Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miedziana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Podobno nawet śladowe ilości mogą nieźle tam namieszac. No ale ok.. narazie i tak nie dopuszczam do siebie takiej mysli.. poczekam do konca miesiaca jesli okres sie nie pojawi zrobie test
..poprostu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ajjj
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 1:44 am Temat postu: :(( |
|
|
po 1 dziś kochalismy się z chłopakiem i po jego wytrysku prezerwatywa została we mnie, napewno troche nasienia rozlało się na moje narządy nie jestem pewna czy dostało się coś do środka, po 2 okres powinnam dostać wczoraj tzn 17 .09 jeżeli dostane go w najblizszych dniach to czy jest możliwość zajścia przez to zdarzenie w ciąże???
nie mogę być w ciązy!!! co mam robić???
---edit by Pituszka
Temat zostal przeniesiony do tematu o tej samej tematyce "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7).
Prosze nie pisac tyle emot ikonek i znakow interpunkcyjnych obok siebie, max 3 w zupelnosci wystarcza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 5:50 am Temat postu: |
|
|
ajjj jezeli w najblizszych dnia dostaniesz okres tak jak sie tego spodziewasz to beda dni nieplodne i nawet jakby facet skonczyl w tobie i nie bylo by zadnej gumki nie zaszla bys w ciaze
piszesz ze okres powinnas dostac wczoraj... masz jakies objawy ktore na to wskazuja?? bol piersi itp. jak tak to nie ma sie co martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ajjj
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 8:15 am Temat postu: |
|
|
mam powiekszone piersi, wydety brzuch, czesciej chodze do łazienki, to wszystko zawsze mam przed okresem a napisałam ze 17 miałam dostac bo tak mniej wiecej myyslałam ze dostane. dzis 19 i nic... (((
ostanio okres miałam 17 sierpnia do 23 zawsze mam tak około 7-8 dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mamusia
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:41 am Temat postu: Objawy ciąży ? |
|
|
Witam ja juz mam jedno dziecko po porodzie zaczęłam stosować środki antykoncepcyjne brałam je od stycznia 2006 aż do maja 2007 roku po odstawieniu tabletek miesiączkowałam regularnie ( co 28 dni ) zabezpieczałam sie z mężem prezerwatywami .Mąż przerywał przed finałem na wszelki wypadek ale raz nie przerwał i dokończył w prezerwatywie i we mnie . Obecnie powinnam mieć okres tydzień temu a nie mam. U ginekologa byłam miesiąc temu i stwierdziła żę mam powiększone jajniki ( bolały mnie tez przed pierwszą ciążą) . Nie wiem co myśleć czy to ciąża czy chore jajniki a może to dopiero tabletki tak naprawdę przestały działać
----edited by emilka----
temat przeniosłam do tematu specjalnego
Dzisiaj (20.09.2007) robiłam test żeby zobaczyć czy nie jestem w ciąży był negatywny
Ostatnio zmieniony przez mamusia dnia Czw Wrz 20, 2007 2:52 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katka12311
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 3:14 pm Temat postu: |
|
|
hej mam problem spoznia mi sie okres juz jakies 2 dni...sama nie wiem co mam o tym myslec kochalam sie z moim chlopakim w w 4 i 5 dzien cyklu ale stosunek byl przerywany a pozniej 21 dnia cyklu a pare dni pozniej ale ten 21 byl bez zabezpieczenia..ale procz tego mialam zapalenie jajnikow i bralam antybiotyk , mialam tez egzaminy i dochodzi do tego niesamowity stres no a teraz jestem przeziebiona..
a w sumie juz od tygodnia mialam nabrzmiale piersi ale ostatnio tez okres mi sie spoznial....prosze niech ktos cos mi napisz
----edited by emilka----
posty łączę. następnym razem, jak będziesz chciała coś dodać lub zmienić, to po prawej stronie Twoich postów jest taka funkcja "zmień". należy jej wtedy użyć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dizzy
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 7:09 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam taki problem..... z chlopakiem uprawialismy peeting... nie planowalismy stosunku ale jakos do niego doszlo... bez zabezpieczenia.... w sumie wsadzil mi go 2 razy i kazal mi sie podniesc bo powiedzial ze bliski jest wytrysku wiec zeszlam... z członka wypłynął jakis przezroczyty płyn... chlopak mowil ze to po tym jak juz zeszlam ale ja sie boje ze we mnie tez.... okres mialam jakos 23-24 sierpnia a zrobilismy to 18 wrzesnia i nie wiem czy nie jestem w ciazy czy isc jutro do ginekologa po recepte na tabletki "po" ? pomocy! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 7:30 pm Temat postu: |
|
|
mamusia jesli gumka nie pekła to nie powinnas byc w ciazy spokojnie i nie stresuj sie
ajjj spokojnie,zgadzam sie z Pituszka . 2dni spoznienia to prawie nic. a objawy masz wiec tylko czekac Ci pozostaje
katka12311 antybiotyki, zapalenie jajnikow i stres! to sa głowne przyczyny spozniajacego sie okresu...radze cierpliwie czekac
dizzy no troche nierozwaznie postapiliscie.. ten płyn to jest podniecenie,w nim nie ma plemnikow,ale pojawiaja sie tuz przed wytryskiem...a Twoj chłopak był juz bliski -tak jak sama pisałas...wiec ryzyko jest...a jak długie masz cykle?? na moje oko miałas wtedy niepłodne i w ciazy nie jestes _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 7:42 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny ja w 100% zgadzam sie z Wind, napisalabym dokaldnie to samo co ona wiec sie nie powtarzam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dizzy
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 9:25 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze postąpiłam nierozsądnie i żałuje szkoda że dopiero teraz... ;( cykle tak co 30 dni... jej nie wim czy jutro isc do lekarza poradz mi... bo jutro jeszcze moge wziasc te tabletki.... ale z drugiej strony ja wspomnialam chlopak powiedzial ze ten płyn wypłynął dopiero jak juz zeszłam z niego.... choć już sama nie wieem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|