałam koncoweczka
owulacja przypada na 14 dzien cyklu - Tu trzeba byc czujnym i bron Boze zeby gumka podczas wytrysku nie pekła
dni niepłodne ---> 18 dzien cyklu az do okresu...a 10 dni przed ciotka to jzu pewne ze nie zajdziesz w ciaze . Takze zapisz sobie schemacik i dostosuj go do Swego cyklu i sex bedzie przyjemnoscia a nie stresem! ola boga nO
nie denerwuj sie głuptasQ klapsy patrze nie zadziałały-musze chyba kopac zasadzic heheh zartuje oczywiscie . nie mozesz tak panikowac bo okres sobie opoznisz...napewno nie doszedł i nie wpuscił wojska do Ciebie . nawet jesli by tak sie stało to plemniki zyja 72h a owulacja moze byc w 14dniu czasem pozniej wiec pewnie by nie dozyły lepiej juz? dobrej nocki _________________
Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Czw Wrz 13, 2007 9:59 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|