Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 11:56 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie pewne ryzyko jest. zwłaszcza, że jeszcze nie wiesz, jak długi będzie cykl a i śluz ciągnący, przezroczysty, bardziej rzadki jest to śluz płodny... z drugiej jednak strony, jeżeli wytrysku nie było w Tobie, to szanse bardzo maleją. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Donka20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 4:13 pm Temat postu: czy moge byc w ciazy? |
|
|
mam pytanko czy moge byc w ciazy jesli od ok.1,5 miesiaca uprawiam seks z narzeczonym bez zabezpieczenia...chce podkreslic ze po pierwszym razie miesiaczke dostalam dopiero po 3 tygodniach??? czyli 24 pazdziernika dostalam a skonczylam dzisiaj czyli 29... mam takie objawy jak powiekszony brzuszek zaczynajacy sie juz od biustu, powiekszony bolacy biust,non stop jem mam ochote na slodycze od rana czuje ze chce wymiotowac i to mnie meczy calutki dzien.. wczesniej robilam test ciazowy ale niestety nie wykazal on ze moge byc w tym blogim stanie a zalezy nam zeby to dziecko miec;) bardzo prosze o szybka odpowiedz;)
---edit by Pituszka
Temat przenosze do tematu pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tpraz
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie.
czy w wydzielinie wydobywajacej sie z penisa przy podnieceniu moga znajdowac sie plemniki?? wraz z moja dziewczyna uprawialismy petinng, i okres spoznia sie jej 7 dni czy jest mozliwe zeby byla wciazy?? prosze o szybka odpowiedz
Pozdrawiam
---edit by Pituszka
Post przenosze do podpowiedniego dzialu i tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aaaaaaaaaaaaaaa
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 6:32 pm Temat postu: pomocy |
|
|
elo witam czy moze ktos mi pomuc w ta sobote i niedziele kochalem sie z dziewczyna ona miala dostac okresu w sobote ale nie dostala ani w niedziele tez nie dostala i jak sie kochalismy to nie spusilem sie do sroda chce sie dowiedziec czy jest jakies ryzyko czy mogla zajsc w ciaze prosze o szczero odpowiedz czeka
---- edit by Pituszka
Temat przenosze do odpowiedniego dzialu " objawy ciazy" i do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Donka mi sie wydaje ze w ciazy nie jestes, o ile dobrze zrozumialam dostalas okres i test negatywny wiec ciaze wykluczam , a ten bol brzucha i piersi to po okresie tez masz??
tpraz jezeli do wytrysku nie doszlo i sperma nie dostala sie do pochwy to mozecie byz spokojni, a w tym sluzie nie ma teoretycznie plemnikow.
aaaaa jezeli nie sposciles sie do srodka to szanse sa znikome... jeszcze do tego prawdopodobnie dziewczyna miala wtedy dni nieplodne , a 1 dzien spoznienia to nic wielkiego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aleksandra_2006
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 7:09 pm Temat postu: |
|
|
Wzielam ten lek na recepte zapomnialam jak sie nazywa cos na e..... mialam czas do 74 godzin ... jak wczesniej pisalam maz niesposcil mi sie do srodka .. Juz nie mam sie czym martwic??? niby sa po tym skutki uboczne takie jak bol glowy brzucha a ja nic z tego nnie mam .. odpiszcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 7:46 pm Temat postu: |
|
|
Aleksandra, jak wzięłaś escapelle, to myślę, że już nie masz się, czym martwić. skutki uboczne mogą ale nie muszą wystąpić i tylko się cieszyć, jak ich nie ma. a w której dobie wzięłaś od stosunku? i tak gwoli jasności, tabletkę należy połknąć do 72h a nie 74 _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aleksandra_2006
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 10:00 pm Temat postu: |
|
|
a no tak wzielam po 20 godzinach wiec powinno byc ok prawda ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 10:29 pm Temat postu: |
|
|
ja wzielam po 24 godzinach i dostalam okres, wiec bedzie napewno dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 11:04 pm Temat postu: |
|
|
powinno byc ok. tylko pragne przypomniec ze sa i takie przypadki ze nawet w 16h tabletka nie zadziałała, plemniki były szybsze ale to tak dla przypomnienia -ze nie ma na wszystko lekarstwa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|