Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Slonce
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 2:50 pm Temat postu: Prosze Pomoc |
|
|
Witam, mam pytanie a wlasciwie to nie ja ylko moja znajoma kotra boi sie tutas sama zarejestrowac i Was zapytac,mianowicie chodzi o to ze w niedziele 21 skonczyla okres a w srode "zabawiala" sie ze swoim partnerem. Tzn stosunku nie bylo aczkolwiek on czlonkiem dotykal jej "dolu" no i sie tak skonczyl tzn mial wytrysk,ogolnie mowiac to ocieral sie o Nia no i sie skonczyl. Czy mozliwe jest to ze zajdzie w ciaże??? Skoro czlonek nie byl w srodku????? Bardzo Was porsze o pomoc bo ja juz nie wiem jak mam jej tlumaczyc co i jak..... moze jak WY napiszecie to jak przeczyta to sie troche uspokoi.
Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko. Mama 5 miesiecznego SKARBA:)
---edit by Pituszka
Temat przenosze do tematu pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 3:20 pm Temat postu: |
|
|
kobieta22nie no jak do tej pory mialas normalnie okres a teraz sie spoznia tylko 2 dni to nie ma powodow do zmartwien - to nie ciaza, duzo czasu minelo wiec mialabys juz inne objawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 9:41 pm Temat postu: |
|
|
słonko -> małe szanse na ciąże, te plemniki msiały by mieć mega fart;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 10:04 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie ze wszystkimi to na bank nie ciaza, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Squit
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 10:40 pm Temat postu: |
|
|
A ja robiłam test i wyszedł negatywny, chyba nie jestem w ciąży ale do lekarza i tak się wybiore |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Slonce
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 7:40 am Temat postu: |
|
|
Serdeczne dzieki Wam za pomoc, mam nadzieje ze Jej to otworzy oczka i bedzie spokojniejsza. BUZKI dla WAS |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michtheset
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 1:28 pm Temat postu: podpowiedzcie prosze |
|
|
witam
mam pytanko a mianowicie dziewczyna moja miewa regolarne miesiaczki zawsze 11 obliczylem wowczas od tego te 14 dni i wyszlo mi ze ma owulacje na 28 dzis jest 26 kochalismy(wg mnie dni plodne) sie z prezerwatywa ze srodkiem plemniko bojczym nie bylo wytrysku w srodku prezerwatywa nie zeslizgla sie tylko chodzi oto czy moze dojsc do zaplodnienia w sposob taki ze ona byla przytulona przy mnie calym kroczem gdy nastapil juz wytrysk nie w srodku tylko nazewnatrz i czy np podczas zakladania prezerwatywy dotykajac najpierw czlonka wilgotnego sluzem zakladajac prezerwatywe te plemniki z czlonka poprzez palec przelozone na prezerwatywe moga zaplodnic?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 1:29 pm Temat postu: |
|
|
jesli gumka nie pekła to mysle ze mozesz byc spokojny. dni płodne to duze ryzyko. gorzej by było jesliby pekła ale nic takiego nie miało miejsca. wg mnie w ciazy nie jest
michtheset napisał: | dotykajac najpierw czlonka wilgotnego sluzem zakladajac prezerwatywe te plemniki z czlonka poprzez palec przelozone na prezerwatywe moga zaplodnic?? |
nie bardzo rozumiem. jesli nie doszlo do wytrysku to nie było tam plemnikow. chodzi ci o sluz kobiecy czy podniecenie u facetow? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewka99
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 6:02 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
Witam wszystkich,
Mam pytanie czy uważacie ze choroba-grypa, moze przeszkodzic w zaplodnieniu. Akurat mialam w czasie owulacji.?Potem dostalam miesiaczke, ale bardzo dziwna -na przemian brazowe plamienie z normalnym krwawienie.Bede wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz.
---edit by Wind_Of_Hope---
Temat przenosze do odp. działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emu14
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 11:20 pm Temat postu: Błagam, pomóżcie mi:( |
|
|
Witam wszystkich, jestem nowa na tym forum i mam straszny problem!! 22 października powinnam dostać okres, ale wycieka ze mnie tylko jakaś biała wydzielina:(.... na wakacje doszło między mną, a moim chłopakiem do zbliżenia, nie uprawialiśmy seksu, ale dotykałam Jego penisa, nie miał orgazmu, ale mimo tego, wyciekło z niego coś przeźroczystego. Dotykałam tego, później poszłam umyć ręce i zaaplikowałam sobie tampon (miałam wtedy okres). Wcześniej, przed okresem, zaspokajaliśmy się oralnie, wtedy mój chłopak trzymał się za penisa(pokrytego tą substancją, która wycieka przed wytryskiem) i wkładał mi później palca, do mojego narządu rozrodczego... Myślałam, że to nic wielkiego. Później było normalnie, dostałam okresu we wrześniu, nic mi nie dolegało...Problemy pojawiły sie w październiku Oczekiwałam na okres, a on nie nadszedł . Miał być 22 października, ale nie nadszedł. 23 zauważyłam podczas kąpieli, że mam na majtkach ślady białej substancji. Zajście to pojawia się do dziś, mam tylko ta substancje, nie ma okresu, a jest już 26 smiley ...boję się iść do ginekologa, pomóżcie mi...Czy to może być ciąża?!! Nie mam żadnych innych objawów
----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|