Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm ciezko mi podejmowac decyzje,zeby potem nie było na mnie ze jak tak powiedziałam.. Confused Sad podtrzymuje swoje zdanie mowiac ze miałas niepłodne i nie powinnas byc w ciazy. Jednak dla spokoju przejdz sie do gina i mu wszystko powiedz co i jak było. Jesli on bedzie innego zdania to Ci przepisze recepte,jesli nie to wszystko jest ok. Ale przejsc sie nie zaszkodzi Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dizzy ja mysle ze powinnas sie przejsc do tego lekarza, zbada cie to bedzie wiedzial w jakiej fazie cyklu jestes i przepisze tabletki albo nie Smile na moje oko to byly dni nieplodne wiec w ciazy nie powinnas byc - ale to tylko moje zdanie Wink
a facet mial wytrysk czy to tylko byla ta wydzielina przezroczysta?? on to powinien czuc... bo jak wydzielina tam nie ma plemnikow ale na chwilke przed wytryskiem moga sie pojawic ( doslownie na 2,3 sekundy przed ) wiec roznie to bywa - ja mysle ze w ciazy nie bedziesz ale jak chcesz to idz do lekarza Smile powodzenia
Powrót do góry
kasiek89

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam teraz jakis dziwny sluz taki bialy ale nie ciagliwy okres powinnamdostac na dniach ale jak juz wczesniej pisalam kochalam sie z chlopakiem... ?? czy ten sluz jest nie pokojacy czy moze byc przed okresem ?? dziekuje za odpowiedzi
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taki sluz moze wystapic przed okresem , to nie jets nic nienormalnego Smile
Powrót do góry
dizzy

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 7:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on nie mial wogole wytrysku..... bo kiedy mowil ze jest blisko kazal mi zejsc to to zrobilam... wiec radzicie isć do lekarza?
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dizzy no to jak wogole nie mial wytrysku to w czym porblem?? mialas nieplodne dni, wytrysku nie bylo wiec moim zdaniem nie ma sie co martwic... a decyzja czy isc do lekarza czy nie musi byc podjeta przez ciebie Smile
powiem tylko tak ze ja anwet w plodne kocham sie bez gumki, moj M mowi ze jest blisko to wtedy zchodze i jakos w ciazy nie jestem Wink ale u mnie jest ta roznica ze jakbym byla w ciazy to poprostu wczesniej niz planuje i swiat by sie nie zawalil a bylabym szczesliwa Smile
Powrót do góry
mamusia

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 2:54 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpowiedz. Nie martwię sie bo i tak za dwa miesiące planujemy drugie dziecko. Mam pytanie jeśli nie miałam okresu a kochaliśmy sie bez zabezpieczenia wczoraj, a dni płodne mam po miesiączce to czy może z tego cos być ? On ma tak jakby dwa wytryski mini i maxxxi ( w pierwszą ciążę zaszłam od tego mini wytrysku ).
Pozdrawiam
Powrót do góry
lie

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:01 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Smile mam pytanie.. otóz w lipcu bawilismy sie z (teraz juz) "kolegą" ale on był we mnie tylko chwile...potem wkladal mi palce do pochwy. Od dwuch miesiecy mam okres 1-2 tyg wczesniej i dzisiaj zauwazylam ze powiekrzylo mi sie podbrzusze x/ jest dosc twarde... nie boli , tzn mam bóle ale to dlatego chyba ze mam teraz okres...
Czy to może być ciąża? Sad POMOCY!!

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lie jesli nie doszło do wytrysku to nie ma mozliwosci zajscia w ciaze...przez palce tez nie zajdziesz Rolling Eyes Wink

Powrót do góry
dizzy

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mialam isc do lekarza...i poszlam... ale bylo nieczynne Sad jestem załamana... jeszcze raz o tym powiem.... wytrysku nie mial ale ta przezroczysta wydzielina:( tak strasznie sie boje czekam na okres a tu nic... w sumie jeszcze pare dni do okresu ale i tak juz go oczekuje.... nie wiem co robic Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 32 z 42