Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 6:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze zbliza Ci sie owulacja? Cool w ktorym dniu cyklu jestes?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kasiek89

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 7:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres powinnam miec na koniec miesiaca
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, to całkiem możliwe,że jest tak, jak mówi Wind. Wink
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

angel_a napisał:
Pituszka.. tak. doszedl przed stosunkiem- podczas gry wstepnej no i podczas samego stosunku. Gumka mu sie troche szunela i glownie to mnie martwi.

hmm...czyli jak doszedl podczas gry wstepnej to zalozyl gumke potem czy caly zcas mial ja na sobie?? bo jezeli po wytrysku odrazu zalozyl to powinien umyc sie i dopiero potem zalozyc, chyba ze wytarl w cos Wink a gumka musilaaby sie niezle zsunac zeby plemniki dostaly sie gdzie nie trzeba Smile
Powrót do góry
madziuleczek868686

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 1:21 pm    Temat postu: obawa ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich!
Mam maly problem zwiazany z tym czy moge byc w ciazy czy raczej nie. Miesiaczke mialam 28 sierpnia skonczyla mi sie 2 wrzesnia (byly to juz minimalne plamienia) i wlasnie tego tez dnia kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. Mialam wtedy bardzo sucho w pochwie. On twierdzi, ze wyjal penisa przed wytryskiem oczywiscie mu ufam ale mam malutkie obawy co do tego :/ (zawsze je mam nawet gdy sie kochamy z prezerwatywa) Powiedzcie mi prosze czy jesli nawet doszlo do wytrysku w ost dniu mies to czy moglo dojsc do zaplodnienia?
Moje cykle sa 26 dniowe. tak sa ustawione przez lekarza ginek aha i jeszcze jedno na regularne miesiaczki przyjmuje duphaston. Z moich obliczen wynika, ze jest to raczej nie mozliwe gdyz dni plodne przypadaja mi na 4 - 12 a najwieksza plodnosc mialam 9! a ja kochalam sie z nim 2 wiec chyba zbedne jest tu moje zaniepokojenie.

I tak przy okazji czy to prawda, ze 3-4 dni po okresie mozna sie kochac jesli ma sie dni suche? czy jest to raczej niebezpieczne?

z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam serdecznie Smile

---edit by karioka---
Proszę nadawać postom tytuły bardziej odzwierciedlające problem.

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu Czy jestem w ciazy? part.7"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziuleczek868686 no troche ryzykowne,tym bardziej jesli chodzi Ci o sex bez zabezp. i do konca Wink. plemniki moga przezyc 72h,czasem wiecej wiec mogłyby doczekac do owulacji...ale niekoniecznie Smile Jesli facet nie miał wytrysku w srodku to mozesz byc spokojna,tym bardziej ze miałas "sucho"-to tez znak ze płodne jeszcze sie nie zaczeły. pzdr Very Happy Wink

Powrót do góry
lala155

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie z chlopakiem jakies dwa tygodnie temu. A tydzien temu (tj. w połowie cyklu) bardzo bolał mnie brzuch na dole, tzn ze mialam owulacje, prawda??? I chyba nie moge byc w ciazy???
Powrót do góry
lossalusia

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:59 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od 1.5 roku kocham sie z chłopakiem(stosunek przerywany) i od jakiegos miesiaca mam nadmierny apetyt i troche przytylam ale okres miałam normalnie w tym czasie w którym powinien byC.ale mam troche watpliwosci co do tego czy jest wszystko ok

ala mi sie wydaje ze nie masz sie czego obawiac gdyz bpo tygodniu czasu nie ma w zwiazku z tym zadnych dolegliwosci.nawet gdyby cos było(doszło do zapłodnienia )to przez takie cos brzuch nie boli

~~Edited by Gonzi~~
No 3 posty to stanowczo za dużo. Używaj opcji ZMIEŃ.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lala155 jesli jestes blisko 14dnia cyklu to zapewne zbliza sie owulacja i dlatego boli Smile

lossalusia jesli nie doszło do wytrysku w srodku to nie jestes w ciazy,ale dla potwierdzenia mozesz wykonac test prawda? po co bic sie z myslami Cool Wink

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind nic dodac nic ujac Cool
ciagle sie z toba zgadzam hehe...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42