Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mikmik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 12:12 am Temat postu: |
|
|
no raczej nie ma opcji;] skoro za pierwszym razem sie zabezpieczyliście a za drugim to ciezko o żywe plemniki po takim czasie na wolności, a wieku 17 lat nieregularne cykle to jest norma;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonim123
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 12:26 am Temat postu: |
|
|
dziekuje Ci mikmik nawet nie wiesz jak mnie podniosłeś/aś na duchu ))) znów wraca mi chęć życia:) mam tylko nadzieje żenaprawde nie jest w ciazy...
Jeszcze mam takie pytanko: po ilu dniach brzuszek zaczyna sie powiększać i po ilu dniach przybiera sie na wadze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 1:09 am Temat postu: |
|
|
brzuszek: najwcześniej 8my tydzień ciąży (nie 8 tygodni od stosunku ale od zagnieżdżenia się zapłodnionego jajeczka w macicy)
a z wagą to różnie bywa: powinno się zacząć przybierać na wadze w 12stym tygodniu ciaży (tak o ok. 1,6kg) w przypadku gdy matka ma prawidłową masę ciała. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Izulkaaa
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny pisze bo nie wiem jak to jest z tymi objawami podczas ciąży tzn. od dnia możliwego zapłodnienia minął tydzień dostałam mdłości mam powiększone piersi tzn. bardzo bolą moje sutki zrobiły sie bardziej ciemniejsze i mam strasznie widoczne żyłki oraz pobolewania jajników.Czy to objawy ciązy czy na to jeszcze za wcześnie a to poprostu objawy na nadchodzącą miesiączke ?Na test jeszcze kilka dni musze poczekac.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 6:41 pm Temat postu: |
|
|
hmm... mysle ze na objawy ciazowe to jeszcze za wczesnie ale nigdy nic nie wiadomo, musisz poczekac i zrobic test... a byla taka jakas grozna sytuacja ze podejzewasz ciaze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Max1508
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 4:11 pm Temat postu: Ciecz przed wytryskiem |
|
|
Witam wszystkich!
Mam taki problem, moja dziewczyna miała dni płodne. Pewnej nocy leżeliśmy kolo siebie. Było na tyle miło że wyciekła mi ciecz która wycieka przed wytryskiem. Byliśmy w pidżamach i jak leżałem koło niej to dotykałem ja przypadkiem koncówką penisa (podkreślam że cały czas mieliśmy gatki na sobie) w takie pewne kobiece miejsce (na pewno wiecie o co chodzi). Boimy się że może zostać zapłodniona. jakie są szanse zapłodnienia? bardzo proszę o pomoc szybką. Pozdrawiam
---edit by Pituszka
Temat przenosze do pokrewnego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelina25
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 4:48 pm Temat postu: |
|
|
ZADNE!!! jak moze dojsc do zaplodnienia skoro nie bylo wogole wytrysku!!! tymbardzie przez gatki!!! ludzie pomyslcie gdyby tak sie dzialo szpitale by pekaly w szwach i nie zdazyli by z odbiorem porodow!!!
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Max1508
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Tylko że ta wydzielina też ma w sobie jakąś ilość spermy, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 6:06 pm Temat postu: |
|
|
raz w tej widzielinie nie ma spermy bo sperma to sperma a a preejakulat to preejakulat i z tego co wiem nie jest jednoznacznie stweirdzone ze w nim sa pelmniki mogą ale nie muszą i nie ma szans na zapłodnienie w takiej sytuacji,
w ciąze zajśc można po wprowadzeniu SPERMY do dróg rodnych kobiety! to nie jest wiatropylność;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 6:19 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mozliwosci zeby dziewczyna zaszla w ciaze jezeli nawet nie doszlo do penetracji i wytrysku... byliscie ubrani...
pewnie ze sa przypadki ze facet przeniosl dosc spora ilosc spermy do pochwy ale do tego potzrebny jest wytrysk...
w preejakulacie plemnikow teoretycznie nie ma, moga jedynie wystapic na kilka sekund przed wytryskiem - tzw. kropelkowanie ale nie wszyscy mezczyzni to maja , no i jak dojdzie juz do kropelkowania to zaraz nastepuje wytrysk tego juz sie nie da powstrzymac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|