Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
michtheset

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 26, 2007 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
jesli gumka nie pekła to mysle ze mozesz byc spokojny. dni płodne to duze ryzyko. gorzej by było jesliby pekła ale nic takiego nie miało miejsca. wg mnie w ciazy nie jest Smile

michtheset napisał:
dotykajac najpierw czlonka wilgotnego sluzem zakladajac prezerwatywe te plemniki z czlonka poprzez palec przelozone na prezerwatywe moga zaplodnic??

nie bardzo rozumiem. jesli nie doszlo do wytrysku to nie było tam plemnikow. chodzi ci o sluz kobiecy czy podniecenie u facetow?

chodzilo mi o podniecenie u faceta
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wiec w podnieceniu nie ma teoretycznie plemnikow. pojawiaja sie przed samym wytryskiem Smile mysle ze wszystko jest w porzadq Smile

Powrót do góry
michtheset

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ahhhh to normalnie Dziekuje bardzopodkraslam bardzo Wink
tak to jest jak sie niewie nic i sie panikuje Wink
Powrót do góry
Kasi_A.:)

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 2:30 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam..chciałam sie zapytac..czy jest mozliwe zajscie w ciąże w sytuacji gdy: miał miejsce seks analny..( bez gumki:|)......ale czubek członka...ocierał sie o wejscie do pochwy czasem..przy wkładaniu....i chciałam sie zapytac czy np te plemniki ktroe były na koncu....np z tego płynu przed wytruskiem....mogły sie dostac głebiej i zapłodnic mnie??...dodam ze mam dni płodne teraz..a sytuacja miała miejsce wczoraj..prosze o odpowiedz..:*..pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chodzi o anal to nie ma mowy o zajsciu w ciaze. gorzej jest gdy sperma dostanie sie do sluzu...Ty miałas dni płodne Rolling Eyes . jak duzo było tej spermy? czy to był tylko płyn z podniecenia? to dwie rozne rzeczy Wink.

Powrót do góry
Kasi_A.:)

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 4:47 pm    Temat postu: :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otóz tak miałam płodne..ale to nie była sperma tyko ten płyn przed...nie wiem jak duzo....bo jeszcze jakies olejki tam były wsmarowane...wiem ze było sie martwie teraz..Sad....poprostu nieuwaga..Sad
Powrót do góry
nieśmiała_7094

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 9:51 pm    Temat postu: pomocy!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłam z chłopakiem na wakacjach, do niczego między nami nie doszło, nie kochaliśmy się a tak wogóle to jestem dziewicą może to dziwne w dzisiejszych czasach ale tak jest. no tak jak wspomniałam do niczego nie doszło ale dotykaliśmy się w intymne miejsca. od tamtego czasu dziwnie się czuje. czy jest możliwe że jestem w ciąży?? w prawdzie miałam okres ale dopiero po 44 dniach i teraz nadal mi się spóźnia Sad bardzo proszę o jakąś sensowną radę bo już świruje!!!

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do podwieszonego
Powrót do góry
rybka1418

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No czesc "Niesmiala" ale jak widze takie posty to mi sie chce troche smiac wiadomo ze nie jestes wiatropylna i nie ma dziecka bez aktu milosnego!!! skoro twierdzisz ze nie doszlo miedzy Wami do niczego to czego sie boisz??? nie jestes w ciazy!!! samym stresem sobie szkodzisz bo to przez niego ci sie spoznia albo masz jakies zaburzenia. Ja nie dlugo bede mama bo wyszly piekne 2 krechy na tescie Very HappyVery Happy
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieśmiała to nie mozliwe w 100% Exclamation Wink na bank spoznia Ci sie okres ze stresu. Takze napisze Ci moja dewize : RELAXXX, take it easy a okresik przybedzie migiem. Chyba ze naparawde masz jakies zaburzenia. Ale napewno w ciazy nie jestes Wink
Powrót do góry
Aleksandra_2006

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 10:44 pm    Temat postu: peknieta gumka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wiec jestm juz po porodzie 3 miesiace . karmilam piersia ponad 2 miesiace . Mam problem wspolzylam z swoim mezem dzis kochalismy sie z zabezpieczniem ale jednak zawiodlo. dostalm pierwsza mieisaczke po porodzie 22 pazdziernika . 2 dni temu sie skonczyla. mam sluz ciagnacy sie przezroczysty . zaznaczam ze maz niby wyciagnac cala jego sperma znajdowala sie w srodku prezerwatywy i troche za nia . Czy mam sie obawiac . Drugie dziecko mi jeszcz niepotrzebne !! Tylko prosze mnie nie straszyc z gory bardzo dziekuje

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do podwieszonego
nie zakładaj dwóch identycznych tematów. jeden skasowałam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 17 z 40