Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part.8 )

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewelina25

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 3:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z wind_of_hope ludzie pytaja tysiac razy o to samo. ja jak tu wstapilam 1 raz to najpierw przeczytalam chyba wszystkie tematy a potem jak cos bylo niejasne dla mnie to pytalam...ale pytac tyle razy o to samo to juz przesadza...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kk

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 6:45 pm    Temat postu: wydzielanie śluzu z pochwy większe niż zwykle Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie , zauwazyłam ze od 5 dni z mojej pochwy wydziela się gęsty , przezroczysty , lepki śluz . Miesiączke mam dostac ok 18, 20 listopada . Czy mogę być w ciąży ... wczesniej jakies 3,4 dni przed tym jak zauwazyłam te objawy to uprawialam petting z moim narzeczonym . on ocierał penisem o moje narządy płciowe. nie doszlo jednak do stosunku , nie włożył penisa do pochwy a wytrysk nastąpił z dala od narządów płciowych . proszę o opowiedz czy to mozliwe zebym byla w ciąży ?

edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne ze, nie. Pamietaj ze jezeli nie bylo wytrysku wewnatrz Ciebie to nie ma mowy o zadnej ciazy Exclamation Smile okres na bank przybedzie Smile postaraj sie nie stresowac, pozdrawiam
Powrót do góry
kk

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie Smile pozrawiam
Powrót do góry
agula0910

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 8:36 pm    Temat postu: wytrysk a ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, czy jeśli po wytrysku jakiś czas i usunieciu,chyba całej spermy z penisa, zachodzi współżycie to jest możliwośc wpadniecia. jesli CHYBA cała sperme sie usuneło?? Prosze bardzo o odp...

---edit by Wind_Of_Hope---
post przyłaczam do tematu pokrewnego Smile
Powrót do góry
monia_89

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 8:43 pm    Temat postu: czy mogę być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.Mam 18 lat i zazwyczaj nieregularnie miesiączkuję. Właściwie to prawie nigdy nie dostaje miesiączki po 28 dniach, czasem okres przesuwa mi się nawet o 2 tygodnie. 26 października uprawiałam sex z moim chłopakiem. Dzień wcześniej powinnam była dostać okres ale oczywiście nie dostałam. Nie dostałam do tej pory...minęło już 10dni. Nie pytałabym o to czy jestem w ciąży gdyby nie fakt, że na początku, kiedy się kochaliśmy...zaczęliśmy bez zabezpieczenia i chyba zbyt szybko zaczął "dochodzić" więc "wyszedł" ze mnie, twierdzi, żę zdążył, że absolutnie nic we mnie nie "zostawił". Później kochaliśmy się już z zabezpieczeniem. Ja jednak boje się, szczególnie, że jeśli coś nam nie wyszło, a znów okres mi się przesunął, to mogłam mieć wtedy dni płodne. Niebardzo wiem co zrobić... Sad nie wiem, czy jest to istotne, ale to był mój pierwszy raz i może brak miesiączki to tylko wynik stresu?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agula0910 jesli facet wzial prysznic to nie ma takiej opcji Smile nawet po wytarciu watpie zeby była mozliwosc zajscia w ciaze chyba ze masz owulacje, mnostwo sluzu i pecha Wink, plemniki na zewnatrz gina po 2 minutach Smile ...

Powrót do góry
monia_89

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli jak twierdzi zdążył...
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj zrobiłam test z krwi Beta HCG już nie mogłam wytrzymać a do @ mam jeszcze 4-5 dni, ale juz nie mam złudzeń to jednak jeszcze nie tym razem Sad, może w następnym miesiącu sięuda. Question
Powrót do góry
anonim123

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 12:08 am    Temat postu: czy to moze byc ciaza????:(( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 17 lat podobnie jak moja dziewczyna, tydzien temu uprawialismy seks...prezerwa niepekla i niebylo zadnych komplikacji...natomiast dwa tygodnie temu dotknołem ja tam... członkiem(ale tylko dotknolem) po wytrysku,ktory mial miejsce ok 30 minut wczesniej,czy moglo wtedy dojsc do zaplodnienia??aha i moja dziewczyna nie dostala w tym miesiacu miesiączki:(((( czytalem ze miesiaczka moze byc nieregularna,powodem tego moze byc stres (ostatnio moja dziewczyna bardzo sie wszytkim martwi i stresuje...) slyszalem o przypadku 8-mio dniowym z ktorym miesiaczka sie spóżnia,ale czy w wieku 17 lat?? prosze o odpowiedź,nie wiem co mam robić,a nie chce jej zmarnować życia...i nie moge jej namowic żeby zrobiła test ciążowy...

Prosze o odpowiedzi Sad(((

----edited by emilka----
temat przylączylam do podwieszonego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 26 z 40