Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ZDETERMINOWANA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 6:49 pm Temat postu: CZY JESTEM W CIĄŻY .............?........................... |
|
|
witam wszystkich a zwłaszcza wind_of_hope musze powiedzieć że chyba zgadzam się z tobą podejrzewam wszystko reasumując że chyba faktycznie miałam dni niepłodne ale człowiek głupieje w sytuaci podbramkowej zwłaszcza jak ma już 2 chcianych i upragnionych dzieciaków a czecie to już zadużo zwłaszcza przy konflikcie syrologicznym czeba bogu dziekować że ta 2 jest zdrowa .chciałam się tylko podzielić wspaniałom wiadomościom ciocia nadjerzdrza już cichutko puka do dzwi jest dobrze niespodziewam się tsunami potych prochach ale jak jabym już chciała zeby zaczeła walić z impetem w te bramy mojej intymności ale już...juz pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 7:12 pm Temat postu: |
|
|
hehe Zdeterminowana głowa do gory tak jak napisałas- wazne ze 2jka jest zdrowa. upojnych nocek zycze i powodzenia w planowaniu fasolki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paula 106
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 11:54 pm Temat postu: wiadomość. |
|
|
Dzieki Emilko za pomoc.. i prosze jeszcze abyś teraz lub inni mi jeszcze powiedzieli..
Okres nadal mi sie spóźnia juz tydzien.. bolaly mnie jajniki i wogole.. a nagle potem pojawił się sluz i z tego co wyczytalam to śluz na dni plodne.. śluzik ten mialam pare dni i nagle znikl.. nie mam tego sluzu juz 4 dni a okresu dalej nie ma.. Dzis przestały boleć jajniki. Dostane ten okres wkoncu? proszę pomózcie.. Dodam że jajniki są bardzo twarde wypełnione jak na okres.. Temperatura ciala 35.1 nieraz 36 ( max ) a gdy mialam sluz bylo ponizej 35 nawet.. Proszę pomózcie.. Kiedy moge sie spodziewać tego okresu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 12:11 am Temat postu: |
|
|
Paula, a podróżowałaś, stresowałaś się jakoś bardzo, chorowałaś, przyjmowałaś antybiotyki, odchudzałaś się ostatnimi czasy? test zrobiłaś na wszelki wypadek?
na moje oko to to ciąża nie jest i okres raczej Ci się spóźnia z innego powodu... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paula 106
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 12:20 am Temat postu: odpowiedź dla emilki |
|
|
nie podrózowałam,stresu troszke w szkole,nie chorowalam ale chyba mam lekkie oslabienie bo temp. 35 ale nie czuje sie slaba spiaca ani zmeczona,nie odchudzam się , testu jeszcze nie robilam bo spóźniać sie moze podobno i do miesiaca a nawet wiecej .. moja mama miala torbiel na jajniku moze to dziedziczne.. aha i dodam ze czasem mam takie swedzenie w srodku .. jakby mzoe to byla jakas choroba.. co ty na to? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
treselle
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 8:43 am Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
sama nie wiem co sie ze mna dzieje....kochalam sie z moim chlopakiem z zabezpieczeniem oczywiscie, w dodtaku podwojnym (tj, prezerwatywa i patentex) ...zawsze mam tak ze 31 dni +tydzien i jakos w ciagu tego tygodnia wlasnie dostaje okres...zawsze bolaly mnie piersi itp...w piatek mija ten tydzien po 31 dniach i jedyne co mnie boli to sutki....czy jest to mozliwe zebym byla w ciazy...?
ciagle sobie wmawiam ze to nie mozliwe ale...chcialabym sie do konca upewnic....
---edit by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem. temat przenosze do odp. działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ZDETERMINOWANA
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 9:31 am Temat postu: objawy ciąży |
|
|
nie ja się chyba załamie 6 dzień spużniającego się okresu tak jak pisałam wczoraj pojawiło się takie lekkie brunatne plamienie pod wieczór średnio gęsty biały śluz z odroboną jasno rózowej domieżki krwi i co ? stop niby cały czas czuje uczucie wilgoci odrazu biegne sprawdzać ale na bieliżnie tak jak np dziś jakies delikatne plamienie bardzo jasnj różowej prawie przezroczystej wydzieliny kurcze co mam otym myśleć piersi dalej bolą ale już tylko w węzłach chłonnych a myślałam że będzie tak pięknnie no nic czekam dalej i całom wine zwalam na postinal duo oj ja głupia nieszczęśliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 9:55 am Temat postu: |
|
|
ZDETERMINOWANA tak własnie sie dzieje jak zarzyjesz postinora ;/. nie wiadomo kiedy dokładnie bedzie okres. wg mnie głowa do gory- nie powinnas sie martwic . byc moze krwawienie bedzie skapsze niz dotychczas...
treselle wg mnie okres spoznia sie przez globulki...kiedys tez je stosowałam i okresu nie bylo przez ponad tydzien . wkoncu pojawił sie ale ostro spozniony. od tamtej pory nie biore zadnych globulek i ufam swemu orgaznimowi . mysle ze nie masz co sie obawiac. w ciazy nie jestes. byliscie super zabezpieczeni _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ZDETERMINOWANA
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 1:55 pm Temat postu: CZY JESTEM W CIĄŻY .............?........................... |
|
|
no cóż powiem jedno wind_of_hope jesteś cudowna potrawisz podnieśc człowieka na duchu zaco serdecznie ci dziękuje a ja czekam dalej na truskawke wprawdzie juz po sezonie ale morze się doczekam narazie może dlatego ze zachodze w głowe czuje się strasznie otępiała i aż mnie mdli z tego wszystkiego albo przesto ze okres nadchodzi albo przesto że poprostu kreci mi sie w głowie z nadmiaru wrarzeń sama niewiem w karzdymbadz razie tak jak mi radzisz głowa do góry i dzieki za rady jak cos to jeszcze pewnie dam o sobie znać pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
myszka;)
|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 2:06 pm Temat postu: |
|
|
....dzis dostalam okres;( nie wiem co jest grane bo trasznie mnie boli wszystko nigdy nie mialam tak bolesnego okresu , jak oddaje mocz to wtedy boli naj bardziej ;/ ,to oznacza ze nie jestem w ciazy;( prosze o odp... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|