Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiek89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:01 pm Temat postu: |
|
|
podczas stosunku podobno u chlopaka wydobywa sie wydzielina w której sa plemniki ...
od tej wydzieliny tzn(kropelkowania) mozna zajsc w ciaze ?
---edit by Wind_of_hope---
Zwroc uwage o co prosze!--->
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:02 pm Temat postu: |
|
|
no tak,ale 1000razy było pisane na forum ze w tej wydzielinie nie ma plemnikow, pochodzi ona z prostaty-jest to swego rodzaju podniecenie. Plemniki pojawiaja sie dopiero przed samiutkim wytryskiem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek89
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:05 pm Temat postu: |
|
|
to dlaczego jest mozliwosc zajscia w ciaze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:06 pm Temat postu: |
|
|
tworzy sie juz off topik wiec jak masz pytania to pisz na PM,bo tu zrobi sie bałagan za chwile _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
angel_a
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Gonzi napisał: | angel_a napisał: | no to teraz mi pomozcie spalam z chlopakiem 29 sierpnia. Mniemam ze mialam wtedy dni nieplodne. Bynajmniej powinnam miec. 6 spodziewalam sie okresu.. niestety ten nie pojawil sie do tej pory. Towarzyszy mi jedynie sluz typowy dla dni niepolodnych. Dodam ze wspolzyemy od niedawna i to moj pierwszy partner.. moze stad te opoxnienie? Moze dlatego ze moj organizm 'nie jest przyzwyczajony'? Jak sie zabezpieczalismy? Mielismy gumki. Z tym ze on doszledl przez samym stosunkiem podczas gry wstepnej. Czy wlasnie wtedy nasienie moglo jakims cudem sie do mnie dostac..? Czy powinnam sie martwic? |
Mieliście gumki, a do tego nie doszło do wytrysku "w tobie" Przez skóre? Nie słyszałem |
ojj.. rozne schizy mi przychodza do glowy nie dziwcie sie mam wrazenie ze brzuch mi urusl i w ogole cholerny okres!
Pituszka.. tak. doszedl przed stosunkiem- podczas gry wstepnej no i podczas samego stosunku. Gumka mu sie troche szunela i glownie to mnie martwi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek89
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:17 pm Temat postu: |
|
|
hm to dlaczego pisze sie ze jesli nawet nie doszlo do wytrysku mozna zajsc w ciaze ? u nas bylo tak ze nie dochodzilo wogole do tego ze mial by miec wytrysk |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Postaram się to nieco w tej chwili uporządkować
W swoistym "nawilżaczu", który pojawia się daleeeeko przed wytryskiem nie ma plemników. Tego typu wydzielina nie może zapładniać!
Ale na kilka chwil przed wytryskiem może dojść do tak zwanego kropelkowania i tu już plemniki są obecne (normalne plemniki!). Wtedy może dojść do zapłodnienia nawet wtedy, gdy mężczyzna wycofa członek z pochwy przed właściwym wytryskiem.
Prawdopodobieństwo nie jest jednak duże. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kalina222
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Ale jak moge być w ciąży skoro nie bylo wytrysku i bylo do niego jeszcze bardzo daleko...i pewnie zaden płyn jeszcze nie zaczał sie wydzielec...bo nasz stosunek trwal okolo 5 minut, a jego penis byl suchy. To jak to jest??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
kalina dziewczyny odpisywaly kasi u ciebie to nie ma szans na ciaze ... jak wytrysk byl daleko to nie ma powodw do zmartwien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek89
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 12:29 am Temat postu: |
|
|
a jesli boli mnie brzuch w dolnej czesci i jajniki ? co to moze znaczyc ?? cco prawda jestem troche przeziebiona ... czy moze to ma cos wspolnego ...? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|