Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
martabied

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dam znać co z fasolką
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sonia

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pilne dziewczyny!!!
we wtorek mam dostac okres,dzis o 16 czyli niedziela mialam stosunek pelka prezerwatywa (plemnikobujcza),nie bylo wytrysku. ale wpierw zanim byl stosunek z rezerwatywa to doszlo do wytrusku ale bez sotsunku i byl na zewnatrz i poteym dobrze wytarty byl czlonek i dopiero po chwili zalozylismy prezerwatywe no i stosunek trwal gdzies no doslwonie kilka inut 3moze 4 ale wiecej nie no i do wytrysku nie doszlo,bylo daleko daleko.co myslicie? bo nie iwem czy isc jutro do lekarza po tabs aczy nie? cykle am 27 dniowe od 3 miesiecy wczesniej mialam 26 dniowe przez pol roku,odpiszscie szybko!!!

-----edited by emilka----
nie pisz więcej niż 3ech znakow przestankowych obok siebie
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyno nie stresuj sie tak. pomysl jak moglabys zajsc w ciaze skoro nie bylo wytrysku w tobie tylko poza toba Smile poza tym piszesz ze czlonek zostal dokladnie wytarty i kochaliscie sie z uzuciem gumki. a ze pekla -zdarza sie -to pewnie wprowadzilo cie w ten stres ale przeciez facet nie doszedl w tobie a do wytrysku bylo daleko daleko. wiec ja bym sie nie stresowala bo stres niczemu dobremu nie sluzy....nie panikuj Smile bedzie dobrze Smile mam ntylko nadzieje ze rece tez przynajmniej wytarliscie i ze facet nie przeniosl spermy na zewnetrzna powierzchnie gumki. bo jak mialas dni plodne to ten przypadek robi sie nieciekawy...
pozdrowionka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poza tym jeżeli masz regularne cykle, to to były wyraźnie niepłodne dni (2dni przed spodziewaną miesiączką), więc też myślę, że tabletka "po" jest zbędna.
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie emilka zapomnialam tam dodac ze 2 dni przed miesiaczka to na bank nieplodne wiec nie powinna sie ta kolezanka martwic Smile
Powrót do góry
adi 18

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 11:23 pm    Temat postu: Śluz przed wytryskiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie mojej dziewczynie 7 dni temu skończyła sie miesiaczka nie współzyjemy razem ale ostatnio tak na próbe dwa podczas zabawy dwa razy jej wsadziłem na chwile czy może dojść do zapłodnienia nie było wytrysku

----edited by emilka----
przyłączyłam temat do tematu specjalnego
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Nie Lis 04, 2007 11:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nie moze skoro nie bylo wytrysku wewnatrz, wbrew pozorom zajsc w ciaze nie jest tak latwo wiec moim zdaniem nie macie sie czego bac Smile pozdrawiam
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on rece mial czyste ,na pewno byly nieplone bo sucho mama ze szok i dlateomysle zze guma pekla ,bo jak mam dluzje dokresu to mam w miare wilgotnoi wczesniej nie bylo takiejsytacji jak teraz.

----edited by emilka----
Sonia napisała:
on ręce miał czyste. na pewno były to dni niepłodne, bo sucho miałam, że szok i dlatego myślę, że gumka pękła. jak mam dużo do okresu, to mam w miarę wilgotno. wcześniej nie było takiej sytuacji jak teraz.

a na przyszłość: Sonia staraj się pisać jaśniej Wink
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przepraszam ale nie rozumiem tresci postu Confused bo jakos dziwnie jest napisany Shocked
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 3:07 pm    Temat postu: Re: Śluz przed wytryskiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adi 18 napisał:
mam pytanie mojej dziewczynie 7 dni temu skończyła sie miesiaczka nie współzyjemy razem ale ostatnio tak na próbe dwa podczas zabawy dwa razy jej wsadziłem na chwile czy może dojść do zapłodnienia nie było wytrysku

jak moze dojsc do zapłodnienia bez wytrysku w srodku? Twisted Evil juz mnie wqrzaja te głupie pytania ! po to sa robione te tematy zebyscie czytali ze zrozumieniem a nie 100 razy powtarzac mamy to i tamto. 24 strony to chyba nie tak duzo co nie? na 100% odpowiedz jest w tych postach. ale co zrobic jak sie komus najzywczajniej nie chce...lepiej zakładac znow ten sam temat ..a smietnik sie powieksza...yhh wrrr Confused Wink brak słow.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 25 z 40