Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mała18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:22 pm Temat postu: objawy śluzu płodnego |
|
|
dziewczyny o co chodzi z tym objawem śluzu płodnego??Kiedy wystepuje i jak to wygląda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelaaa...
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:23 pm Temat postu: |
|
|
hej mozecie mi napisac jakie sa objawy napiecia przedmiesiaczkowego??prosze o szybko odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:28 pm Temat postu: |
|
|
matko dziewczyny to jest dział o ciazy a nie o napieciu...poszukajcie w necie albo na pm do kogos napiszcie...bo tworzy sie offtopik... . Yalissea...hmmm...ja mowie z własnego doswiadczenia... ,ale skoro nie doszedł w niej to plemnikow w płynie nie było nie? oki nie sprzeczam sie ^^ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:35 pm Temat postu: |
|
|
No ale nie można przecież wykluczyć całkowicie takiego zdarzenia, że wpadnie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
ja dodam swoje 3 grosze
przed samym wytryskiem mzoe byc kropelkowanie , tak sa pelmniki wiec nie mozna wykluczyc tego ze facet zdarzyl wyjsc ... mogl zdazyc przed wytryskiem ale plyn preejakulacyjny sie dostal...pomimo tego ze wystepuje on na kilka sekun przed wytryskiem...
jezeli wyszedl sporo wczesniej a wytrysku wcale nie bylo np. to szanse nikle
zreszta natura lubi platac figle, trzeba uwazac i juz
ewelaaa i mala18 odpisze wam bo mam dobre serce ale tak na przyszlosc to poszukajcie na forum najpierw a potem pytajcie
zespol napiecia przedmiesiaczkowego - kazda z dziewczyn przechodiz inaczej, a podstawowe dolegliwosci to - bol piersi, nabrzmiale piersi, bol brzucha, klocie jajnikow, mdlosci czasem, "pryszcze"....
a co do sluzu plodnego ( tyle razy juz pisalam tutaj ) - sluz ten wyglada jak bialko kurze, ciagliwy, przezroczysty czasem lekko bialawy, uczucie ze jest ci mokro, a wystepuje kiedy masz plodne dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
angel_a
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:50 pm Temat postu: |
|
|
no to teraz mi pomozcie spalam z chlopakiem 29 sierpnia. Mniemam ze mialam wtedy dni nieplodne. Bynajmniej powinnam miec. 6 spodziewalam sie okresu.. niestety ten nie pojawil sie do tej pory. Towarzyszy mi jedynie sluz typowy dla dni niepolodnych. Dodam ze wspolzyemy od niedawna i to moj pierwszy partner.. moze stad te opoxnienie? Moze dlatego ze moj organizm 'nie jest przyzwyczajony'? Jak sie zabezpieczalismy? Mielismy gumki. Z tym ze on doszledl przez samym stosunkiem podczas gry wstepnej. Czy wlasnie wtedy nasienie moglo jakims cudem sie do mnie dostac..? Czy powinnam sie martwic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KAsia 20
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
Kochalam sie z chlopakiem 3 miesiace temu,mialam 3 okresy ale teraz spoznia mi sie ponad 10 dni,czy to mozliwe ze jestem w ciazy? Mimo to ze mialam juz 3 okresy.Slyszalam o takich przypadkach ze dziewczyny mialy okresy przez cala ciaze,ale moze to jakies brednie,a jak Wy myslicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:56 pm Temat postu: |
|
|
angela doszedl przed stosunkiem a potem zalozyliscie gumke i sie kochaliscie, dobrzez rozumialam??
kasia w ciazy moga wystapic krwawienia, to nie okres... mzoe wystapic tak do 3 miesiecy ale jak twoje okresy byly normalne to nie ma powodow do zmartwien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:57 pm Temat postu: |
|
|
angel_a napisał: | no to teraz mi pomozcie spalam z chlopakiem 29 sierpnia. Mniemam ze mialam wtedy dni nieplodne. Bynajmniej powinnam miec. 6 spodziewalam sie okresu.. niestety ten nie pojawil sie do tej pory. Towarzyszy mi jedynie sluz typowy dla dni niepolodnych. Dodam ze wspolzyemy od niedawna i to moj pierwszy partner.. moze stad te opoxnienie? Moze dlatego ze moj organizm 'nie jest przyzwyczajony'? Jak sie zabezpieczalismy? Mielismy gumki. Z tym ze on doszledl przez samym stosunkiem podczas gry wstepnej. Czy wlasnie wtedy nasienie moglo jakims cudem sie do mnie dostac..? Czy powinnam sie martwic? |
Mieliście gumki, a do tego nie doszło do wytrysku "w tobie" Przez skóre? Nie słyszałem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
janina
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 8:13 am Temat postu: obawa |
|
|
hej mam problem kochalam sie z moim facetem 10 dni temu mimo iz uzywam tabltek boje sie ze jestem w ciazy (chyba mam wszystkie objawy)robilam test quick vue po 10 dniach i wyszedl negatywny:)moze zrobilam go za wczesnie czy to mozliwe ze juz mam objawy ciazy?
-----edited by yalissea-----
Tu właśnie należało umieścić Twoje pytanie. Przeniosłam.
Nie ma sensu tworzyć nowego tematu z jednym pytaniem - jeżeli jest utworzony specjalny temat do zadawania tego typu pytań.
Proszę na drugi raz najpierw przepatrzeć forum czy już nie ma takiego samego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|