Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 6:35 am Temat postu: |
|
|
moze zbliza Ci sie owulacja? w ktorym dniu cyklu jestes? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 7:42 am Temat postu: |
|
|
okres powinnam miec na koniec miesiaca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 9:20 am Temat postu: |
|
|
No, to całkiem możliwe,że jest tak, jak mówi Wind. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 9:53 am Temat postu: |
|
|
angel_a napisał: | Pituszka.. tak. doszedl przed stosunkiem- podczas gry wstepnej no i podczas samego stosunku. Gumka mu sie troche szunela i glownie to mnie martwi. |
hmm...czyli jak doszedl podczas gry wstepnej to zalozyl gumke potem czy caly zcas mial ja na sobie?? bo jezeli po wytrysku odrazu zalozyl to powinien umyc sie i dopiero potem zalozyc, chyba ze wytarl w cos a gumka musilaaby sie niezle zsunac zeby plemniki dostaly sie gdzie nie trzeba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziuleczek868686
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 1:21 pm Temat postu: obawa ciąży |
|
|
witam wszystkich!
Mam maly problem zwiazany z tym czy moge byc w ciazy czy raczej nie. Miesiaczke mialam 28 sierpnia skonczyla mi sie 2 wrzesnia (byly to juz minimalne plamienia) i wlasnie tego tez dnia kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. Mialam wtedy bardzo sucho w pochwie. On twierdzi, ze wyjal penisa przed wytryskiem oczywiscie mu ufam ale mam malutkie obawy co do tego :/ (zawsze je mam nawet gdy sie kochamy z prezerwatywa) Powiedzcie mi prosze czy jesli nawet doszlo do wytrysku w ost dniu mies to czy moglo dojsc do zaplodnienia?
Moje cykle sa 26 dniowe. tak sa ustawione przez lekarza ginek aha i jeszcze jedno na regularne miesiaczki przyjmuje duphaston. Z moich obliczen wynika, ze jest to raczej nie mozliwe gdyz dni plodne przypadaja mi na 4 - 12 a najwieksza plodnosc mialam 9! a ja kochalam sie z nim 2 wiec chyba zbedne jest tu moje zaniepokojenie.
I tak przy okazji czy to prawda, ze 3-4 dni po okresie mozna sie kochac jesli ma sie dni suche? czy jest to raczej niebezpieczne?
z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam serdecznie
---edit by karioka---
Proszę nadawać postom tytuły bardziej odzwierciedlające problem.
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu Czy jestem w ciazy? part.7" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 1:59 pm Temat postu: |
|
|
madziuleczek868686 no troche ryzykowne,tym bardziej jesli chodzi Ci o sex bez zabezp. i do konca . plemniki moga przezyc 72h,czasem wiecej wiec mogłyby doczekac do owulacji...ale niekoniecznie Jesli facet nie miał wytrysku w srodku to mozesz byc spokojna,tym bardziej ze miałas "sucho"-to tez znak ze płodne jeszcze sie nie zaczeły. pzdr _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lala155
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:45 pm Temat postu: |
|
|
Kochalam sie z chlopakiem jakies dwa tygodnie temu. A tydzien temu (tj. w połowie cyklu) bardzo bolał mnie brzuch na dole, tzn ze mialam owulacje, prawda??? I chyba nie moge byc w ciazy??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lossalusia
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:59 pm Temat postu: czy jestem w ciazy |
|
|
od 1.5 roku kocham sie z chłopakiem(stosunek przerywany) i od jakiegos miesiaca mam nadmierny apetyt i troche przytylam ale okres miałam normalnie w tym czasie w którym powinien byC.ale mam troche watpliwosci co do tego czy jest wszystko ok
ala mi sie wydaje ze nie masz sie czego obawiac gdyz bpo tygodniu czasu nie ma w zwiazku z tym zadnych dolegliwosci.nawet gdyby cos było(doszło do zapłodnienia )to przez takie cos brzuch nie boli
~~Edited by Gonzi~~
No 3 posty to stanowczo za dużo. Używaj opcji ZMIEŃ. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 7:09 pm Temat postu: |
|
|
lala155 jesli jestes blisko 14dnia cyklu to zapewne zbliza sie owulacja i dlatego boli
lossalusia jesli nie doszło do wytrysku w srodku to nie jestes w ciazy,ale dla potwierdzenia mozesz wykonac test prawda? po co bic sie z myslami _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 8:47 pm Temat postu: |
|
|