Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:00 pm Temat postu: |
|
|
hmmm ciezko mi podejmowac decyzje,zeby potem nie było na mnie ze jak tak powiedziałam.. podtrzymuje swoje zdanie mowiac ze miałas niepłodne i nie powinnas byc w ciazy. Jednak dla spokoju przejdz sie do gina i mu wszystko powiedz co i jak było. Jesli on bedzie innego zdania to Ci przepisze recepte,jesli nie to wszystko jest ok. Ale przejsc sie nie zaszkodzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:47 pm Temat postu: |
|
|
dizzy ja mysle ze powinnas sie przejsc do tego lekarza, zbada cie to bedzie wiedzial w jakiej fazie cyklu jestes i przepisze tabletki albo nie na moje oko to byly dni nieplodne wiec w ciazy nie powinnas byc - ale to tylko moje zdanie
a facet mial wytrysk czy to tylko byla ta wydzielina przezroczysta?? on to powinien czuc... bo jak wydzielina tam nie ma plemnikow ale na chwilke przed wytryskiem moga sie pojawic ( doslownie na 2,3 sekundy przed ) wiec roznie to bywa - ja mysle ze w ciazy nie bedziesz ale jak chcesz to idz do lekarza powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiek89
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:52 pm Temat postu: |
|
|
hej mam teraz jakis dziwny sluz taki bialy ale nie ciagliwy okres powinnamdostac na dniach ale jak juz wczesniej pisalam kochalam sie z chlopakiem... ?? czy ten sluz jest nie pokojacy czy moze byc przed okresem ?? dziekuje za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
taki sluz moze wystapic przed okresem , to nie jets nic nienormalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dizzy
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 7:40 am Temat postu: |
|
|
on nie mial wogole wytrysku..... bo kiedy mowil ze jest blisko kazal mi zejsc to to zrobilam... wiec radzicie isć do lekarza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:15 am Temat postu: |
|
|
dizzy no to jak wogole nie mial wytrysku to w czym porblem?? mialas nieplodne dni, wytrysku nie bylo wiec moim zdaniem nie ma sie co martwic... a decyzja czy isc do lekarza czy nie musi byc podjeta przez ciebie
powiem tylko tak ze ja anwet w plodne kocham sie bez gumki, moj M mowi ze jest blisko to wtedy zchodze i jakos w ciazy nie jestem ale u mnie jest ta roznica ze jakbym byla w ciazy to poprostu wczesniej niz planuje i swiat by sie nie zawalil a bylabym szczesliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mamusia
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 2:54 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
Dziękuje za odpowiedz. Nie martwię sie bo i tak za dwa miesiące planujemy drugie dziecko. Mam pytanie jeśli nie miałam okresu a kochaliśmy sie bez zabezpieczenia wczoraj, a dni płodne mam po miesiączce to czy może z tego cos być ? On ma tak jakby dwa wytryski mini i maxxxi ( w pierwszą ciążę zaszłam od tego mini wytrysku ).
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lie
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:01 pm Temat postu: czy jestem w ciazy? |
|
|
Hej mam pytanie.. otóz w lipcu bawilismy sie z (teraz juz) "kolegą" ale on był we mnie tylko chwile...potem wkladal mi palce do pochwy. Od dwuch miesiecy mam okres 1-2 tyg wczesniej i dzisiaj zauwazylam ze powiekrzylo mi sie podbrzusze x/ jest dosc twarde... nie boli , tzn mam bóle ale to dlatego chyba ze mam teraz okres...
Czy to może być ciąża? POMOCY!!
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Lie jesli nie doszło do wytrysku to nie ma mozliwosci zajscia w ciaze...przez palce tez nie zajdziesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dizzy
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:19 pm Temat postu: |
|
|
mialam isc do lekarza...i poszlam... ale bylo nieczynne jestem załamana... jeszcze raz o tym powiem.... wytrysku nie mial ale ta przezroczysta wydzielina:( tak strasznie sie boje czekam na okres a tu nic... w sumie jeszcze pare dni do okresu ale i tak juz go oczekuje.... nie wiem co robic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|