Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
skidoo

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przyjąłem!! pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
.....

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 1:29 pm    Temat postu: prosze o pomoc. . . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam..
Pisze, bo w głowie mam mętlik.. pewnie niepotrzebnie.. ale chciałabym się upewnić że wszystko jest w porządku..
Uprawiałam z chłopakiem petting.. ja byłam rozebrana, a on miał na sobie bokserki.. do wytrysku nie doszło, ale długo sie ''zabawialiśmy'' i on często dotykał mojej pochwy palcami.. ocierał się penisem o moją pochwe.. martwie się, bo powinnam dostać już okres.. a go nie ma:(

---edit by Pituszka
Post zostal przeniesiony do tematu pokrewnego "Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.7)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no co ty Wink niby jakim cudem moglo dojsc do zaplodnienia?? nie ma takiej mozliwosci, a okres sie spoznia pewnie przez cos innego Smile nie stresuj sie na pewno jest wszystko ok Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe no własnie Laughing nie ma mozliwosci zajscia w ciaze bez wytrysku Exclamation
swoja droga skad takie pomysly ludzie maja..chyba uczyli sie na lekcji biologii jak zachodzi sie w ciaze..yyy Rolling Eyes

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja jak zawsze zgadzam się z dziewczynkami, iż mają rację!!

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 10:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, od paru dni panikuję,ze moge byc w ciazy...od roku regularnie zazywam harmonet i zawsze juz wystepowalo u mnie krwawienie (wczoraj wzielam ostatnia tabletke)....czy mozliwe jest zeby duzy stres ,zmeczenie podroza i zmiana klimatu wplynely na opoznienie krwawienia jesli biore tabletki???

---edit by Wind_of_hope---
prosze nie zakładac 2ch takich samych tematow w roznych działach. w zupełnosci wystarczy jeden Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gemma jesli zazywaz regularnie i nie zapominasz o tabsach to napewno w ciazy nie jestes Wink Wink jasne ze klimat ma duzy wplyw na okres, stres tak samo. radze sie uspokoic i czekac cierpliwie.
ps- jak dlugo spoznia sie ?? pzdr. Very Happy Very Happy

Powrót do góry
gemma

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę,więc nie powinnam się przejmować, chociaż zawsze juz sie zaczynało krwawienie.......mam nadzieje ze ta panika jest niepotrzebna
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gemma napewno Very Happy nic sie nie przejmuj. jestem pewna ze w ciazy nie jestes Wink

Powrót do góry
Angelll

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 3:16 pm    Temat postu: "Czy jestem w ciąży?" -temat speecjalny (part.7) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio kochalam sie z chlopakiem spuscil mi sie na brzuch ale wydaje mi sie ze troche jego spermy dostalo sie we mnie czy moge przes to zajsc w ciaze?? czekam na szybka odp...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 6 z 42