Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 9:03 pm Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | Wind nic dodac nic ujac
ciagle sie z toba zgadzam hehe... |
miło miec głos poparcia od kogos sie tego naczyłam :> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
martitka83
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 12:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Jestem tu nowa, ale chciałam z kimś pogadać.. bo już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć.
Jedną ciążę już mam za sobą.. i nigdy nie miałam specjalnych objawów oprócz spóźnionej miesiaczki, a potem jej braku. Teraz staram się o drugiego dzidziusia i nie wiem czy to ciążą czy coś w mojej psychice dzieje się.. po ciąży zawsze miesiączkę miałam regularną co 30-32 dni.. poprzednia miesiączka spóźniła mi się 10 dni.. tak jak w poprzedniej ciąży.. ale @ przyszła i 2 testy wyszły negatywne.. pierwsza ciąża testem wyszła dopiero ok 5 tygodnia.. a @ była normalna i obwita jak zwykle.. teraz czekam na @.. która ma być 24-26 września.. mam bóle podbrzusza, mdłości, brak apetytu.. czasem tylko na słodycze jest, zmienne nastroje, śluz biały lub żółty i o dziwnym zapachu, bóle głowy.
Czy to może być ciąża? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:25 pm Temat postu: |
|
|
dziwny zapach sluzu??? a nie swedzi Cie w okolicach pochwy? moze masz jakies zapalenie? ;/. Jesli przytulaliscie sie w płodne i trafiliscie na owulacje to jest duza szansa ze fasolka sie rozwija _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
martitka83
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Nie nic mnie nie swędzi.. a kochaliśmy w czasie @ i od razu po
Poza tym jeśli dobrze sobie przypominam to wtedy był taki sam zapach i musiałam częściej dbać o higienę.. nie chcę robić sobie nadzieji jak ostatnio.. tym bardziej po testach negatywnych:(
---edit by Pituszka
Polaczylam obydwa twoje posty, tak na przyszlosc to jezeli chcesz cos dodac lub zmienic uzyj obcji "zmien".
Więc kiedy teraz najlepiej zrobić test?.. duża jest szansa, że to ciąża? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziuleczek868686
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:10 pm Temat postu: |
|
|
a wiec jestem spokojna bo 3 dni na przezycie plemnikow czy nawet 5 bo to jest ich maximum przezycia to mi w niczym nie grozi a zreszta mialam wewnatrz pochwy bardzo sucho! to mogly tam przezyc gora dzien albo i tylko kilka godz. Dziekuje bardzo za odpowiedz :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:14 pm Temat postu: |
|
|
martitka jezeli obserwujesz u siebie takie objawy jak w poprzedniej ciazy to moze byc to ale powtorz test za jakies 14 dni wtedy powinien wynik byc wiarygodny
a w ktorych dnaich robilas poprzednie testy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martitka83
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Pierwszy przed miesiązką, a drugi jak zaczęła sie spóźniać
Wtedy po spóźnionym jak robiłam to wyszedł negatywny.. ale jak zrobiłam, kiedy nie dostałam w ogóle to był pozytyw.. dlatego zasugerowałam się tamtą ciążą chyba troszkę... u lekarza to był już 10 tydz .. więc nie wiem jak to jest z tymi testami.. poza tym wiele kobiet narzeka na pre testy.. ja robiłam 2 te same.. skoro mówisz, żebym zrobiła za jakieś 2 tyg to nie wiem czy to będzie potrzebne, bo wtedy powinnam dostać @
Ostatnio zmieniony przez martitka83 dnia Sob Wrz 15, 2007 3:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:47 pm Temat postu: |
|
|
hmm.... to powinny juz wykazac ciaze ale roznie z testami bywa chociaz dwa to watpie zeby sie pomylily... proponuje zebys zrobila jeszcze jeden za jakies 2 tygodnie albo porostu wybrala sie do lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martitka83
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 5:16 pm Temat postu: |
|
|
A gdybym zrobiła teraz test?... najwyżej tylko poraz kolejny raz rozczaruję sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krzysztoffffa
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 6:18 pm Temat postu: |
|
|
hallo gumki nie zawsze sa wyjsciem ja np przedwczoraj miałam wpadke bo pekła!!!! kurna i to sie zdarz chc bys uwazała wiec pozostaje mi czekac i zrobic tescik!
martitka a co starasz sie zajsc ???
-----edit by emilka----
łączę posty, a na przyszłość jeżeli będziesz chciała cos dodać, to użyj opcji "zmień", która znajduje sie w prawym górnym rogu każdego Twojego posta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|