Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 28, 2007 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to super ze wszystko sie dobrze ulozylo.Bedziemy czekac na relacje z przebiegu ciazy.Duzo zdorwka dla Ciebie i dzidzi. Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rowniez gratuluje ! dziecko to cos najwspanialszego co moze przydazyc sie dwojgu ludziom Smile serdecznie gratuluje Smile ehh tez bym tak chciała Razz zycze lekkiego porodu~!! i pisz co tam niunka porabia w brzuchu Smile hehe

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 1:02 pm    Temat postu: Re: obawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

monika11 napisał:
mam problem kochalam sie z chlopakiem dzien po miesiaczce i mozliwe ze troszcze spermy mi wlecialo czy mozliwe ze zajde w ciaze prosze o szybka odpowiedz bo strasznie sie boje

jak długie masz cykle?
agata04

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 9:59 pm    Temat postu: czy to moze byc ciaza PILNE Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nastepujace objawy

jest mi niedobrze
ciagle mi sie spac chce
mam apetyt ogromny
chcec na czekolade i hamburgery
ciagle chce mi sie siku
mdl mnie czesto
kreci w glowie
wymiotowalam 1
jestem strasznie drazliwa i dre sie na wszystkich w okolo

BLAGAM pomocy mam dopiero 18 lat i nie chce byc mama
jeszcze

pozdrawiam

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agata04 zalezy czy mialas dni płodne, owulacje i czy wytrysk nastapił w srodku??

Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 1:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie to chyba jestem w ciąży bo nie mam tylko objawów w postaci mdlenia reszta sie zgadza:d

-----edited by yalissea-----

Nie rób sobie żartów. Twoje posty tego typu i tak będą usuwane.
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 7:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mikmik kobiety tu stresa przezywaja a ty tu se zarty stroisz ... WSTYDZ SIE!!! Wink
Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale przecież na zdrowy rozsądek to same na to sie decydują nikt im nie każe i chyba znają ryzyko jakie wynika z wprowadzania plemników do pochwy??
a to czy są w ciąży doskonale powie im ginekolog albo test bo chyba na odległość nikt nie zmierzy jej sekrecyjnych hormonów w moczu
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze trzymac sie tematu i nie tworzyc off topiku! Mikmik to nie miejsce na zarty...ludzie wiedza co robia,ale czasem ponosza emocje. Radze sie uspokoic

Powrót do góry
mazurka

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam! to się chyba nazywa paranoja i prawdopodobnie się uśmiejecie, ale .... więc tak 5 dni przed okresem uprawiałam seks i ... hmm.. okresu dostałam, ale trwał tylko trzy dni, dodam że na ogół mam krótkie okresy ale wydawał mi się dziwny.... kolejnego okresu dostałam po 32 dniach, a cykle mam około 30-32 dni... i ten z kolei był mało obfity ale ciągnął się 7 dni.... no i zrobiłam test.... po 6 tygodniach od stosunku... oczywiście negatywny... i pewnie zastanawiacie się co mnie martwi, otóż naczytałam się różnych ciekawych historii o okresach w ciąży i wiarygodności testów... i nie czuję się najlepiej, mam stan podgorączkowy i jakieś sensacje z żołądkiem... czy ja mam się czym martwi... czy raczej powinnam się uda do dobrego psyhologa:-(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 37 z 42