Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka.. to chyba dobrze nie? ale co jest przyczyna ze okresu nie masz tyle dni! Confused nic badania nie wykazały? moze niech gin da Ci cos na wywołanie ? juz sama nie wiem Sad

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już 7 dzień się spóźnia...no wiesz, już bym wolała, żeby wynik był pozytywny, przynajmniej miałabym jakis pewnik a tak to lipa.
Słuchaj, a możliwe, że przypuszczalnie przy dwóch owulacjach w cyklu, dzień przed spodziewanym okresem "wpaść" i żeby potem nie było okresu a poziom hormonów byłby za niski aby test to wykrył?
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka 7 dni to jeszcze mało Smile hmmm przed okresem wpasc? to raczej niemozliwe... ;/ chociaz sama nie wiem...Emilka pisała ze 2 owulacje zdarzaja sie bardzo bardzo rzadko....robiłas testy owulacyjne ze wiesz ze masz 2 owulacje?? mysle ze testy ciazowe czasem moga sie mylic, zrob badanie krwi Smile.
ps- kiedys juz Ci sie spozniał okres? czy to 1wszy raz? Very Happy pzdr.

Powrót do góry
Kasi_A.:)

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 1:25 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.....mam dosyc irracjonalne pytanko..ale poprostu moze ktos mi poradzi..i powie (mam nadzieje ze to sa urojenia:))...otoz..czy mozliwe jest...zeby hmm plemniki z włosow łonowych mezczyzny...bo np.....przedostały sie tam ze slina lub tym płynem co wczesniej wytryskuje....i poprzez ocieranie sie o mnie.......dostały sie do zewnetrznych warg sromowych a potem poprzez mizianiue członkiem....wesżły dalej bo je wepchnał tam....dodam ze to były dni płodne...wiem ze to głupie ale chce sie uspokoic..mam nadzieje...prosze zeby ktos mi odpisał...pozdrawiam:*
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aleś namotała Wink Niemożliwe by taką drogą mogłabyś zajść w ciążę.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind. ja miałam bardzo duże problemy z hormonami, dltaego wiem, że test może się mylić. Może i 7dni to nie dużo jak na spóźnienie, ale weź pod uwagę, że to jest 44 dzień cyklu. Najdłuższy miałam 52 dni, najkrótszy 27 dni.
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drapaka rozumiem, ale jeszcze nie jest tak tragicznie...moze lada dzien dostaniesz..swoja droga wsp0ołczuje nie miec tak długo ciotki, nie wiadomo wtedy jak liczyc, kiedy owulacja itp. A badania co robiłas cos wykazały?

Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was Kobietki
Okres mam dostać jakoś 9września lecz mam wielką nadzieję, że jej nie dostanę..Przez cały czas od moich przytulanek, dzięki,którym mogła by być Niunia dziwnie się czuję..mam uczucie takie inne niż zwykle..moja nadzieja na Dziecko jest tak jakby to powiedzieć naturalna jakby coś mi mówiło, że mam fasolkę. Przez cały prawie miesiąc nie wypiłam kawy ani nie zapaliłam papierosa co czasami zdarzało mi się Ostatnio częściej biegam do toalety,piersi bolą mnie po bokach tak dziwnie jakoś.jestem cały czas rozleniwiona tylko bym leżała lub spała Na poczatku brzuszek bolał mnie tak dziwnie jakby jakieś motylki w nim były a teraz tak inaczej czasami jajnik lekko "da o sobie znać" i takie lekkie uczucie bólu jak przed okresem, temperature mam 37.5.główka czasami tez pobolewa i wogóle jestem jakaś inna taka ostrożniejsza:) ostatnio naprawde częściej latam do toalety czując jakbym miała chory pęcherz. Jak myślicie Kochane czy może się wreszcie udało?

Pozdrawiam Was wszystkie!
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

badania robiłam jakiś czas temu, nic nie wykazały.. tak więc nawet ginekolodzy u których byłam, a byłam u kilku, nie wiedzą dlaczego mam takie cykle...
Poczekam jeszcze pare dni i powtórze test.
Dzisiaj, pod wieczór miałam malutkie plamienie, ale dosłownie kilka kropel i potem nic...
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justynka na moje oko moga byc to objawy ciazy bo moja siostra jest w 3-4 tygodniu /potwierdzone przez lekarza juz/ a ma dokladnie to samo... (choc podobno tak wczesnie objawy nie wystepuja) ale mowi sie tez ze czasami psychika robi swoje... roznie to bywa ale trzymam mocno kciuki zeby dzidzia byla SmileSmile Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42