Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lolkaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

troche rozbierznosci jest miecy jednym dniem a 30 Razz
Tak, jak narazie mi odpowiada Smile
Pozdrawiam goroca i mam nadzieje ze wszytsko dobrze u mnie zadziałało...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karolina883

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 2:19 pm    Temat postu: Czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam 21 lat. Miesiaczke powinnam dostac 28.09 dzisiaj juz jest 8.10i nic... Nie wiem juz co robic. Mialam wszystkie objawy (rozdraznienie, bole brzucha, powiekszenie piersi) ale nadal nie ma tego najwazniejszego objawu... Bardzo sie martwie, zazwyczaj jedynym naszym zabezpieczeniem podczas stosunku sa prezerwatywy, ale moj chlopak jeszcze nigdy nie mial wytrysku we mnie tzn. polaczenie prezerwatywy i stosunku przerywanego. Robilismy 4 testy ciazowe (dnia 4, dwa 7 i 10) 2 roznych firm i wszystkie byly negatywne. Zazwyczaj moje okresy sa nieregularne (spozniaja sie co jeden, dwa, trzy dni). Z chlopaniem wspolzylam 26, dwa dni przed miesiaczka. Niedawno wyjechalismy do Anglii i niedlugo planujemy powrot, dlatego nie chce udac sie do tutejszego lekarza. Prosze jednak o rade, co mam robic, gdyz sytuacja staje sie po prostu nieznosna...

---edit by Pituszka
Temat przylanczam do tematu pokrewnego "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karolina883 zapewne zmiana klimatu jest przyczyna spozniajacego sie okresu Rolling Eyes . Co do testow- 4dni to zawczesnie zeby wynik był prawidlowy. najlepiej robic od 6-12dni od stosunku,chyba ze uzywałas takiego ktory juz w 4rtym dniu wykryłby ciaze. Jesli nie doszło w drosku do wytrysku to nie masz sie co martwic. Tym bardziej ze kochaliscie sie przed okresem a wtedy sa dni niepłodne Wink

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to nie ciaza a porpostu zmiana klimatu, wyjechalas do anglii z tego co zrozumialam wiec na moje oko to przez to, zreszta sie zabezpieczacie a testy wyszly negatywne wiec mysl ze jest ok, czekaj na okres Smile
Powrót do góry
Kasi_A.:)

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 5:35 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie......chciałam sie zapytac oczywisice o to co zawsze.....Kochałam sie z chłopakiem....dzisiaj (czyli Cool....miesiaczke ostatnią miałam 13..wiec spodziewam sie kolejnej tez koło 12-13..przy 30 dniowych cyklach....przy "kolejnym" wkładaniu członka....jakims sposobem pekła nam prezerwatywa......nie było wytrysku..ale wczesniej oczywiscie wytrysnał pewnie ten płyn...preejakulacyjny..czy jakos tak...członek był mniej wiecej na 2-3 cm w srodku juz wtedy..chciałam sie zapytac jakie jest prawdopodobienstwo ze moze dojsc do zapłonienia...?..(dodam ze zara zpotym umyłam sie tam ciepła woda..a potem wziełam goraca kapiel....a temp.w srodku w pochwie wynosiła 39,9 stopni..)..prosze o odpowiedz...Sad..pozdrawiam:*
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nie powinnas sie martwic, nie bylo wyrtysku w tobie wiec jest ok Smile a ten plyn ktory wydobywa sie z penisa podczas podniecenia to nie zawiera teoretycznie plemnikow bo to ply z prostaty, jedynie na kilka sekund przed samym wytryskiem moze pojawic sie tzw. kropelkowanie - tam znajduje sie jakas ilosc plemnikow Smile
wiec spokojnie Cool
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Evil or Very Mad niestety przyszła dziś wredna @...
~~~~~~~~~~
jak nie dziś to jutro:)
Powrót do góry
ewelaaa...

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 6:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!ostatni okres skończył mi sie 19 sierpnia a 20 22 24 chłopak wkładał pale do mojej pochwy i przerwał mi chyba błone dziewicza bo 24 dostałm lekkie krwawienie nie dostał chyba wytrysku,ale boje sie ze mogł nasienie przenieś na palcach.boje sie strasznie bo boli mniw podbrzuchu tak jak bym miała dostac miesiaczke a jej nie widac,CZY JA JESTEM W CIąZY POMóżCIE PROSZE............. Sad
Powrót do góry
Marta922

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 9:51 pm    Temat postu: czy mogę zajść w ciąże gdy...:( pomóżcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie!! błagam was o szybką pomoc... mam problem gdy przyszedł do mnie mój chłopak rozebraliśmy się do majtek leżeliśmy na sobie nie było stosunku ani wprowadzania członak do pochwy byliśmy poprostu w majtkcha lae gdy bo dziesięciu minutach on sie podniecił dostał wytrysku na moje majtki... boje sie ze przez takie coś mogę zajśc w ciąże (spermy było nie wiele) Sad(( POMóżCIE MI BłAGAM. ps mało tego nie dostaje okresu:( mam 15 lat:( i miesiączkuje od 6 kl a teraz ide do 3 gim Crying or Very sad

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do działu specjalnego" Czy jestem w ciazy? part.7"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelaaa... przez palce nie zajdziesz w ciaze...miałas wtedy dni płodne??? co to za pomysł zeby palcami przebijac błone yyyyy Confused ;/. głupota...;/.
zeby mowic o ciazy musi dojsc do wytrysku w srodku,dodatkowo musisz miec owulacje. Wg mnie ciazy nie ma,a bol podbrzusza oznacza zblizajacy sie okres Very Happy

Marta922 mozesz byc spokojna przez majtki plemniki nie przejda do pochwy Smile. musi nastapic wytrysk wewnatrz, mało tego musisz miec owulacje i dni płodne. Co do cykli...jeszcze dojrzewasz ,cykle unormuja sie za pewien czas, wiec mozliwe ze sa jeszcze nieregularne i tak do konca nie wiesz kiedy bedzie okres..
pzdr. i nie martw sie Exclamation Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 20 z 42