Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dizzy ta wydzielinia nie zaiwra plemnikow tylko na kilka sekun przed wytryskiem sa ale wtedy co za tym idzie nastepuje wytrysk bo facet juz nie jest w stanie tego powstrzymac, a w waszym wypadku wogole do niego nie doszlo:) wiec sie nie martw bo okres ci sie spozni Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
dizzy

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tak strasznie sie boje to byl moj pierwszy raz.... a zamiast byc szczesliwa i pieknie to wspominac to od tamtej pory tylko płacze...ja mam dopiero 18 lat ;(
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja rozumiem ale przeciez nie ma sie co martwic na zapsa, mowie ci na moje oko jest wszystko dobrze Smile
Powrót do góry
dizzy

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzikuje za wszystko:* niech juz się wszystko wyjasni bo ja juz mam mysli....Boze co ja zrobilam.. ;(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie zrobiłas i nie panikuj Smile stres Ci tylko opozni...;/

Powrót do góry
Marciocha111

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 10:19 am    Temat postu: Krwawienie po stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej... Kochałm sie z chłopakiem pierwszy raz miał wytrysk ale nie w tym czasie kiedy był we mnie ale puźniej sie kochaliśmy bez zabezpieczenia. Jakies 5 godzin po stosunku zauważyłam krwawienie. Okres zaczoł mi się 14 sierpnia uprawialiśmy sex 8 września. Czy mogłam zajśś w ciąże?? Proszę o odpowiedź

---edit by Pituszka
Prosze nie zakaldac dwoch takich samych tematow, post przenosze do tematu pokrewnego "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak mialas okres normalnie to nie ejstes w ciazy Smile kochaliscie sie akorat w nieplodne dni...
a to byl twoj pierwszy raz?? takz rozumialam... wiec podejzewam ze krwawienie bylo przez to...
a jezeli nie byl to wsz pierwszy raz widocznie sex byl ostry i moglo sie "tam" cos uszkodzic albo podczas pieszczot zadrapac, roznie to bywa Smile ale nie ma sie co martwc...
Powrót do góry
nnatalians

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:09 pm    Temat postu: cvfgdx Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bxfcv

Ostatnio zmieniony przez nnatalians dnia Pią Wrz 21, 2007 4:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nnatalians skad kolezanka taka madra? chyba nie spała z Wami w sypialni prawda? Confused . Okres masz wiec w ciazy nie jestes. Chyba ze doszło podczas dni płodnych do wytrysku.. Rolling Eyes Question . Test mozna wykonac po 12 dniach od stosunku.

Powrót do góry
dizzy

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj dostalam okres Razz dzieki wszystkim:*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42