Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeju85 zgadzam sie w 100% z Wind, o ciaze sie martwic nie musiscie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
JeJu85

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 8:44 pm    Temat postu: do wind_of_hope i Pituszka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że to może wyglądać na objawy pewnej paniki z mojej strony, ale nie ma ale...to jest pewien strach. Kocham ją i będę z Nią choćby nie wiem co :* Zakochałem się i nie chcę żeby to było przypadkiem, chcę mieć z Nią dziecko w przyszłości, naszej wspólnej przyszłości...chcę w to wierzyć...Smile
Ech rozpisałem się...pozdrawiam wszystkich...
Powrót do góry
strachus

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 9:28 pm    Temat postu: ratunku,ciaza?! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałem się z moja dziewczyna i pękla prezerwatywa.
Jednak mój penis wchodził tylko do połowy,do wytrysku nie doszło a z obliczen wynikło ze dziewczyna za 3 dni dopiero ma dni płodne,wiec czy istnieje mozliwosc ze ona bedzie w ciazy ?

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeju nic sie nie boj Smile dziecka nie bedziesz narazie miał Smile wszystko jest ok Cool

Strachus to wyzej to było do innego autora..ale Ty tez nie martw sie o nic..peknieta gumka zdarza sie bardzo czesto,wazne by nie doszlo do wytrysku w srodku. mozesz byc spokojny. tym bardziej ze plodnych nie miała ..a owulacja nastepuje pare dni pozniej Smile pzdr. Very Happy

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Pon Wrz 24, 2007 9:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
strachus

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 9:36 pm    Temat postu: :):) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope

wielkie dzieki za odpowiedz,wiesz stresuje sie mimo wszystko chociaz pewnie tyle ludzi ten sam ma problem..
Powrót do góry
mała18

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiedzcie mi czy śluz moze byc objawem ciąży??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze ale nie musi Smile najczesciej oznacza owulacje lub dni niepłodne Razz

Powrót do góry
mała18

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope dziekuje za odpowiedz Wink
Powrót do góry
monika11

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 10:40 pm    Temat postu: obawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem kochalam sie z chlopakiem dzien po miesiaczce i mozliwe ze troszcze spermy mi wlecialo czy mozliwe ze zajde w ciaze prosze o szybka odpowiedz bo strasznie sie boje

-----edied by emilka-----
temat przyłączam do tematu specjalnego "Czy jestem w ciąży? (part.7)
Powrót do góry
maluda2007

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej kochani:) pamiętacie mnie??Razz a wiec jestem w ciązy i chociaż wtedy nie chciaałm to teraz jestem tak szczęsliwa z tego powodu:) wszyscy są szczęsliwi:))) jestem juz w 6 tyg:P mysle ze powoli juz mi bedzie mały brzuszek widac:P tylko teraz tak w szkole na mnie patrzą dziwnie ale mam to gdzies bo to moje zycie:) nawet chłopak moj sie cieszy ze bedziemy mieli dziecko... najgrzej było jak powiedziec rodzicom przyjechał do mnie i razem powiedzielismy... mam sie do nmie do wieczora nie oddzywała a rano wzieła mnie do ginekologa i wogole teraz sie cieszy ze zostanie babciąRazz a tata nic nie mówił hihi:P teraz mam remont w pokoju bo moje kochanie ma sie do mnie wprowadzic:P Smile)) niee myslałam ze to jeszcze kiedys napisze.... i głupia byłam ze nie chciałam tego malenstwa co jest we mnie... do szkoły chodze i mam zamiar urodzic... termin mam w maju wiec akurat zblizac bede sie wakacje wiec zalicze wszystko wczesniej i juz nie bede chidziła w maju do szkoły tak ustaliłam z dyrektorem...a ciązą wszystko jest ok wiec supcio jest:) czuje sie tez dobrze jak na 17 latke w ciazy Razz Very Happy pozdrawiam:) a jesli bedziecie chcieli to od czasu do czasu napisze jak tam ma sie melenstwo w brzuszku:P :*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 36 z 42