Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martabied
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 3:14 pm Temat postu: |
|
|
dam znać co z fasolką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 5:51 pm Temat postu: |
|
|
pilne dziewczyny!!!
we wtorek mam dostac okres,dzis o 16 czyli niedziela mialam stosunek pelka prezerwatywa (plemnikobujcza),nie bylo wytrysku. ale wpierw zanim byl stosunek z rezerwatywa to doszlo do wytrusku ale bez sotsunku i byl na zewnatrz i poteym dobrze wytarty byl czlonek i dopiero po chwili zalozylismy prezerwatywe no i stosunek trwal gdzies no doslwonie kilka inut 3moze 4 ale wiecej nie no i do wytrysku nie doszlo,bylo daleko daleko.co myslicie? bo nie iwem czy isc jutro do lekarza po tabs aczy nie? cykle am 27 dniowe od 3 miesiecy wczesniej mialam 26 dniowe przez pol roku,odpiszscie szybko!!!
-----edited by emilka----
nie pisz więcej niż 3ech znakow przestankowych obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 7:01 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyno nie stresuj sie tak. pomysl jak moglabys zajsc w ciaze skoro nie bylo wytrysku w tobie tylko poza toba poza tym piszesz ze czlonek zostal dokladnie wytarty i kochaliscie sie z uzuciem gumki. a ze pekla -zdarza sie -to pewnie wprowadzilo cie w ten stres ale przeciez facet nie doszedl w tobie a do wytrysku bylo daleko daleko. wiec ja bym sie nie stresowala bo stres niczemu dobremu nie sluzy....nie panikuj bedzie dobrze mam ntylko nadzieje ze rece tez przynajmniej wytarliscie i ze facet nie przeniosl spermy na zewnetrzna powierzchnie gumki. bo jak mialas dni plodne to ten przypadek robi sie nieciekawy...
pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 7:04 pm Temat postu: |
|
|
poza tym jeżeli masz regularne cykle, to to były wyraźnie niepłodne dni (2dni przed spodziewaną miesiączką), więc też myślę, że tabletka "po" jest zbędna. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 7:43 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie emilka zapomnialam tam dodac ze 2 dni przed miesiaczka to na bank nieplodne wiec nie powinna sie ta kolezanka martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adi 18
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 11:23 pm Temat postu: Śluz przed wytryskiem |
|
|
mam pytanie mojej dziewczynie 7 dni temu skończyła sie miesiaczka nie współzyjemy razem ale ostatnio tak na próbe dwa podczas zabawy dwa razy jej wsadziłem na chwile czy może dojść do zapłodnienia nie było wytrysku
----edited by emilka----
przyłączyłam temat do tematu specjalnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 11:53 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem nie moze skoro nie bylo wytrysku wewnatrz, wbrew pozorom zajsc w ciaze nie jest tak latwo wiec moim zdaniem nie macie sie czego bac pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 10:30 am Temat postu: |
|
|
on rece mial czyste ,na pewno byly nieplone bo sucho mama ze szok i dlateomysle zze guma pekla ,bo jak mam dluzje dokresu to mam w miare wilgotnoi wczesniej nie bylo takiejsytacji jak teraz.
----edited by emilka----
Sonia napisała:
on ręce miał czyste. na pewno były to dni niepłodne, bo sucho miałam, że szok i dlatego myślę, że gumka pękła. jak mam dużo do okresu, to mam w miarę wilgotno. wcześniej nie było takiej sytuacji jak teraz.
a na przyszłość: Sonia staraj się pisać jaśniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 12:10 pm Temat postu: |
|
|
przepraszam ale nie rozumiem tresci postu bo jakos dziwnie jest napisany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 3:07 pm Temat postu: Re: Śluz przed wytryskiem |
|
|
adi 18 napisał: | mam pytanie mojej dziewczynie 7 dni temu skończyła sie miesiaczka nie współzyjemy razem ale ostatnio tak na próbe dwa podczas zabawy dwa razy jej wsadziłem na chwile czy może dojść do zapłodnienia nie było wytrysku
|
jak moze dojsc do zapłodnienia bez wytrysku w srodku? juz mnie wqrzaja te głupie pytania ! po to sa robione te tematy zebyscie czytali ze zrozumieniem a nie 100 razy powtarzac mamy to i tamto. 24 strony to chyba nie tak duzo co nie? na 100% odpowiedz jest w tych postach. ale co zrobic jak sie komus najzywczajniej nie chce...lepiej zakładac znow ten sam temat ..a smietnik sie powieksza...yhh wrrr brak słow. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|