Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mała18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:22 pm    Temat postu: objawy śluzu płodnego Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny o co chodzi z tym objawem śluzu płodnego??Kiedy wystepuje i jak to wygląda?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewelaaa...

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mozecie mi napisac jakie sa objawy napiecia przedmiesiaczkowego??prosze o szybko odp
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

matko dziewczyny to jest dział o ciazy a nie o napieciu...poszukajcie w necie albo na pm do kogos napiszcie...bo tworzy sie offtopik... Rolling Eyes . Yalissea...hmmm...ja mowie z własnego doswiadczenia... Razz,ale skoro nie doszedł w niej to plemnikow w płynie nie było nie? Wink oki nie sprzeczam sie ^^

Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale nie można przecież wykluczyć całkowicie takiego zdarzenia, że wpadnie..
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dodam swoje 3 grosze Wink
przed samym wytryskiem mzoe byc kropelkowanie , tak sa pelmniki wiec nie mozna wykluczyc tego ze facet zdarzyl wyjsc ... mogl zdazyc przed wytryskiem ale plyn preejakulacyjny sie dostal...pomimo tego ze wystepuje on na kilka sekun przed wytryskiem...
jezeli wyszedl sporo wczesniej a wytrysku wcale nie bylo np. to szanse nikle Smile
zreszta natura lubi platac figle, trzeba uwazac i juz Smile

ewelaaa i mala18 odpisze wam bo mam dobre serce ale tak na przyszlosc to poszukajcie na forum najpierw a potem pytajcie Wink
zespol napiecia przedmiesiaczkowego - kazda z dziewczyn przechodiz inaczej, a podstawowe dolegliwosci to - bol piersi, nabrzmiale piersi, bol brzucha, klocie jajnikow, mdlosci czasem, "pryszcze"....
a co do sluzu plodnego ( tyle razy juz pisalam tutaj Wink ) - sluz ten wyglada jak bialko kurze, ciagliwy, przezroczysty czasem lekko bialawy, uczucie ze jest ci mokro, a wystepuje kiedy masz plodne dni Smile
Powrót do góry
angel_a

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to teraz mi pomozcie Razz spalam z chlopakiem 29 sierpnia. Mniemam ze mialam wtedy dni nieplodne. Bynajmniej powinnam miec. 6 spodziewalam sie okresu.. niestety ten nie pojawil sie do tej pory. Towarzyszy mi jedynie sluz typowy dla dni niepolodnych. Dodam ze wspolzyemy od niedawna i to moj pierwszy partner.. moze stad te opoxnienie? Moze dlatego ze moj organizm 'nie jest przyzwyczajony'? Jak sie zabezpieczalismy? Mielismy gumki. Z tym ze on doszledl przez samym stosunkiem podczas gry wstepnej. Czy wlasnie wtedy nasienie moglo jakims cudem sie do mnie dostac..? Czy powinnam sie martwic?
Powrót do góry
KAsia 20

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie z chlopakiem 3 miesiace temu,mialam 3 okresy ale teraz spoznia mi sie ponad 10 dni,czy to mozliwe ze jestem w ciazy? Mimo to ze mialam juz 3 okresy.Slyszalam o takich przypadkach ze dziewczyny mialy okresy przez cala ciaze,ale moze to jakies brednie,a jak Wy myslicie?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

angela doszedl przed stosunkiem a potem zalozyliscie gumke i sie kochaliscie, dobrzez rozumialam??

kasia w ciazy moga wystapic krwawienia, to nie okres... mzoe wystapic tak do 3 miesiecy ale jak twoje okresy byly normalne to nie ma powodow do zmartwien Smile
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

angel_a napisał:
no to teraz mi pomozcie Razz spalam z chlopakiem 29 sierpnia. Mniemam ze mialam wtedy dni nieplodne. Bynajmniej powinnam miec. 6 spodziewalam sie okresu.. niestety ten nie pojawil sie do tej pory. Towarzyszy mi jedynie sluz typowy dla dni niepolodnych. Dodam ze wspolzyemy od niedawna i to moj pierwszy partner.. moze stad te opoxnienie? Moze dlatego ze moj organizm 'nie jest przyzwyczajony'? Jak sie zabezpieczalismy? Mielismy gumki. Z tym ze on doszledl przez samym stosunkiem podczas gry wstepnej. Czy wlasnie wtedy nasienie moglo jakims cudem sie do mnie dostac..? Czy powinnam sie martwic?

Mieliście gumki, a do tego nie doszło do wytrysku "w tobie" Smile Przez skóre? Nie słyszałem Razz
Powrót do góry
janina

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 8:13 am    Temat postu: obawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam problem kochalam sie z moim facetem 10 dni temu mimo iz uzywam tabltek boje sie ze jestem w ciazy (chyba mam wszystkie objawy)robilam test quick vue po 10 dniach i wyszedl negatywny:)moze zrobilam go za wczesnie czy to mozliwe ze juz mam objawy ciazy?

-----edited by yalissea-----

Tu właśnie należało umieścić Twoje pytanie. Przeniosłam.
Nie ma sensu tworzyć nowego tematu z jednym pytaniem - jeżeli jest utworzony specjalny temat do zadawania tego typu pytań.
Proszę na drugi raz najpierw przepatrzeć forum czy już nie ma takiego samego tematu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 25 z 42