Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marta922
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 10:15 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje jesteście kochane... uspokoiłyście mnie nie samowicie serdecznie dziękuje i pozdrawiam ja nie wiem jak ja bym przespała te noc... dzięki wam moge spać spokojnie::*:*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasi_A.:)
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 4:37 pm Temat postu: ... |
|
|
jeszcze raz ja...powiedzcie mi prosze czy bolacy jajnik moze byc oznaka Ciaży albo np.....niedawnego zapłodnienia?....i nie boli mnie od owulacji bo skonczyła mi sie tydzien temu....i w sumie mam niby teraz dni niepłodne..ale z tym nigdy nie wiadomo...prosze odpiszcie..:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 11:41 pm Temat postu: |
|
|
to nie musi byc oznaka ciazy ani zaplodniena , jajniki zcasem bola od tak sobie bez powodu anwet |
|
Powrót do góry |
|
|
|
felka31
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 1:46 pm Temat postu: Czy jest możliwość ciąży? |
|
|
Dzień Dobry!
Mam pytanie czy jest możliwość zajścia w ciążę w sytuacji, gdy zastosowałam globulkę Patentex Oval, ale nie zabezpieczaliśmy się z mężem dodatkowo prezerwatywą. Partner przed wytryskiem wycofał członka z pochwy. Pytam, bo czytałam, że globulki antykoncepcyjne nie są zbyt skuteczne i boję się, czy przed wytryskiem już nie pojawiły się jakieś plemniki. Był to 15 dzień cyklu więc okres płodny.
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do działu specjalnego "Czy jestem w ciazy? part.7" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 3:30 pm Temat postu: |
|
|
felka31 hejka, ja kiedys stosowałam te tabsy i jedynym strachem,jakiego sie najadłam to był spozniony okres o tydzien. Jesli zastosowałas sie zgodnie do ulotki to spokojna głowa...piana zawarta w globulkach zdazyła napewno zadziałaC,poza tym wytrysku nie było w srodku wiec tym bardziej nie ma mowy o ciazy. Tylko tak jak mowie moze ale nie musi spoznic Ci sie okres...ale kazda kobieta jest inna i roznie reaguje..pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 4:28 pm Temat postu: |
|
|
sluchajcie pilna sprawa,now iec tak dzis o godzinie mniejwiecej miedzy 11 a 12 byl stosunek ale nie moj chodzi o kogos innego mi bliskiego,no wiec przejd eod rzeczy,byl stosunke bez zabezpieczenia i chlopak najwyrazniej niezdazyl i dzoszedl w niej ,a po godzinie chyba po sorsunku dziewczyna dostala okres,dodam ze cyjle ma regularne i ze wsumie okres juz wypadalo zeby przyszedl i to niebyl jej pierwszy raz,czy jest sens brac tabletke "po" prosze odpowiedzcie szybko,myslam ze to moze byc krwawienie po sotsunku ale teraz ja brzuch boli bardzo mocno;/jak podczas okresu pierwszego dnia i no wypadalo ze juz okes ma przyjsc na dniach, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasi_A.:)
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 6:49 pm Temat postu: ... |
|
|
powiedzice mi jak to jest dokładnie bo juz sie pogubiłam..sluz jest oznaka dni płodnych..a jak go ni ema to niby sa niepłodne..ale czy w czasnie dni niepłodnych moze pojawic sie sluz jakis??... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 7:01 pm Temat postu: |
|
|
Sonia jesli okres był tuz tuz to zapewne miała dni niepłodne,wiec mysle ze w ciazy nie powinna byc . Tabletke "po" bierze sie jesli do okresu daleko, sa dni płodne, mało tego jest owulacja. Tak jak wezmie to moze sobie opoznic okres...ale jej sprawa. ja obstawiam ze ciazy nie ma
Kasi_A. no to prawda ze podczas płodnych jest sluz. Podczas niepłodnych sluz tez wystepuje ale nie przypomina białka kurzrgo, nie jest ciagliwy. moze byc grudkowaty i w małych ilosciach:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelaaa...
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 9:00 pm Temat postu: |
|
|
ewelaaa... napisał: | POMOCY!!!!!!!!!!!!!!ostatni okres skończył mi sie 19 sierpnia a 20 22 24 chłopak wkładał pale do mojej pochwy i przerwał mi chyba błone dziewicza bo 24 dostałm lekkie krwawienie nie dostał chyba wytrysku,ale boje sie ze mogł nasienie przenieś na palcach.boje sie strasznie bo boli mnie podbrzuchu tak jak bym miała dostac miesiaczke a jej nie widac,CZY JA JESTEM W CIąZY POMóżCIE PROSZE............. | i ciągle mi nadal nie dobrze! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 9:33 pm Temat postu: |
|
|
ewelaaa... napewno masz objawy zbilzajacego sie okresu .spokojnie bo przez nerwy tylko sobie opoznisz. Chłopak w Tobie nie doszedł-to najwaznijesze! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|