Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 3:27 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z wind_of_hope ludzie pytaja tysiac razy o to samo. ja jak tu wstapilam 1 raz to najpierw przeczytalam chyba wszystkie tematy a potem jak cos bylo niejasne dla mnie to pytalam...ale pytac tyle razy o to samo to juz przesadza... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kk
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 6:45 pm Temat postu: wydzielanie śluzu z pochwy większe niż zwykle |
|
|
mam pytanie , zauwazyłam ze od 5 dni z mojej pochwy wydziela się gęsty , przezroczysty , lepki śluz . Miesiączke mam dostac ok 18, 20 listopada . Czy mogę być w ciąży ... wczesniej jakies 3,4 dni przed tym jak zauwazyłam te objawy to uprawialam petting z moim narzeczonym . on ocierał penisem o moje narządy płciowe. nie doszlo jednak do stosunku , nie włożył penisa do pochwy a wytrysk nastąpił z dala od narządów płciowych . proszę o opowiedz czy to mozliwe zebym byla w ciąży ?
edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 7:07 pm Temat postu: |
|
|
jasne ze, nie. Pamietaj ze jezeli nie bylo wytrysku wewnatrz Ciebie to nie ma mowy o zadnej ciazy okres na bank przybedzie postaraj sie nie stresowac, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kk
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie pozrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agula0910
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 8:36 pm Temat postu: wytrysk a ciaza |
|
|
Mam pytanie, czy jeśli po wytrysku jakiś czas i usunieciu,chyba całej spermy z penisa, zachodzi współżycie to jest możliwośc wpadniecia. jesli CHYBA cała sperme sie usuneło?? Prosze bardzo o odp...
---edit by Wind_Of_Hope---
post przyłaczam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia_89
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 8:43 pm Temat postu: czy mogę być w ciąży? |
|
|
Witam.Mam 18 lat i zazwyczaj nieregularnie miesiączkuję. Właściwie to prawie nigdy nie dostaje miesiączki po 28 dniach, czasem okres przesuwa mi się nawet o 2 tygodnie. 26 października uprawiałam sex z moim chłopakiem. Dzień wcześniej powinnam była dostać okres ale oczywiście nie dostałam. Nie dostałam do tej pory...minęło już 10dni. Nie pytałabym o to czy jestem w ciąży gdyby nie fakt, że na początku, kiedy się kochaliśmy...zaczęliśmy bez zabezpieczenia i chyba zbyt szybko zaczął "dochodzić" więc "wyszedł" ze mnie, twierdzi, żę zdążył, że absolutnie nic we mnie nie "zostawił". Później kochaliśmy się już z zabezpieczeniem. Ja jednak boje się, szczególnie, że jeśli coś nam nie wyszło, a znów okres mi się przesunął, to mogłam mieć wtedy dni płodne. Niebardzo wiem co zrobić... nie wiem, czy jest to istotne, ale to był mój pierwszy raz i może brak miesiączki to tylko wynik stresu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 8:48 pm Temat postu: |
|
|
agula0910 jesli facet wzial prysznic to nie ma takiej opcji nawet po wytarciu watpie zeby była mozliwosc zajscia w ciaze chyba ze masz owulacje, mnostwo sluzu i pecha , plemniki na zewnatrz gina po 2 minutach ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia_89
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 9:03 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli jak twierdzi zdążył... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 9:17 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj zrobiłam test z krwi Beta HCG już nie mogłam wytrzymać a do @ mam jeszcze 4-5 dni, ale juz nie mam złudzeń to jednak jeszcze nie tym razem , może w następnym miesiącu sięuda. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonim123
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 12:08 am Temat postu: czy to moze byc ciaza????:(( |
|
|
mam 17 lat podobnie jak moja dziewczyna, tydzien temu uprawialismy seks...prezerwa niepekla i niebylo zadnych komplikacji...natomiast dwa tygodnie temu dotknołem ja tam... członkiem(ale tylko dotknolem) po wytrysku,ktory mial miejsce ok 30 minut wczesniej,czy moglo wtedy dojsc do zaplodnienia??aha i moja dziewczyna nie dostala w tym miesiacu miesiączki:(((( czytalem ze miesiaczka moze byc nieregularna,powodem tego moze byc stres (ostatnio moja dziewczyna bardzo sie wszytkim martwi i stresuje...) slyszalem o przypadku 8-mio dniowym z ktorym miesiaczka sie spóżnia,ale czy w wieku 17 lat?? prosze o odpowiedź,nie wiem co mam robić,a nie chce jej zmarnować życia...i nie moge jej namowic żeby zrobiła test ciążowy...
Prosze o odpowiedzi (((
----edited by emilka----
temat przylączylam do podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|