Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 9:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myysszzkkaa watpie zebys była...to co zostało w odbycie to zostało a co wyciekło to pewnie jakies kropelki...miałas dni płodne?? chociaz nie wiem po co pytam,wg mnie niemozliwe Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 12:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myszka ja zgadzam sie z Wind Smile pewnie ze jest taka mozliwosc zeby sperma wyplynela i dostala sie w okolice pochwy ale to jeszcze daleko do tego zebys w ciazy byla Smile jak bylas w lazience to troche wycieklo ale to nic, to normalne Wink sperma musialaby sie jakims cudem dostac gleboko do pochwy no i musialabys miec plodne dni.... wiec nie martw sie , mozesz spac spokojnie Smile
tutaj mas zlinka z podobnym tematem , poczytaj Smile
http://www.biomedical.pl/forum/czy-przez-anal-mozna-zajsc-w-ciaze-vp26843.html?highlight=analny#26843
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie chodziło o to żeby było taniej.Tylko doszłam do wniosku, że w prywatnej klinice leczenia niepłodności powinni być naprawdę dobrzy ginekolodzy, dlatego tyle zapłaciłam za wizytę.

dzisiaj kupuje teścik a jutro rano zobaczymy jaki będzie wynik
lala155

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy alkohol opóźnia wytrysk...???
Powrót do góry
troche sie boje pomocy

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 8:53 pm    Temat postu: Re: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche sie boje pomocy napisał:
mam mały problem Okres zaczął mi się 2 sierpnia cykle mam co prawda dosyć nie regularne bo zdarzają sie wachania między 25a30 dniem, wiec ale ostatnio 27 dni. Czy mogę być w ciąży jeżeli nie tyle kochałam się co mó chłopak wszedł we mnie ze dwa razy i kazałam mu przestac ponieważ był bez gumki To było 11sierpnia więc 9 dnia cyklu. Z moich wyliczeń to mogły to być juz dni płodne co prawda czytał że plemnik moze przezyc do 5 dni więc dlatego sie boje Dziś mija 28 dzień cyklu a okresu nie widać. Wczoraj pojawił się mętny śluz z domieszką krwi ale dziś go niema :( Co prawda mam uczucie jakbym zaraz miała dostać okres (zawsze przed misiączką tak mam) Ale mimo wszystko się boje. Proszę o odpowiedź co o tym sądzicie. pozdrawiam i z góry dziękuję

---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem

czy to możliwe żebym do tej pory nie dostała okresu przez antybiotyki które brałam w tym miesiącu??? długo miałam po nich biegunkę ale nie sądziłam że może i okres mi sie spóźnić z moich wyliczeń dziś mija 30 dzień cylku???? O ile okres może sie spóźnić przez antybiotyk???
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche sie boje pomocy przeciez dziewczyny juz ci napisaly ze to prawdopodobnie przez antybiotyki ci sie spoznia, ja tez tak uwazam .... antybiotyki i nawet zwykle przeziebienie opoznia okre si to sporo, mi sie przez antybiotyki spoznil keidys 3 tygodnie ale u kazdej dziewczyny to inaczej, moze 7 dni , moze 2 tygodnie, roznie to bywa Wink

a tak na przyszlosc to nie pisz takich samych postow w roznych tematach, temat dodatkowo przez ciebie zalozony usunelam - to juz uwaga od moderatora.
Powrót do góry
troche sie boje pomocy

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze mogę być uciążliwa ale troche mnie to przeraża więc pytam pytam i podnosi mnie to na duchu choć trochę a nie mowiłam nic chłopakowi zeby go narazie nie stresowac Dziękuję za odpowiedź i postaram się juz was nie męczyć swoją uciążliwościa
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestes uciazliwa, tylko poprostu jak zaczniesz pisac w jednym temacie to pisz w nim a w innych nie Wink
a chlopaka nie martw, nie potrzebnie sie zestresuje hehe... mowie ci w ciazy nie jestes Smile

Ostatnio zmieniony przez pituszka dnia Sob Wrz 01, 2007 3:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 6:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie ja tez mowiłam Very Happy ale widocznie moje słowo to za mało Smile coz bywa..

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind zrobiłam test, wynik negatywny. Jak zawsze...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42