Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 9:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po tygodniu? Very Happy eee nie możliwe. za wcześnie na takie objawy
Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
aga102

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 1:35 pm    Temat postu: czy moge byc w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziwczyny.. pomozcie mi kochałam sie z chlopakiem 23sierpnia a ostatni okres miałam 11sierpnia czy moge byc w ciazy

-------edit by emilka------
temat przyłączam do tematu podwieszonego: "Czy jestem w ciąży" part 7.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm ... moja odpowiedz to jak wrozenie z fusow ... powniewaz bardzo malo podalas danych

jesli twoje cykle miesiaczkowe sa bardzo regularne okolo 28 dniowe to dzien gierek intymnych wypadl w dni owulacyjne... Jesli zolnierze wpusciliscie do srodka to duzo wieksze jest prawdopodobienstwo ze jakis zolnierz polasil sie by poszukac sobie domku ... Wink

moze napisz cos wiecej czy sie zabezpieczacie, jesli tak to jak? czy masz regularne cykle, czy odczowasz teraz jakies dolegliwosci ...

Pozdrawiam
Powrót do góry
kaja19

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:10 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny co mam robic? okres spoznia mi sie 9 dni a zawsze mialam reguralne, podejrzewam ciaze! ale jak myslicie wybrac sie do ginekologa czy lepiej zrobic test?? prosze o szybka odp
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najpierw zrobić test a później wybrać sie do ginekologa.
Powrót do góry
lala155

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:30 pm    Temat postu: Re: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy oprócz testu ciążowego i pojscia do lekarza mozna jakos inaczej sprawdzic czy jest sie w ciazy??? I czy ze okres spoznia sie 5 dni jest normalne???
Powrót do góry
kalina222

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:33 pm    Temat postu: Re: "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli kochalam sie z chlopakiem w dni plodne bez zabezpieczenia i do wytrysku nie doszlo wcale, to moge byc w ciazy???
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala155 No przyczyn spóźniania miesiączki jest mnóstwo - stres, pogoda, zmiana odżywiania... więc może się spóźnić 5 dni.

Test bHCG możesz wykonać w laboratorium. Test z krwi. cena ok. 20zł.
Od razu mówię, że nie w każdym lab możesz go wykonać..

kalina222
No pewnie, że tak.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea...ja mysle ze Kalina nie jest w ciazy..przeciez nie doszlo do wytrysku Rolling Eyes a bez tego ani rusz.. Cool poza tym nie wiadomo czy było przed czy po owulacji Laughing

Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind, żart? Cool
A płyn preejakulacyjny?
Nie musi to być sperma. Płyn tez da radę, a jeszcze w dni płodne, to szanse są.

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Sro Wrz 12, 2007 7:23 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 24 z 42