Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 9:46 am Temat postu: |
|
|
Myysszzkkaa watpie zebys była...to co zostało w odbycie to zostało a co wyciekło to pewnie jakies kropelki...miałas dni płodne?? chociaz nie wiem po co pytam,wg mnie niemozliwe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 12:30 pm Temat postu: |
|
|
Myszka ja zgadzam sie z Wind pewnie ze jest taka mozliwosc zeby sperma wyplynela i dostala sie w okolice pochwy ale to jeszcze daleko do tego zebys w ciazy byla jak bylas w lazience to troche wycieklo ale to nic, to normalne sperma musialaby sie jakims cudem dostac gleboko do pochwy no i musialabys miec plodne dni.... wiec nie martw sie , mozesz spac spokojnie
tutaj mas zlinka z podobnym tematem , poczytaj
http://www.biomedical.pl/forum/czy-przez-anal-mozna-zajsc-w-ciaze-vp26843.html?highlight=analny#26843 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Nie chodziło o to żeby było taniej.Tylko doszłam do wniosku, że w prywatnej klinice leczenia niepłodności powinni być naprawdę dobrzy ginekolodzy, dlatego tyle zapłaciłam za wizytę.
dzisiaj kupuje teścik a jutro rano zobaczymy jaki będzie wynik _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala155
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 5:56 pm Temat postu: |
|
|
A czy alkohol opóźnia wytrysk...??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
troche sie boje pomocy
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 8:53 pm Temat postu: Re: czy to ciaza? |
|
|
troche sie boje pomocy napisał: | mam mały problem Okres zaczął mi się 2 sierpnia cykle mam co prawda dosyć nie regularne bo zdarzają sie wachania między 25a30 dniem, wiec ale ostatnio 27 dni. Czy mogę być w ciąży jeżeli nie tyle kochałam się co mó chłopak wszedł we mnie ze dwa razy i kazałam mu przestac ponieważ był bez gumki To było 11sierpnia więc 9 dnia cyklu. Z moich wyliczeń to mogły to być juz dni płodne co prawda czytał że plemnik moze przezyc do 5 dni więc dlatego sie boje Dziś mija 28 dzień cyklu a okresu nie widać. Wczoraj pojawił się mętny śluz z domieszką krwi ale dziś go niema :( Co prawda mam uczucie jakbym zaraz miała dostać okres (zawsze przed misiączką tak mam) Ale mimo wszystko się boje. Proszę o odpowiedź co o tym sądzicie. pozdrawiam i z góry dziękuję
---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem |
czy to możliwe żebym do tej pory nie dostała okresu przez antybiotyki które brałam w tym miesiącu??? długo miałam po nich biegunkę ale nie sądziłam że może i okres mi sie spóźnić z moich wyliczeń dziś mija 30 dzień cylku???? O ile okres może sie spóźnić przez antybiotyk??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
|
troche sie boje pomocy przeciez dziewczyny juz ci napisaly ze to prawdopodobnie przez antybiotyki ci sie spoznia, ja tez tak uwazam .... antybiotyki i nawet zwykle przeziebienie opoznia okre si to sporo, mi sie przez antybiotyki spoznil keidys 3 tygodnie ale u kazdej dziewczyny to inaczej, moze 7 dni , moze 2 tygodnie, roznie to bywa
a tak na przyszlosc to nie pisz takich samych postow w roznych tematach, temat dodatkowo przez ciebie zalozony usunelam - to juz uwaga od moderatora. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
troche sie boje pomocy
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 10:22 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze mogę być uciążliwa ale troche mnie to przeraża więc pytam pytam i podnosi mnie to na duchu choć trochę a nie mowiłam nic chłopakowi zeby go narazie nie stresowac Dziękuję za odpowiedź i postaram się juz was nie męczyć swoją uciążliwościa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 10:25 pm Temat postu: |
|
|
nie jestes uciazliwa, tylko poprostu jak zaczniesz pisac w jednym temacie to pisz w nim a w innych nie
a chlopaka nie martw, nie potrzebnie sie zestresuje hehe... mowie ci w ciazy nie jestes
Ostatnio zmieniony przez pituszka dnia Sob Wrz 01, 2007 3:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 6:48 am Temat postu: |
|
|
no własnie ja tez mowiłam ale widocznie moje słowo to za mało coz bywa.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 9:03 am Temat postu: |
|
|
Wind zrobiłam test, wynik negatywny. Jak zawsze... _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|