Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
miedziana

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisalam 2 tyg temu pisalam tydzien.. i ciagle czekam na ta cholerna miesiaczke;/ juz prawie 2 miesiace. Wspolzyłam z chloapkiem 15, 16 , 17.08 okres skonczył mi sie w okolicach 6.08. Robilam test poltora tygodnia temu niby wyszedl negatywny ale hym..
mam cholerny apetyt powekszyly mi sie lekko piersi od kilku dni zaczely bolec a dzos zlapal mnei taki bol w jajnikach ze nie moglam wytrzymac myslalam ze to moze @ ale jednak nic;/ czasem boli mnei w krzyzu tez tak jak w czasie miesiaczki ale nic sie nie dzieje;/
niewiem co mam o tym myslec
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ProblemowaKinia

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 8:42 pm    Temat postu: Pomużcie mi...=(( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dostałam okres 18.09.2007 roku skonczył mi sie 24, 25.09 kochałam sie z chłopakiem 28.09.07. fakt ze z zabezpieczeniem ale przy stosunku pekła prezerwatywa... boje sie ze moge być w ciaży.. pomucie mi... błagam..;(

------edited by emilka------
temat przyłączyłam do tematu specjalnego
Powrót do góry
smerf12

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

problem wyglada tak: robilem to z dziewczyna w polowie lipca, nie stalo sie nic z gumka, poza tym byl to okres miedzy owulacja a miesiaczka wiec nieplodny; ok, przez 2 miesiace miala okresy...ostatnio w weekend powiedziala ze okres spoznia sie juz 4 dni; tak sie zlozylo ze bylem wtedy u niej i zrobilismy to znow, dzis jest juz 6 dzien bez okresu, o co chodzi ? poza tym odczuwa czasem nudnosci no i zmiany nastrojow ale to typowe raczej dla tego wieku..17 lat, no i tak czekamy i czekamy na ten okres...co o tym myslisz?
Powrót do góry
miedziana

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

6 dni mówisz.. hym.. zdarza się.. zaczniecie sie martwić jak zacznie spozniac sie miesiac tak jak mnie;/ moze przez stres moze zmienila diete powodów może byc duzo niekoniecznie ciąza, 6 dni to nei koniec swiata. oczywiscie nie zaszkodzi jak zrobi test..
chociaz generalnie ja wiem po sobie ze chyba bym na upartego wyczekiwala tej upragnionej @. Ale ja to ja.. nie mam psychy i tyle:P
A wy napewno przestaniecie sie martwic na zapas
Powrót do góry
smerf12

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie o to chodzi...ja nie mam nerwow na ten test, w raze pozytywnego moje zycie staje sie nagle inne o 180 stopni...wszystko by mi sie zawalilo...;/ no ale trzeba to sobie powiedziec: prawie wszystko wskazuje na to ze jednak NIE ciaza bo zadnych innych objawow nie ma, no nic kompletnie oprocz tego ze okres spozniony....
Powrót do góry
miedziana

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z drugiej strony na jakie kolwiek objawy jeszcze za wczesnie. A zawsze miala regularne cykle?? no niby tak.. ale pomysl im wczesniej bedziecie wiedziec tym lepiej.. przynajmniej mi to tak kolezanki tłumacza:PRazz
jesli sie stalo to sie stalo jesli nei to nie i tak niczego nie zmienicie.. i mam nadzieje nei bedziecie probowac

Tamte wczesniejsze miesiaczki byly normalne??
Na moj gust i tak raczej nie macie sie czym martwic
Powrót do góry
smerf12

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom tamte byly normalne, najwiecej spoznila sie ok 3 dni...duzo stresu bylo w tym miesiacu i ja stawiam ze to dlatego; jesli chodzi o objawy to raczej chodzilo o tamten lipcowy 'raz' (bo czytalem ze i tak moga byc ze 3 , 4 okresy podczas gdy kobieta zaplodniona...) ale przyznam ze to niedorzeczne bo przeciez nic nie widac:) tyle ze spoznial sie te 4 dni...no i zrobilismy znow(teorytycznie jesli bylaby nawet taka bezkrwawa miesiaczka to bylby to jej 4 dzien a on raczej nie jest plodny bo ona ma dlugie okresy) no i sie zastanawiam Smile ech...
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopie weź sie w garść chillout jak dlmnie to ciąży w waszym wypadku brak gumka cała okres był i to normalny wiec niema sie czym przejmować. Pozatym niema czegoś takiego jak bezkrwawa miesiączka heh jak dlamnie to stres robi swoje i tyle 4 dni to jeszcze nie tragedia gdyby to były 2 tygodnie to mogli byście sie martwic ale teraz wspieraj swoją dzierlatke i niestresujcie sie to wam w niczym niepomoże ewentualnie zróbcie test. 3mam kciuki i jak dlamnie niedługo napiszesz że to fałszywy alarm i wszystko ok jest wiec głowa do góry Smile

Ostatnio zmieniony przez Kinia_18 dnia Pon Paź 01, 2007 10:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Asia00

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 9:52 pm    Temat postu: czy mogę być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich serdecznie :* Mam mały problem bardzo chcę zajść w ciąze staramy się już 3 miesiące ..w Tym miesiacu okres spoznił mi się 8 dni i niby jest normalny ale jest mniej niz miałam zawsze i mniej bolesne ..
zauwazyłam ze moje piersi się zmieniły a szczególnie brodawni . sa bardziej wypukle i powiekszone , robiłam test ciązowy wyszedł negatywny ale moja znajoma była w 2 msc ciązy i tez wyszedł jej negatywny .. Byłam u ginekologa ale On nie potrafi nic stwierdzic bo za wczesnie. Już sama nie wiem co mam myślec. Z góry dziękuje za odpowiedzi .. Smile
Pozdrawiam

---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu Smile
Powrót do góry
smerf12

PostWysłany: Pon Paź 01, 2007 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok dzieki Smile no moim zdaniem tez nie ma takiej mozliwosci ale jednak zawsze gdzies w podswiadomosci stresik Smile mysle ze faktycznie niebawem bedzie co ma byc czyli ta miesiaczka nieszczesna heh , pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 38 z 42