Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michtheset
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 11:41 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | jesli gumka nie pekła to mysle ze mozesz byc spokojny. dni płodne to duze ryzyko. gorzej by było jesliby pekła ale nic takiego nie miało miejsca. wg mnie w ciazy nie jest
michtheset napisał: | dotykajac najpierw czlonka wilgotnego sluzem zakladajac prezerwatywe te plemniki z czlonka poprzez palec przelozone na prezerwatywe moga zaplodnic?? |
nie bardzo rozumiem. jesli nie doszlo do wytrysku to nie było tam plemnikow. chodzi ci o sluz kobiecy czy podniecenie u facetow? |
chodzilo mi o podniecenie u faceta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 11:25 am Temat postu: |
|
|
a wiec w podnieceniu nie ma teoretycznie plemnikow. pojawiaja sie przed samym wytryskiem mysle ze wszystko jest w porzadq _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
michtheset
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:38 pm Temat postu: |
|
|
ahhhh to normalnie Dziekuje bardzopodkraslam bardzo
tak to jest jak sie niewie nic i sie panikuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasi_A.:)
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 2:30 pm Temat postu: :( |
|
|
Witam..chciałam sie zapytac..czy jest mozliwe zajscie w ciąże w sytuacji gdy: miał miejsce seks analny..( bez gumki:|)......ale czubek członka...ocierał sie o wejscie do pochwy czasem..przy wkładaniu....i chciałam sie zapytac czy np te plemniki ktroe były na koncu....np z tego płynu przed wytruskiem....mogły sie dostac głebiej i zapłodnic mnie??...dodam ze mam dni płodne teraz..a sytuacja miała miejsce wczoraj..prosze o odpowiedz..:*..pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 4:28 pm Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o anal to nie ma mowy o zajsciu w ciaze. gorzej jest gdy sperma dostanie sie do sluzu...Ty miałas dni płodne . jak duzo było tej spermy? czy to był tylko płyn z podniecenia? to dwie rozne rzeczy . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasi_A.:)
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 4:47 pm Temat postu: :( |
|
|
Otóz tak miałam płodne..ale to nie była sperma tyko ten płyn przed...nie wiem jak duzo....bo jeszcze jakies olejki tam były wsmarowane...wiem ze było sie martwie teraz......poprostu nieuwaga.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieśmiała_7094
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 9:51 pm Temat postu: pomocy!!! |
|
|
Byłam z chłopakiem na wakacjach, do niczego między nami nie doszło, nie kochaliśmy się a tak wogóle to jestem dziewicą może to dziwne w dzisiejszych czasach ale tak jest. no tak jak wspomniałam do niczego nie doszło ale dotykaliśmy się w intymne miejsca. od tamtego czasu dziwnie się czuje. czy jest możliwe że jestem w ciąży?? w prawdzie miałam okres ale dopiero po 44 dniach i teraz nadal mi się spóźnia bardzo proszę o jakąś sensowną radę bo już świruje!!!
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rybka1418
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:11 pm Temat postu: |
|
|
No czesc "Niesmiala" ale jak widze takie posty to mi sie chce troche smiac wiadomo ze nie jestes wiatropylna i nie ma dziecka bez aktu milosnego!!! skoro twierdzisz ze nie doszlo miedzy Wami do niczego to czego sie boisz??? nie jestes w ciazy!!! samym stresem sobie szkodzisz bo to przez niego ci sie spoznia albo masz jakies zaburzenia. Ja nie dlugo bede mama bo wyszly piekne 2 krechy na tescie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
nieśmiała to nie mozliwe w 100% na bank spoznia Ci sie okres ze stresu. Takze napisze Ci moja dewize : RELAXXX, take it easy a okresik przybedzie migiem. Chyba ze naparawde masz jakies zaburzenia. Ale napewno w ciazy nie jestes |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aleksandra_2006
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:44 pm Temat postu: peknieta gumka |
|
|
A wiec jestm juz po porodzie 3 miesiace . karmilam piersia ponad 2 miesiace . Mam problem wspolzylam z swoim mezem dzis kochalismy sie z zabezpieczniem ale jednak zawiodlo. dostalm pierwsza mieisaczke po porodzie 22 pazdziernika . 2 dni temu sie skonczyla. mam sluz ciagnacy sie przezroczysty . zaznaczam ze maz niby wyciagnac cala jego sperma znajdowala sie w srodku prezerwatywy i troche za nia . Czy mam sie obawiac . Drugie dziecko mi jeszcz niepotrzebne !! Tylko prosze mnie nie straszyc z gory bardzo dziekuje
-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do podwieszonego
nie zakładaj dwóch identycznych tematów. jeden skasowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|